עבור לתוכן

רזולוציה שמתאימה ל-GTX260

Featured Replies

פורסם

ברוב המשחקים לא יהיה ממש הבדל.

רק בהכי כבדים כמו קרייסיס, LP ו - COJ ו - HG:L.

איפה הזמנת? ואיזה דגם בדיוק?

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

באייבורי, הדגם הוא של ג'יגהבייט

הרגיל, לא עם ה+ שיוצר ב55NM ולא הדגם עם ה- 216 מעבדים.

בוא נשאל ככה, אם כרגע יש לי 9500GT של אינוויז'ן, אני צריך לראות (למרות כל הצווארי בקבוק האפשריים שיכולים להיות) הרבה שיפור או שיפור זניח שלא היה שווה את ההשקעה?

ראיתי באתר TOM'S HARDWARE טבלה של היררכיה בין הכרטיסים והיה רשום שם שאם בין הכרטיס הנוכחי שיש לי כרגע לבין הכרטיס הבא שאני אמור לקנות אין הבדל בלפחות 3 רמות, אז ההשקעה לא משתלמת אבל במקרה שלי יש הבדל ב-9 רמות אבל אני מניח שהקריטריון של המעבד פה לא נכנס לתמונה..

http://www.tomshardware.com/reviews/Best-Graphics-Card,2011-6.html

פורסם

95GT ו260GTX זה שני עולמות אחרים, השיפור יהיה דרסטי.

ועזוב היררכיה, המעבד שלך חלש יחסית בסטוק, לכן הוא מגביל במעט [לא נראה שלי שזה יהיה ממש מורגש במקרה שלך] את הכרטיס מסך מה שמתבטא בפחות FPS במשחקים. למרות זאת, בגלל ש95GT הוא גרוטאה בהשוואה ל260GTX בביצועים, אתה עדיין תרגיש שיפור גדול מאוד.

פורסם
  • מחבר

95GT ו260GTX זה שני עולמות אחרים, השיפור יהיה דרסטי.

ועזוב היררכיה, המעבד שלך חלש יחסית בסטוק, לכן הוא מגביל במעט [לא נראה שלי שזה יהיה ממש מורגש במקרה שלך] את הכרטיס מסך מה שמתבטא בפחות FPS במשחקים. למרות זאת, בגלל ש95GT הוא גרוטאה בהשוואה ל260GTX בביצועים, אתה עדיין תרגיש שיפור גדול מאוד.

טוב לדעת :)

אגב, קראתי ב-TOM'S HARDWARE ביקורת על 4870 ואיך הוא בהשוואה ל-GTX260 וכשהסתכלתי בכל הטבלאות ראיתי שברזולוציה של 1680-1050 הGTX260 עדיין טוב יותר באיזה 5-10 FPS מה- 9800GTX בהרבה משחקים ודווקא בקרייסיס על הגדרות גבוהות בלי פילטרים הם משתווים, אבל עם פילטרים היתרון חוזר ל-260, אני יודע שהמעבד שהיה להם במערכת פי-1000 יותר טוב משלי אבל בכל זאת .. יש הבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזאת.

פורסם

רק שתדע, אם ה - FPS מעל 60 אז אין משמעות להבדל.

פורסם

רק שתדע, אם ה - FPS מעל 60 אז אין משמעות להבדל.

הלוואי והיינו רואים איזהשהו כרטיס שיריץ קרייסיס על 60 FPS אולי +GTX500 או HD5780X2... אז באמת אף אחד לא ירגיש... ;)

פורסם

אולי די עם קרייסיס ?

פורסם

אולי די עם קרייסיס ?

לדעתי כל אחד שחושב לקנות מחשב חדש/כרטיס מסך, אוטומטית הולך לקרוא על איך קרייסיס מתפקד על הכרטיס שהוא רוצה.

אני דווקא מרוצה שקרייטק הוציאו את המשחק הזה... הוא יותר טוב מכל 3DMARK כזה או אחר, חוץ מלשחק בו ולהנות הוא גם נותן פרספקטיבה על החומרה יותר מכל תוכנה/משחק אחר.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה סליחה על הבורות אבל.. מהי התוספת שפילטרים נותנים לחוויית המשחק ולמה הם כמעט מכפילים את הכובד על כרטיס המסך?

פורסם

חוץ מלשחק בו ולהנות הוא גם נותן פרספקטיבה על החומרה יותר מכל תוכנה/משחק אחר.

לא מסכים. מדובר במשחק עם דרישות גבוהות בצורה קיצונית, וככזה הוא לא משקף את המצב הכללי.

כרטיסי mid-end כמו 9600GT/HD4670/HD3850 יכולים להיות מעולים ל-99% מהמשחקים בשוק, אבל מישהו ייראה את התוצאות ב-Crysis ויחשוב שמדובר בכרטיסים שהם זבל, וחייבים להשקיע באיזה HD4870, או משהו מפלצתי יותר כמו איזה X2/280GTX.

פורסם

לא מסכים. מדובר במשחק עם דרישות גבוהות בצורה קיצונית, וככזה הוא לא משקף את המצב הכללי.

כרטיסי mid-end כמו 9600GT/HD4670/HD3850 יכולים להיות מעולים ל-99% מהמשחקים בשוק, אבל מישהו ייראה את התוצאות ב-Crysis ויחשוב שמדובר בכרטיסים שהם זבל, וחייבים להשקיע באיזה HD4870, או משהו מפלצתי יותר כמו איזה X2/280GTX.

נכון, אבל קרייסיס נותן דוגמא למשחקים שייצאו בעתיד, מי שיקנה 9600GT לדוגמא וירצה לשחק בFAR CRY 2 ייתבאס... אבל יהיה מוכן נפשית כי הוא ראה את הבנצי'ם של הכרטיס בקרייסיס..

ומי שרוצה לקנות MID לא יחשוב על כרטיס שעולה פי 3 ממנו.. אני מתכוון שהקרייסיס הוא אמת מידה לביצועים חוץ מזה שהוא משחק.

פורסם

לא אמת מידה, אולי קצה עליון (יחד עם COJ, WIC ו - LP שמציגים ביצועים מחפירים ב - DX10, לפחות COJ נראה טוב לעומת LP שנראה סטנדרטי לגמרי ובדיוק כמו ב - DX9 ו - WIC שנראה מצוין גם ב - DX9).

פורסם
  • מחבר

רגע עוד דבר, לדעתכם ניתן להסתפק בפתרונות הקירור שעל גבי ה-260 או כדאי להוסיף עוד פתרונות קירור למארז(יש במארז מאוורר רק למעבד).

פורסם

הקירור של GTX260 בסדר גמור. בסטוק, הוא פעול רק על 40%, והכרטיס מגיע ל70 מעלות תוך חצי שעת משחק כבד לכן מומלץ לגשת לדרייבר ופשוט להעלות את מהירות המאורר (אני שם על 100% והוא מוריד את הטמפ' ב15-20 מעלות במאמץ), ומוציא את כל האויר החם החוצא.

לגבי פילטרים....תאמין לי אחי ברוב המשחקים אתה לא צריך אותם כשאתה משחק על רזולוציה טבעית, כי אתה בקושי מבחין בהבדל אבל יורדים לך די הרבה פריימים לכן עזוב את עניין הפילטרים.

וכן, כמובן שצריכה להיות זרימת אויר מסויימת במארז כדי שהחום מרכיבים האחרים לא יאסף שם.

לגבי קרייסיס, אל תתפעלו ממנו יותר מדי. הגרפיקה שלו אומנם יפה אבל היא "מדהימה", אני הייתי כמוכם חשבתי "אחחח...הלוואי שיהי לי מחשב שיריץ קרייסיס על VH חלק..." ועכשיו שיש לי כזה...אחרי רבע שעה נמאס לי מהמשחק, הגרפיקה בכלל לא נראת "מדהימה" כמו ב5-10 דקות ראשונות של המשחק. ככה שתפסיקו להשוות הכל לקרייסיס, משום שקרוב לוודאי שעתיד הקרוב יצאו משחקים עם גרפיקה הרבה יותר יפה, עם דרישות נמוכות יותר. אז כן, אתם יכולים להשתמש בקרייסיס כבנצ'מרק אבל לא כמשחק שבשבילו המחשב נועד, אחרת תתחרטו על זה שקניתם מחשב במלא כסף רק בשביל משחק מסריח של 3 שעות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז הרכבתי את הספק של ENERMAX ועברתי את זה בשלום למרות שכמעט נתלש לי החוט של המאוורר שנמצא על המעבד, התקנתי את ה-GTX260 והדרייברים ו... עובד פנטסטי!!! המשחק הראשון שניסיתי היה GEARS OF WAR שעד היום עם ה-9500GT שיחקתי על רזולוציה של 600-800, וכל שהאר על נורמל, ועכשיו שיחקתי ברצולוציה הגבוהה ביותר 1680-1050 וכל השאר על HIGH חוץ מפילטרים(כי אין לי ויסטה) והתוצאה היתה משחק שרץ חלק לגמרי והמראה השתפר לטובה בצורה דרסטית, ואני מאמין שכשיהיה מעבד יותר טוב אחרי האוברקלוק אז יהיה עוד יותר טוב.

אבל אני חייב להחליף מארז כי נהייתה לי שם סמטוחה רצינית...

שאלה לזה שמעלי או לכל מי שיודע, כיצד ניגשים לדרייבר ומגדירים מהירות מאוורר של 100%(הכרטיס מגיע ל-70 מעלות בזמן מאמץ)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים