עבור לתוכן

הווינדוס עולה, ואז עושה ריסט מעצמו..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט.

בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס.

יש למישהו מושג מה הבעיה?

תודה רבה,

יוני

פורסם

אם זה לא היה לך עם הכרטיס מסך הקודם (שהמאורר שלו הלך) אז ככל הנראה (ומאוד הגיוני) שזו בעיה בכרטיס מסך הישן שלך.

החלף את המאורר ב-9600 שלך, החזר אותו לפעולה ואני מניח שהכל יחזור להיות תקין

פורסם
  • מחבר

אבל המסך מקבל את הסיגנאל ורואים את התצוגה , אם הייתה בעיה לא הייתה אמורה להיות תגובה לא?

עם ה9600 לא עלה כלום..

פורסם

אמרת שהבעיה במאורר לא ? אם כן החלף את המאורר והבעיה אמורה להפתר.

לגבי הכ.מסך הישן - יכול להיות שיש לו בעית חימום או מליון בעיות אחרות שגורמות לא לתפקד באופן תקין לגמרי.

רכב שמצליח להתניע ואז נכבה עדיין לא תקין נכון ?

פורסם

אתה מדבר על שתי חברות שונות לגמרי של כרטיסי מסך

הכרטיס הישן שלך הוא עם שבב של ATI

והכרטיס שאתה מנסה לשים הוא של NVIDIA

אז בטח שתקבל מסכים כחולים

אפשרות אחת שלך היא באמת לסדר את המאוורר ולבדוק שוב

אפשרות שניה היא כשהווינדוס עולה ללחוץ על F8 ולהכנס לVGA MODE

אחרי שנכנסת להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ATI ולאתחל את המחשב, אם אין תקלות נוספות אז הוא אמור לעלות כרגיל רק בלי תכונות האצה גרפיות

אחרי זה להתקין את הדרייברים של NVIDIA

פורסם

שהוא עושה מסך כחול מה רשום בשורות הראשונות הוא אומר בערך מה הבעיה אבל יכול להיות שהכרטיס הישן שלך דפוק תבדוק אותו על מחשב אחר ותתקן את המאוורר של ה9600 שלך ותראה עם זה הסתדר עם לא תנסה לפרמט ועם עדיין יש בעיות כנראה זה הארד דיסק אני מאמין

פורסם
  • מחבר

החלפתי בין הכרטיסי מסך וזה לא עזר, אין מצב שזו בעיה בכרטיס מסך.

עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס, לבדוק חום והכל- המקלדת פשוט ננעלת אחרי 5 שניות, והמחשב לא מגיב.

ואז אני עושה ריסט, והמחשב לא מגיב בכלל (אפילו לא עושה את הצליל הזה)..

ובשורות האלה לא רשום כלום, פשוט 6fa45f78b חירטוטים הקסדצימליים :-\

יש למישהו מושג מה זה? בחיים לא נתקלתי בכזו בעיה..

פורסם

וכשאתה מוציא את הכרטיס מסך הוא כן משמיע צפצוף?

תבדוק את הלוח אם אם יש עליו קבלים נפוחים או נוזלים, זה מתחיל להשמע כמו לוח מת. או לוח שהביוס שלו הלך ואולי אפשרי לצרוב אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים