עבור לתוכן

צורב BLURAY X8 ב-350 דולר האם שווה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי הזדמנות להביא צורב בלוריי של חברת IODATA או BUFFALO מיפן צריבה במהירות של 8 על סינגל לייר (SINGLE LAYER ) נראה לי גם על דואל (50GB) זה עולה בסביבות 350 דולר...האם שווה להביא?

הדיסקים גם זולים יחסית כל דחסק של 25 גיגה עולה 15 שקל בערך...האם שווה להביא או לחכות עוד שנה שנתיים? :)

אני יודע שעובדים כרגע על פיתוח דיודה שתוכל לצרוב במהירות 12 אבל עד השלב הסופי של המוצר ייקח זמן...צריבה של 8X מסיימת דיסק של 25 גיגה ב-45 דקות (או של 50 גיגה לא זוכר עכשיו)

אז מה אתם אומרים?

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=24039

פורסם

קודם כל תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

דבר שני אני אישית לא הייתי מתקרב בכלל לצורב BR, לא רק שהוא איטי אלא גם יקר ומסורבל, אבל זה לשיקולך כי לצרוב הוא יודע.

פורסם

מסכים, ואם המטרה שלך היא גיבוי נטו, אז שים לב שהמחירים של הכוננים הקשיחים היום הם ברצפה, וזה יכול להוות פיתרון טוב יותר.

אז נשאלת השאלה, מה השימוש שלך בכזה דבר. שכן יהיה לך יותר זול לקנות כונן DVD+-RW. ואם תחשב גם את עלויות המדיות, אז יצא לך שאתה רק מפסיד נפח על המדף.

פורסם
  • מחבר

מאז עידן סרטי ה-HD בפורמט MKV ובפורמט מלא כלומר FULLRIP יש לי כמויות אדירות של סרטים ומה שקשור בזה יש לי 8 HDD שהכי קטן מהם הוא 320GB והכי גדול 1 טרה שכולם מפוצצים בחומר,אכן המטרה היא גיבויי וגם נפח איחסון כלומר שלא יהיו לי יותר מידיי DVD'S זרוקים בחדר...אני יודע ששנה הבאה כבר נראה צורבים זולים ומהירים יותר אבל כרגע יש לי הזדמנות להביא אחד במחיר זול יחסית מאשר קנייה בארץ,להוסיף עוד HDD אין לי מקום אולי חיצוני כן אבל אז גם זה תופס מקום...האמת חשבתי על NAS אבל גם זה עסק קצת יקר...

פורסם

דיסק של 1TB יותר זול מכמות המדיה BR השקולה אליו.

פורסם

אתה אף פעם לא מוחק סרטים ?

בכל מקרה לדעתי צורב בלו רי היום לא משתלם

אם חסר לך מקום במקום להתחיל לקנות מדיות של בלו רי שמאוד יקרות בארץ

אני די בטוח שארד דיסקים חיצונים יותר זולים יחסית לנפח

שהמחירים ירדו וזה יהיה נפוץ יותר

אז יהיה מומלץ לקנות צורב בלו רי

פורסם

350 דולר + 10(בין 18 ל25 דולר לדיסק) דיסקים בשביל לגבות 250GB = בממוצע 530-600 דולר.

במקום זה אתה יכול לקנות שרת NAS של חצי טרה כמו HP Media Vault ב250-299 דולר, או ללכת על Share Space של WD בנפח של 2TB בסביבות ה600 דולר. או כל פתרון NAS ביתי אחר, הצעה שלי מחשב ישן + Open Filer + כמה דיסקים של 1TB שתוכל לדחוף אליו בהתחשב שבBest Buy אפשר למצוא אותם בסביבות ה70 דולר..

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי למעלה דיסק של 25 גיגה עולה ביפן 15 שקל...ואני הלילה על מטוס ליפן...

קרירין, לא אני לא מוחק סרטי BLURAY RIP :)

דובי זובי, פיתרון NAS הוא טוב, אבל שוב פעם הכל תלוי במקוםת אפ יש מקום,ד"א כבר יש לי 2 מחשבים בחדר,אחד אני משתמש בו כרגע השני זה לעבודה (ווידאו)

ובסלון יש לי אחד HTPC עם 1 טרה עליו מלא, להוסיף עוד מחשב וכמו שציינת שיהיו בו BAY ריקים המארז לפי דעתי יהיה גדול כי כמות ה-NAS שלי אני רוצה שתהיה משהו כמו 3-4 טרה אולי אפילו 5 בכל אופן, מאיפה אני יכול להשיג בארץ מארזים ל-NAS עם חיבורי SATA ? :)

פורסם

רק תיזהר לא לקנות חרא של מדיה שתהיה עם שגיאות בצריבה ושתפסיק לעבוד אחרי כמה שנים..

פורסם
  • מחבר

לפני שבועיים חזרתי מיפן עשיתי סקר ועכשיו אני חוזר לשם...המדיות הם של PANASONIC ומיטצובישי...הם מאוד אמינות...בכלל כל המוצרים מיפן הם אמינים...

פורסם

אתה יכול לקנות כמה קשיחים של 1TB ולשים אותם במארז חיצוני שיכול להכיל 4 כוננים או יותר.

יצא לך יותר משתלם ויותר זול, וגם גישה מהירה יותר למידע (במקום להכניס ולהוציא מדיות, גם לדאוג שלא יפגמו).

ותוכל לאחר שתבצע את זה, להעביר את המידע אליהם מהכוננים היותר קטנים שיש לך. המטרה היא להגיע למצב בו יש לך כוננים רק בנפחים גדולים, כך שהם לא סתם תופסים לך מקום במארז בשביל כמות מעטה יחסית של סרטים. ולאחר ההעברה אם תרצה תוכל לקנות עוד כמה. כמה שצריך. זה הרבה יותר נפח מ25-50GB.

פורסם

350 דולר + 10(בין 18 ל25 דולר לדיסק) דיסקים בשביל לגבות 250GB = בממוצע 530-600 דולר.

במקום זה אתה יכול לקנות שרת NAS של חצי טרה כמו HP Media Vault ב250-299 דולר' date=' או ללכת על Share Space של WD בנפח של 2TB בסביבות ה600 דולר. או כל פתרון NAS ביתי אחר, הצעה שלי מחשב ישן + Open Filer + כמה דיסקים של 1TB שתוכל לדחוף אליו בהתחשב שבBest Buy אפשר למצוא אותם בסביבות ה70 דולר..

[/quote']

התכוונת לדיסקים קשיחים של 1TB ב-70 דולר?

אם כן, הכי זול שמצאתי זה 170 דולר... (לפי האתר של BEST BUY)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים