עבור לתוכן

שיקולים בקניית ה xonar d2 של אסוס

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל למטרת שמיעת מוסיקה בלבד, ולפני כן רק רציתי לדעת מספר דברים.

האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס המעולה הזה בהתחשב בעובדה שרוב המוסיקה שלי הוא בפורמט mp3 או wma?

שנית, חיפוש קצר בזאפ העלה שרק בנעה מוכרים את הכרטיס. האם יש חנות אחרת, יותר משתלמת, שבה מוכרים אותו?

פורסם

לגבי ה MP3-בהחלט אין בעיה עם זה, בתנאי שהוא מקודד ב 192KBPS ומעלה..

ואתה יכול גם להמיר את זה ל FLAC ואז ישמע יותר טוב (אני יודע שזה נשמע ממש מוזר, אבל ניסיתי וזה אמיתי..)

פורסם

לגבי ה MP3-בהחלט אין בעיה עם זה, בתנאי שהוא מקודד ב 192KBPS ומעלה..

ואתה יכול גם להמיר את זה ל FLAC ואז ישמע יותר טוב (אני יודע שזה נשמע ממש מוזר, אבל ניסיתי וזה אמיתי..)

אין שום סיכוי שFLAC מMP3 ישפר לעומת MP3 ישירות.

שום המרה לא תעזור, אם המקור מראש "דפוק".

זה אולי ישפר במובן של נניח ישמור על קידוד אחיד של 44.1KH ו16 ביט, וגם תלוי בMP3 וכו', אבל בפועל זה לא נכון.

בכל מקרה, נחזור לנושא הדיון,

ASUS D2 ניתן למצוא גם בפנדה, אם תבקש יביאו לך אותו (לא יודע למה אין באתר שלהם אותו)

הכרטיס מעולה גם לMP3, כמובן תצטרך רמקולים טובים או אוזניות טובות כדי לנצל היכולות שלו, אבל סה"כ הוא כרטיס טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את ה RP-21, ואני מקווה חודש הבא לקנות את הaqua head. בכל מקרה, תודה רבה על העזרה, אני באמת מעריך את זה :]

פורסם

אני רואה שזה שילוב שתופס פה טוב בארץ

AQUA וASUS

;D

לדעתי AQUA זה אחלה ולו רק מסיבה אחת - זה מוצר שנעשה כולו בישראל!

ובחור ישראלי

מה רע?

קצת כבוד למדינה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

העובדה שזה מוצר ישראלי לא ממש משנה לי :P סתם זה נשמע כמו שילוב משתלם, וגם אחד שקל להשיג בארץ, לא צריך להסתבך עם מכס וכל הסיפור הזה.

פורסם

מס זה באמת רע :(

קניתי מוצרים מארה"ב שעלו נניח מחיר דומה (אולי קצת יותר)

שילמתי גם מס איזה 200 שקל

גם שילמתי מעמ של איזה 100 או משהו כזה

וגם עוד 150 שחרור וכו'

וגם יש משלוח של דברים כאלו ובגלל הגודל והמרחק ומשקל וכו' - זה עוד איזה 40 דולר לפחות (כ200 שקל גם כן)

בקיצור אתה משלם קרוב ל1000 שקל על כל המסביב!

(ולפעמים יותר)

ממש מעצבן

וכל החכמים שאומרים שאפשר לשלוח את זה כמו מתנה, או שלרשום שעלה פחות וכו', לפעמים זה עובד ולפעמים לא.

וכשלא, זה ממש לא נעים :(

חוץ מזה

הAQUA בגרסה הרגילה שלו, עולה כ1400 שקל אם אני לא טועה, וזה אחלה מחיר בשביל התמורה שהוא נותן (כן יש טובים ממנו, אבל גם עולים פי כמה ממנו)

אני לא מנסה לתמכר אותו.

ממש לא!

אם כבר להפך

אני יכולתי לקנות מוצרים שעולים פי 5 ממנו, ועדיין העדפתי אותו, וממש לא מצטער.

פורסם
  • מחבר

בדיוק :P

אני כבר אזמין את האסוס ביום ראשון, וכמו שאמרתי אני מקווה לקנות את המגבר בחודש הבא. הגיע הזמן להחליף את הציוד המסריח שיש לי ^_^

כאחד שאף פעם לא שמע מוסיקה שלא על כרטיס ob אני רק מקווה שיהיה הבדל ניכר באיכות, לא בא לי להתאכזב :]

בכל מקרה אחי, תודה שוב, עזרת לי מאוד

פורסם

עוז, לא יודע מה להגיד לך, אני רק יודע שעשיתי בדיקה יסודית עם WINAMP בעניין ה FLAC והרגשתי הבדל.(כמובן שעם רמקולים טובים, רצפתיים של מרנץ משנות ה 80 ומגבר וינטג' גם שלהם מחוברים ל XFI XTREME GAMER)

וכנ"ל חבר שלי עם PSP, המיר MP3 לFLAC ושמעו יותר טוב.

הסיבה לכך יכולה להיות שהנגן פשוט מוציא שמע יותר טוב מ FLAC בלי קשר לפורמט וכו'... אבל זה עדיין קיים.

פורסם

בדיוק :P

אני כבר אזמין את האסוס ביום ראשון, וכמו שאמרתי אני מקווה לקנות את המגבר בחודש הבא. הגיע הזמן להחליף את הציוד המסריח שיש לי ^_^

כאחד שאף פעם לא שמע מוסיקה שלא על כרטיס ob אני רק מקווה שיהיה הבדל ניכר באיכות, לא בא לי להתאכזב :]

בכל מקרה אחי, תודה שוב, עזרת לי מאוד

תקנה כבר את המגבר - לוקח איזה שבועיים שלוש להרכיב אותו וכו'.

חבל שתחכה המון זמן.

ובהחלט יש הבדל!

אתה ישר תשמע

תקשיב סיפור

יש לי שני מחשבים

אחד זה הנוכחי - והשני זה מה שהיה לי מקודם עם כרטיס די מאפן, אבל לא OB

זה כרטיס קרייאטיב ישן מסדרת הAUGIDY או משהו כזה

בכל מקרה

העברתי אותו לאימי - והשתמשה באותם רמקולים בדיוק כמו בישן (שם היה לה כרטיס OC די איכותי אפילו)

והרמקולים היו רמקולים של 100 שקל (בהגזמה, אפילו פחות, אלו שמקבלים בחינם עם המחשב)

והיא בעצמה (והיא מבוגרת והשמיעה לא מדהימה) אמרה ישר שיש הבדל של שמיים וארץ!!!

אז אם כרטיס כמו ASUS אתה ישר תשמע הבדל ממש רציני!

עוז, לא יודע מה להגיד לך, אני רק יודע שעשיתי בדיקה יסודית עם WINAMP בעניין ה FLAC והרגשתי הבדל.(כמובן שעם רמקולים טובים, רצפתיים של מרנץ משנות ה 80 ומגבר וינטג' גם שלהם מחוברים ל XFI XTREME GAMER)

וכנ"ל חבר שלי עם PSP, המיר MP3 לFLAC ושמעו יותר טוב.

הסיבה לכך יכולה להיות שהנגן פשוט מוציא שמע יותר טוב מ FLAC בלי קשר לפורמט וכו'... אבל זה עדיין קיים.

יכול להיות.

אולי באמת התוכנה מוציאה טוב יותר.

אני משתמש בFOOBAR2000

אחלה תוכנה.

פורסם
  • מחבר

יש לי יותר בעיה של כסף כרגע, בגלל זה אני מחכה חודש, אבל במחשבה שניה יש את המגבר בtradezone באיזה 900 שקל שזה משתלם בטירוף, נראה לי שאני אדבר עם המוכר ואסגור את זה גם כן שבוע הבא

פורסם

כן כסף זה תמיד בעיה :(

אבל באמת ששווה לך להזמין אותו מהר, אחרת סתם שיהיה כסף ותזמין תחכה הרבה זמן.

תזמין אותו עכשו, אם אני לא טועה אתה צריך לשלם מראש איזה רבע מחיר.

וגם ככה שיהיה מוכן, תוכל להגיד לאסף לחכות עם זה עוד שבוע שבועיים עד שיהיה לך הכסף.

אסף בחור נחמד, אני בטוח שתסתדרו.

פורסם

EAD אתה חושב שקיים הבדל משמעותי בין D2 ל-DX2?

אני מתכוון, האם הוא באמת שווה את ה200 שקל יותר או שאני אקבל את אותה תמורה גם מהD2 (בהנחה שאני שומע רק באוזניות)?

פורסם

לדעתי אין הבדל, בעיקר חיבור שונה.

מעבר לזה לא חושב שיש הבדל.

פורסם
  • מחבר

למה 200 שקל יותר? רק 100 :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים