עבור לתוכן

מחפש ראוטר קווי ואלחוטי ב300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי את הראוטר Dl-604 של D-LINK

הוא שירת אותי כ3 שנים ואולי יותר (לא זוכר במדויק) והייתי מאוד מרוצה ממנו. אבל בזמן האחרון הוא מפשל יותר מידי ואני חושב שהגיע הזמן להיפרד ממנו.

הדרישות שלי מהראוטר החדש :

*שיהיו בו כ 8 כניסות רשת קוויות (אני אשתמש ב6 תמידית אבל תמיד טוב שיש עוד)

*קליטה חזקה (אחי ביחידת דיור מתחתיי יאלץ להתחבר עם ה PS3 בצורה אלחוטית. אפשרי?)

*שממשק הראוטר יהיה נוח וידידותי כמו של ה D LINK

* כמובן שהמחיר לא יעלה על 300 . ואם הוא כן מעל 300 אז כמה לערך זה יעלה?

מה הדגמים שאתם ממליצים לי? תודה רבה !

פורסם

אין כזאת חיה. כל הנתבים הבייתים הם עם 4 כניסות קוויות, כך שאם אתה צריך יותר תצטרך SWITCH. לדעתי יש לך 3 אופציות:

1. ה-EDIMAX 6204 -- סוס עבודה זול.

2. LINKSYS WRT54GL -- סוס עבודה יותר יקר עם אופציה לקושחות צד שלישי.

3. EDIMAX 6504 -- נתב בתקן PRE N, אבל על מנת להשתמש בתכונת ה-N תצטרך כרטיסי רשת תואמים.

פורסם
  • מחבר

אפשר פרטים על תכונת ה N?

וכמה כרטיס תואם יעלה בערך?

תודה רבה

מבין ה3 על איזה תמליץ לי ?

תודה

פורסם

הסבר קצר וממצה יש פה (http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm) ועוד הרבה יותר על ידי שימוש בגוגל. המלצה תלויה בתקציב שלך -- הראשון עולה כ-190 שקל, השני כ-290 שקל והפתרון השלישי, כולל כרטיס רשת תואם יגרד את ה-500 שקל.

פורסם
  • מחבר

הסבר קצר וממצה יש פה (http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm) ועוד הרבה יותר על ידי שימוש בגוגל. המלצה תלויה בתקציב שלך -- הראשון עולה כ-190 שקל, השני כ-290 שקל והפתרון השלישי, כולל כרטיס רשת תואם יגרד את ה-500 שקל.

אוקיי תודה רבה על העזרה קראתי קצת מזה

השאלה שלי היא כמה עולה כרטיס רשת בודד שכזה

כי אני צריך 3 ולא אחד

נגיד שאני ארכוש את הנתב עם הכרטיס רשת אז אני עדיין יצטרך עוד 2 כרטיסים כאלו. כמה עולה אחד כזה ? ולמקרה שאני רוכש את הנתב אני עדיין יכול להשתמש בכרטיס רשת רגיל נכון? פשוט שהוא לא ינצל את המהירות הזו כמו שצריך...

תודה רבה

פורסם

כרטיס בתקן N עולה סביב 200 שקל. אתה צודק -- אתה יכול להמשיך ולהשתמש בכרטיסים הישנים שלך אבל אז אתה לא מנצל את תכונת ה-N של הנתב שלך. במקרה הזה אולי כדאי לשקול לרכוש נתב סטנדרטי בתקן G.

פורסם

איזה מחשבים יש לך?

איך הם היו מחוברים עד עכשיו?

שים לב שאם תיקח נתב בתקן N גם כרטיסי רשת בתקן G יכולים להתחבר אליו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני חושב שאני אלך על הראוטר הזה :

Edimax MIMO nMax BR-6504n במחיר של 350 ש"ח . מה דעתכם?

יש לי שאלה אחרת :

אם אני מחבר 4 כניסות קוויות כמה אלחוטיות אני יכול לחבר בנוסף? אם בכלל...

ומה הטווח שלו ?

תודה רבה

פורסם

ניתן לחבר לו עד 253 מחשבים בחיבור חוטי או אלחוטי

ושוב השאלה איזה חיבור היה למחשבים בינהם עד עכשיו? שים לב שאומנם הDLINK איבד מיכולת הניתוב שלו אבל סביר הלניח שהוא יכול להמשיך ולשמש בתור מתג.

פורסם
  • מחבר

ניתן לחבר לו עד 253 מחשבים בחיבור חוטי או אלחוטי

ושוב השאלה איזה חיבור היה למחשבים בינהם עד עכשיו? שים לב שאומנם הDLINK איבד מיכולת הניתוב שלו אבל סביר הלניח שהוא יכול להמשיך ולשמש בתור מתג.

בדיוק המחשבה שעלתה במוחי.

ה DLINK קצת מזייף אבל אני מאמין שהוא יוכל לשמש כ SWITCH

1. אני צודק?

2. איך בדיוק אני עושה זאת?

תודה רבה

אגב עד עכשיו הDLINK היה מחובר לראוטר ב WAN

וה3 מחשבים שהיו לי בבית התחברו לראוטר

לאחרונה חיברתי גם את ה PS3 שקניתי לראוטר בתור כניסה רביעית

כרגע אני צריך עוד כניסה כדי לחבר את הרסיבר שלי ועוד כניסה עתידית כדי לחבר עוד PS3 שאני מתכנן לרכוש

פורסם

בעקרון אין בעיה. אתה מבטל בנתב הישן את מנגנון ה-NAT וה-DHCP, מחבר אותו באמצעות כבל אל הנתב החדש (מיציאת LAN לא WAN!) ואת שאר המחשבים ל-3 היציאות הנותרות.

פורסם
  • מחבר

בעקרון אין בעיה. אתה מבטל בנתב הישן את מנגנון ה-NAT וה-DHCP, מחבר אותו באמצעות כבל אל הנתב החדש (מיציאת LAN לא WAN!) ואת שאר המחשבים ל-3 היציאות הנותרות.

איך אני מבטל את המנגנונים האלו?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים