פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים שלום, יש לי לוח P5Q של אסוס, ועליו מורכב כרטיס מסך HD4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מאמץ את כרטיס המסך דרך התוכנה GPU Caps Viewer , הלוח אם מתחמם עד כ - 57 מעלות בזמן מאמץ הכרטיס דרך התוכנה GPU Caps Viewer...בזמן מנוחה הלוח עומד על כ - 48 מעלות, זה בסדר?..ושמתי לב שהלוח מתחמם רק כשאני מאמץ את הכרטיס, למה כשאני מאמץ את המעבד דרך התוכנה OCCT טמפ' הלוח נשארת 48 מעלות..תסבירו לי בבקשה מה ניתן לעשות, כי זה נראה לי קצת מסוכן ללוח..תודה...
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים 48 מעלות זה גם גבוה יחסית למנוחה...איך מסודרת הסירקולציה במארז שלך ?לגבי הטמפ'..אני לא מאמין שהתוכנה מאמצת עד כדי כך את ערכת השבבים (למרות שגם שם עובר מידע רב)..אך אני נוטה יותר לכיוון זה שהכרטיס מסך חם הוא פולט את החום וגורם לעליה של הטמפ'...בכל אופן נסה להריץ 3DMARK ולראות מה קורה..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר 48 מעלות זה גם גבוה יחסית למנוחה...איך מסודרת הסירקולציה במארז שלך ?לגבי הטמפ'..אני לא מאמין שהתוכנה מאמצת עד כדי כך את ערכת השבבים (למרות שגם שם עובר מידע רב)..אך אני נוטה יותר לכיוון זה שהכרטיס מסך חם הוא פולט את החום וגורם לעליה של הטמפ'...בכל אופן נסה להריץ 3DMARK ולראות מה קורה.. זה מה שאני מקבל ב - 3DMARKhttp://www.siz.co.il/up.php?i=zgrdtlzwmmyz.bmpולאחר הבדיקה בדקתי ב - EVEREST את טמפ' הלוח, שהיית 50 מעלות בסיום הדיקה..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים יש לי לוח כמו שלך ועוד אחד פה הפורום והלוחות שלנו על 58 במנוחה אני גם לא יודע מה לעשות אני כנראה יקנה מארז חדש אולי זה בעיית סירקולציה
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר יכול להיות שהכרטיס גורם לכל הבלגן?.. כי רק כשאני מאמץ אותו דרך תוכנות כמו GPU Caps Viewer הלוח מתחמם.. וכשאני מאמץ את המעבד עם OCCT הוא לא עובר את ה 48 מעלות, שגם ככה הלוח נמצאה בטמפ' זו בזמן מנוחה...והכרטיס גם גורם לחימום כללי של החדר ומכתוצאה מכך אני מפעיל את המזגן כדי לאזן את החום....מה ניתן לעשות?..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים שמע מה שאמרו לי שהחיישן יושב בלוח ליד החריץ של הכרטיס מסך ובלל זה הוא חם אני הולך להחליף מארז אם זה לא עוזר אני מממש אחריות אי אפשר לעשות ככה OC
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים המארז שלך מסודר בצורה טובה?מאוררים כבלים?אני מציע שתנסה לסדרלפני שאתה שש לקנות מארז חדש
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מסודר והכל סירקולציה הכל מה שאני לא מבין איך כשקניתי אותו (לא לפני הרבה זמן) הוא לא עבר את ה 40 זה אני לא מבין
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר יכול להייות שהכרטיס מסך מחמם את חיישני הטמפ' של לוח האם ?.. ומכתוצאה מכך אני מקבל טמפ' גבוהות מהלוח?..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים במחשבים? הכול יכול להיות עצתי אלייךקח כרטיס מסך מעפן שבקושי מריץ אקספישים אותו שמה ותקרע לו את הצורהתראה מה הפרשי המעלות ....אם נשאר אותו דבר תבין שזה הלוחאם ירד ב15-10 או אפילו יותר תדע זה הכרטיס שלך שחםואין טעם להחליף =]
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר במחשבים? הכול יכול להיות עצתי אלייךקח כרטיס מסך מעפן שבקושי מריץ אקספישים אותו שמה ותקרע לו את הצורהתראה מה הפרשי המעלות ....אם נשאר אותו דבר תבין שזה הלוחאם ירד ב15-10 או אפילו יותר תדע זה הכרטיס שלך שחםואין טעם להחליף =]יש לי את הכרטיס הישן הזה:http://www.siz.co.il/up.php?i=zjknt44yzyjy.jpgנראה לי שזה 7300 אם אני לא טועה.. אפשר לחבר אותו ללוח?.. לא תהיה בעיה?.. ומה אתם אומרים כדאי לנסות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.