עבור לתוכן

מסכים כחולים פתאומיים + קובץ minidump מצורף

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים פתאומיים בלי שום קשר אפילו שהמחשב לא נמצא במאמץ

העלתי לכם קובץ את קובץ ה minidump האחרון

ןאשמח אם תבדקו אותו כי אני לא מתמצא בדברים האלה ופוחד להרוס ...

תודה מראש

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני חושב שזה נגרם מקובץ בשם dxgkrnl.sys או קובץ בשם nvlddmkm.sys אני עדיין לא סגור..

רק תגיד לי האם יש לך כרטיס NVIDIA ביחד עם ווינדוס וויסטה? אם כן יש מצב שזה בגלל הקובץ השני ואתה צריך להסיר לגמרי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים נכון לעכשיו. מומלץ שתעשה את זה בתוכנה כמו DRIVER SWEEPER.

כדאי לנסות את זה גם אם יש לך כרטיס של ATI. וגם שמתי לב שהבעיה נגרמת רק בויסטה.. אז אני מניח שכן יש לך ויסטה, תוודא שיש לך SP1.

תעדכן אותנו

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי ויסטה וכרטיס של אנוידיה

אבל זה התחיל לקרות רק בזמן האחרון....

טוב אני ינסה את התקנת הדרייבירים מחדש

פורסם
  • מחבר

התקנתי מחדש את הדרייבירם ומחקתי את הקודמים

וזה עדיין קורה ....

מה עוד אפשר לעשות אני כבר על סף ייאוש

פורסם

אתה יכול לנסות בגוגל למצוא פתרון כי אני לא ממש מצאתי פיתרון ממשי..

חלק אמרו לעשות REPAIR עם הדיסק של הויסטה לקובץ הזה וחלק אומרים משהו אחר.. בכל מקרה אני מאמין שהאשם העיקרי זה הויסטה.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בדקתי בevent viewer מה הבעיה וזה רשום לי שכל פעם שהמחשב עושה את המסך הכחול אז יש איזה error

ומתחת מצויינת השגיאה והיא :

Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.

מה זה אומר???

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי צריך להתייחס לקובץ מינידמפ שהעליתי כי נראה לי הוא כבר לא קשור כי הוא עודכן לאחרונה לפני שבוע והבעיה הזאת צצה לפני 3 ימים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים