עבור לתוכן

רעש חזק מהמחשב

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן יש לי רעשחזק מהמחשב, לפעמים כשאני מדליק אותו הוא נשמע ממש כמו הנעת אוטו קטן, לפעמים זה פחות חזק אבל עדיין אני יודע שזה לא הרעש הטבעי של המחשב ומשהו לא בסדר שם. (לפעמים גם אין בכלל רעש)

אני מכיר 4 מאווררים במחשב- על המעבד, על הכרטיס מסך, כללי ובספק, וכולם עובדים בסדר, אין שום חוט שנמצע שם וגורם לרעש המיותר.

הפתרון המיידי שלי בא כאינסטינקט של קווקזי, זה לבעוט במחשב עד שהוא נרגע, עם זאת, אני מבין שזה פתרון מיידי ויכול לגרום נזק למחשב, או לרגל. (הפינה של השולחן, עם האגודל... לא נעים בכלל)

אני ממש נואש

למישהו יש פתרון?

פורסם

אולי זה כונן הדיסקטים או הדיסקים?

פורסם

פתרון קסמי אין, תפתח את המארז, ותראה מאיפה הרעש נובע, אי אפשר לנבא את זה..

אם מדובר במאורר, או קירור פשוט תחליף, אם זה וויברציות של כונן כלשהוא, תשכח אותן.. וכו'

לכל מקור רעש יש פתרון

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה סידירום או דיסקטים? אין לי בעיה להוציא אותם להורג במידה וזה הם, אבל יכול להיות שזה גם מדיסק קשיח?

הדיסק קשיח עובד מצויין, הפלופי לא בשימוש בכלל, והסידירום בהחלט עשה בעיות לא מזמן.

כשהרעש יחזור אני אנסה. תודה.

פורסם

אין שום סיכוי שזה כונן דיסקטים או דיסקים !

זה או אחד המאווררים או הדיסק הקשיח.

כמו שנאמר לפני, הפתרון מאוד פשוט: כאשר יש רעש, לפתוח בעדינות את מכסה המארז ולאתר באמצעות חוש השמיעה את מקור הרעש.

פורסם

אין שום סיכוי שזה כונן דיסקטים או דיסקים !

זה או אחד המאווררים או הדיסק הקשיח.

כמו שנאמר לפני, הפתרון מאוד פשוט: כאשר יש רעש, לפתוח בעדינות את מכסה המארז ולאתר באמצעות חוש השמיעה את מקור הרעש.

:hizuk:

בכול מקרה בהחלט לא לבעוט בו חחחח.

פורסם
  • מחבר

היה כרגע רעש, כיביתי את המחשב, ניתקתי את הסידירום, שקט מוחלט. אני לא זוכר שהמחשב היה שקט כל כך.

נראה עם הזמן אם זה באמת היה הסידירום.

בכל אופן, תודה לכולם.

פורסם

אם הסידירום לא עובד זה כניראה לא הוא אני מאמין שזה אחד המאוררים או משהו

בפעם הבא שאתה שמע רעש אל תכבה את המחשב!פתח את הדלת ונסה לאתר מאיפה בדיוק הוא בא

אם יש מקום שאתה חושב שזה הוא

נגיד מאורר או משהו כזה

תנתק אותו

רק בשום אופן לא לנתק סידירום או קשיח שיש חשמל במערכת ..

פורסם
  • מחבר

אם הסידירום לא עובד זה כניראה לא הוא אני מאמין שזה אחד המאוררים או משהו

בפעם הבא שאתה שמע רעש אל תכבה את המחשב!פתח את הדלת ונסה לאתר מאיפה בדיוק הוא בא

אם יש מקום שאתה חושב שזה הוא

נגיד מאורר או משהו כזה

תנתק אותו

רק בשום אופן לא לנתק סידירום או קשיח שיש חשמל במערכת ..

זה לא הסידירום- הרעש חזר. זה גם לא הדיסקטים וגם לא אחד ההארדיסקים, את השני עוד לא הצלחתי לבדוק. (מתפלל שזה לא הוא)

איך זה יכול להיות אחד המאווררים? יש שלושה שנגישים אלי, עצרתי את שלושתם עם היד והרעש המשיך.

הדלת של המחשב פתוחה תמיד, לא יודע אבל אני לא מצליח לאתר מאיפה בא הרעש עם האוזן.

מה הכוונה כשיש חשמל במערכת? אני לא מנתק כלום כשהמחשב דלוק. צריך גם לנתק את המחשב מהחשמל בשביל להוציא כבל חשמל מאיזה כונן במחשב?

פורסם

יש גם מאוורר או שני מאווררים בספק הכוח (תלוי בספק).

אני מאוד ממליץ לכבות את ספק הכוח באמצעות הסוויטץ' שיש עליו או לנתק את כבל החשמל בספקים שאין עליהם סוויטץ' כאשר מתעסקים עם הביפנוכו של

המארז - כאשר המחשב מכובה עדין יש הספקת מתח ללוח האם.

פורסם

אם אתה מנתק דיסק קשיח או סידירום או פלךופי או זכרונות או כרטיס מסך או כול כרטיס שיושב בחריץ PCI אסור לנתק ככה חייב לכבות את המחשב

כנ''ל לגבי ההרכבה

בקשר למאוררים

אתה יכול לנתק חופשי..

אני מצי שבתור התחלה שאתה שומע את הרעש פשוט תנתק מאורר מאורר .. עד שתראה מאיזה מאורר זה בא...

בהנחה שזה ממנו....

מתי הפעם האחרונה שניתצית את המחשב מאבק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים