פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אתה ידוע שמנוע U3 אומר גם פיזיקה חדשה לגמרי ממה שהיינו רגילים אליה, ותכל'ס- המשחק ישתנה לגמרי, כן?AA הקודמים היו חביבים להרוג זמן, ל 3 אני באמת מחכה.
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים המשחק הזה כל כך איטי שאני לא חושב שהפיזיקה תשנה משהו במשחקיות שבאמת תרגיש בו (בניגוד לUnreal שהוא משחק מהיר ואז לפיזיקה יש יותר השפעה)
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים לדעתי כול הקטע בו שהוא טיפה איטי.הייתי חולה על המשחק הזה, ממש מחכה לראות מה יהיה עם AA3תכלס זה המשחק לשחק עם קלאן של חברים (הייתי משחק מלא עם חבר שלי , כול כך הרבה צחוקים וכיף היינו אוכלים את כולם ברוב המפות)
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מחבר אין חידושים בעידכון ..אני מחכה גם ל- AA3מה ש כן המשחק היה נתקע לי כל הזמן עם הכטיס מסך שקניתי והעידכון סידר לי את הבעיה שהייתה.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים מה שהכי דפוק בעדכון זה הDEPLOY CLIENT, תוכנה נכה שבטח לא עברה שום BETA TESTING, פשוא לא עובדת.
פורסם 2008 באוקטובר 1117 שנים יש איזה צפי ליצאה של AA3?אם יעשו אותו כמו שצריך יכול להיות פתרון הולם למי שאין כסף לקנות COD4וגם אפילו מתחרה חזק ל COD4כי אחרי הכל AA2 היה משחק בכלל לא רע אם חושבים על זה.( והוא בחינם!)
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחזק לגבי ה Deploy Client.אני מוריד את המשחק מפה: ftp://ftp.free.fr/mirrors/AmericasArmy/americasarmy.htmlלאט אבל עדיף על השטות הזאת.עריכה: אי אפשר להוריד משם את הפאץ' של 2.8.31 -> 2.84...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.