פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים נכון, ממש אין צורךהעובי האופטימאלי צריך להיות שכבה ממש דקה שרק תסגור כל סיכוי של מרווח בין הליבה לגוף הקירור
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר תודה רבה על התשובה ממש לא מקצועי מצד IVORY הם מכרו לי בנפרד משחה תרמית.. שלא נדבר על זה שהם הביאו לי ספק כוח בלי חיבורי חשמל ל SATA. אבל זה לא הנושא תודה רבה לכם!
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים ממש חוצפה. מי מוכר היום ספקים נורמליים בלי חיבורי SATA?אני הייתי מחליף את הספק. בטח זה גם ספק גנרי.אם אתה לא רוצה להחליף, יש מתאמים בין מולקס ל-SATA.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים פעם הבאה להימנע ממקרים כאלהתעשה לך רשימה של דברים הכרכיים ולפני הקניה תשאליש לו _______ו___ יש ?ואז תמנע מ''עקיצות כאלה ''
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר נפלתי על עובד חדש כנראה שלא יודע יותר מידי מה הולך איתו..הוא מכר לי הרדיסק SATA אבל לא חשב לעצמו שהוא גם אמור לקבל מתח..אני ניגש לשם גם ככה כדי לקבל חלק מהדברים שבאו בהזמנה ולא במקום ככה שזה לא כזה קריטיאני אחליף את זה, אבל בכל זאת אתה מצפה לקבל שירות של אנשים שמבנים במקום כזה ככה חשבתי..מסתבר שזה לא תמיד ככה:פ
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים נשמע כאילו הוא נתן לך מלאי מהימים שפרס עוד התרוצץ לו בין דינוזאורים.חשוד מאד
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים נשמע כאילו הוא נתן לך מלאי מהימים שפרס עוד התרוצץ לו בין דינוזאורים.חשוד מאדחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחכעבור שעהנרגעתי מהתקף הצחוק הרצחניואני יכול להקליד ולהגידשאני גם חשבתי ככהמזה ספק בלי חיבורי סטה?שכחת להגיד שפרס מצא כמה מאובנים של ספקים בלי חיבורי סטה חחחחחחחחחחחח
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר חח זה יכל להצחיק אותי רצח אם זה לא היה גם קצת מעצבן אבל אני שמח שאתם משועשעים מהעניין
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים תצחק תצחקקודם כול זה לא קרה לחינםלמדת לקחדבר שניאתה יכול להחליףזה לא תורה מסיניאפשר להחליף אותו ודרוש פצוי ותצעק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.