פורסם 2003 ביוני 1622 שנים (הסתכלו במפרט שלי)החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר.התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש).יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני?המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר.תודה
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים זה נשמע כמו משהו שיש לך ממש קרוב למסך...תרחיק הכול (מחשב , פלאפון , רמקולים עכבר אלחוטי וכו)זה ניראה לי זהאולי לא,רכיבים במארז צמודים רק גורמים לחום, שום דבר לא יותר מזה...תעדכן...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מה שקורה כשמצלמים עם מצלמה מסך נגרם בגלל התדר של המסך (כמה פעמים הוא מרענן את עצמו לשניה)לפי מה שאתה מתאר פשוט התדר של המסך נמוך מדיתנסה באופציות של הכרטיס מסך להעלות אותו 70-75 זה תלויתשחק עם זה עד שזה יסתדריכול להיות שאני טועה...אני לא מבטיח כלום.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים עשית משהו חריג לאחרונה עם המסך או עם המחשב? תן פירוט יותר גדול אחי זה קשה מאוד לנחש.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר שיחקתי עם הכפתורים. זה לא קשור.(בדוס, דרך אגב, אין ריצוד).שינוי חריג? החלפת לוח, זכרון ומעבד לא מספיק?חוץ מזה הכל כרגיל. אני משער שזה חוסר תאימות כלשהי בין הכרטיס מסך ללוח.אולי אביא כרטיס חלופי לנסות...עוד רעיונות ייתקבלו בברכה...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים יכול להיות שיש טלוויזיה בחדר? אצלי היא היתה קרובה למסך וגרמה לתקלה הזאת, אולי רק עכשיו יצא לך להפעיל אותם ביחד או משהו
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר ממש לא. החדר הזה עובד רצוף כבר כמה שנים אין חדש מלבד לוח חדש ולכן שינוי סדר החלקים במארז.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אצלי בחדר כשהטלוויזיה עובדת יש איזשהו ריצוד של מסך המחשב.אני חושב שהטלווזיה יוצרת הפרעה חשמלית שעוברת דרך כבלי החשמל (תקנו אותי אם אני טועה).תנסה לנתק מכשירי חשמל בבית שעלולים ליצור הפרעה כזו.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים כמעט בכל מסך יש משהוא שנקרא: H-MOIRE ו MOIRE DISABLE שחק איתם ועם דומיהם.בייחוד תנסה לעשות DISABLE MOIRE.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים בדקת קבל?נסה לעשות DEGUASSאם זה לא עוזר נראה לי שיש לך בעיה פיזית במסך.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים החלפת את המחשב והשארת את המסך באותו התקע?אם התאוריה שלי נכונה (וכנראה שהיא לא), יש מכשיר שגורם להפרעות חשמליות איפשהו בחדר או בחדרים הסמוכים.כלומר, אם החלפת את המיקום של המסך, יכול להיות שזה פתר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.