פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים הדגם הוא DIR-300עד עכשיו הייתי מחובר לבד באמצעות מודם. אתמול קניתי ראוטר אלחוטי וחיברתי מחשב נוסף בבית אבל אז גם הופעל מין פיירוול שחוסם לי הכל ברשת.. משום מה לא מצאתי את הדגם הזה באתר שלהם..לא יודע אם זה חשוב אבל התשתית של הוט והספק בזק בינלאומי.תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אתה מדבר על firewall או מגבלות שמצורו כתוצאה מNAT?יש לך מדריך באתר שלהם: ftp://files.dlink.com.au/products/DIR-300/Manuals/DIR-300_Manual_v1.00.pdf
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר 99% שזה פיירוול, ברגע שהתקנתי את הראוטר למודם כל הפורטים נחסמו לי ואין לי אפשרות לשחק ברשת.איפה אמורה להיות האופציה לכבות אותו?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר כן, ממש תודה על העזרה העיניין הוא אני אמור להכנס לעמוד בכתובת מסוימת אבל זה דורש סיסמא ואני לא מצליח להכנס.. אתה יכול לכוון אותי בחוברת איך יוצרים שם משתמש וסיסמא כי אני ממש לא מוצא.. תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים עמוד 12 Open a web browser and enter http://192.168.0.1 and press Enter. When the login window appears, set the user name to admin and leave the password box empty. Click OK to continue.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר ואיפה רשום לי השם של הADMIN? הכוונה היא לשם המחשב? אם כן ניסיתי את זה וזה רושם לי LOGIN FAIL User Name or Password is incorrect.
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר אני חשבתי שהוא רוצה את שם האדמיין שלי לא שאני ירשום אדמיין העייפות משפיע עליי כנראה... תודה על כל הסבלנות עזרת לי מאוד לילה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.