פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים שלום לכולם,המחשב שלי נכבה אתמול בלי כל סיבה, בדקתי מה הבעיה וראיתי שהמאוורר בכרטיס מסך- radeon 9600 נדפק. החלפתי לכרטיס מסך הקודם שלי geforce 5500 ואז המחשב עלה, אבל איך שהגיע לווינדוס (אחרי הlogin) הוא מעלה מסך כחול עם כיתובים הקסדצימליים, ועושה ריסט.בדקתי הכל, חיבורים, ניקיתי את כל המאווררים מאבק.. חשוב לציין שהווינדוס עולה אז כנראה שזו לא בעיית ווינדוס.. הריסט קורה אחרי דקת פעולה בערך בתוך הווינדוס.יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה,יוני
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים אם זה לא היה לך עם הכרטיס מסך הקודם (שהמאורר שלו הלך) אז ככל הנראה (ומאוד הגיוני) שזו בעיה בכרטיס מסך הישן שלך.החלף את המאורר ב-9600 שלך, החזר אותו לפעולה ואני מניח שהכל יחזור להיות תקין
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר אבל המסך מקבל את הסיגנאל ורואים את התצוגה , אם הייתה בעיה לא הייתה אמורה להיות תגובה לא?עם ה9600 לא עלה כלום..
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים אמרת שהבעיה במאורר לא ? אם כן החלף את המאורר והבעיה אמורה להפתר.לגבי הכ.מסך הישן - יכול להיות שיש לו בעית חימום או מליון בעיות אחרות שגורמות לא לתפקד באופן תקין לגמרי.רכב שמצליח להתניע ואז נכבה עדיין לא תקין נכון ?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אתה מדבר על שתי חברות שונות לגמרי של כרטיסי מסךהכרטיס הישן שלך הוא עם שבב של ATIוהכרטיס שאתה מנסה לשים הוא של NVIDIAאז בטח שתקבל מסכים כחוליםאפשרות אחת שלך היא באמת לסדר את המאוורר ולבדוק שובאפשרות שניה היא כשהווינדוס עולה ללחוץ על F8 ולהכנס לVGA MODEאחרי שנכנסת להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ATI ולאתחל את המחשב, אם אין תקלות נוספות אז הוא אמור לעלות כרגיל רק בלי תכונות האצה גרפיותאחרי זה להתקין את הדרייברים של NVIDIA
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים שהוא עושה מסך כחול מה רשום בשורות הראשונות הוא אומר בערך מה הבעיה אבל יכול להיות שהכרטיס הישן שלך דפוק תבדוק אותו על מחשב אחר ותתקן את המאוורר של ה9600 שלך ותראה עם זה הסתדר עם לא תנסה לפרמט ועם עדיין יש בעיות כנראה זה הארד דיסק אני מאמין
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר החלפתי בין הכרטיסי מסך וזה לא עזר, אין מצב שזו בעיה בכרטיס מסך.עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס, לבדוק חום והכל- המקלדת פשוט ננעלת אחרי 5 שניות, והמחשב לא מגיב. ואז אני עושה ריסט, והמחשב לא מגיב בכלל (אפילו לא עושה את הצליל הזה)..ובשורות האלה לא רשום כלום, פשוט 6fa45f78b חירטוטים הקסדצימליים :-\יש למישהו מושג מה זה? בחיים לא נתקלתי בכזו בעיה..
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים וכשאתה מוציא את הכרטיס מסך הוא כן משמיע צפצוף?תבדוק את הלוח אם אם יש עליו קבלים נפוחים או נוזלים, זה מתחיל להשמע כמו לוח מת. או לוח שהביוס שלו הלך ואולי אפשרי לצרוב אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.