עבור לתוכן

אחרי לחיצה על כפתור ההדלקה, כל המאוררים נדלקים חוץ משל המעבד. אין תצוגה על המסך.

Featured Replies

פורסם

שלום.

היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה.

אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה..

לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב.

שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר להזיז אותו קצת לכאן או לכאן)- לא עזר.

לאחר מכן ניתקתי את המחשב לגמרי מהחשמל לדקה בערך, חיברתי מחדש והוא עושה (תמיד אחרי ניתוק וחיבור) מין טסט כזה, נדלק לרגע, נכבה, ורק אז נדלק. אני חושב שהוא גם עושה ריסט לביוס, כי זה תמיד מבטל את הOC אחרי זה (אבל לא מחזיר הכל לDEFAULT אלא רק משנה הגדרה כזאת של "ENABLED DISABLED")

אחרי הניתוק הזה והחיבור מחדש, המחשב עלה ואני כותב ממנו כרגע, אבל אני מעדיף לדעת מה זה לפני שזה מחמיר, כי זה מאוד לא תקין.

מה לדעתכם הבעיה? אולי זה בכלל הביוס (ואז זה לא שייך לפורום הזה)?

תודה לעוזרים!

פורסם

תופעות מוזרות שכאלה נוטות להופיע כאשר ישנו OC "מוגזם".

OC מוגזם גורם לחימום יתר של רכיבים ולאי יציבות של המחשב.

אני באופן אישי לא ממליץ לבצע OC לשום רכיב של המחשב, הנ"ל מקצר את חיי הרכיב המומהר.

במידה וכן בחרת להמהיר את רכיבי המחשב תפנה למדור האוברקלוקינג בשביל למצוא הדרכה בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים