עבור לתוכן

מחשב לא מזהה SATA

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הורדתי nlite במחשב אחר כי על המחשב הבעייתי אין מערכת הפעלה קיימת אני לא ממש יודע איך לעבוד איתה ואם היא שימושית

במצב כזה אשמח להסבר

פורסם

לא, אבל אתה יכול גם לשים את הדרייבר עלDOK/דיסקט 3.5" ולהישתמש בו בעת ההתקנה כאשר אתה לוחץ F6 בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

אין לי פלופי איזה אפשרויות עוד יש לי לעשות חוץ מלקנות פלופי?

פורסם

אמרתי לך להשתמש בחיפוש בדיון בגלל זה שידעתי שזה שמישהו יזרוק לך nLite לא יספיק ותצטרך הסבר מפורט איך להשתמש בו

פורסם
  • מחבר

על המחשב הבעייתי אין מערכת הפעלה בגלל זה שאלתי אם היא עדין שימושית לי אם כן זה כבר פחות בעיה אבל הבנתי שהיא לא יכולה לעזור לי במצב

כזה אז מה אני עוד יכול לעשות ? :nixweiss:

פורסם

אתה עדיין מתעקש לא לחפש?

מתוך הסטיקי של פורום Windows:י

התקנת חלונות XP על דיסק קשיח SATA

ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח

יש שלושה פתרונות לבעיה:

1. הגדרת הדיסק לתאימות לאחור בתוך הביוס (שיוצג כIDE) מה שמוע יכולות שהן native ל SATA ממנו.

2. שילוב של דרייבר ה AHCI בהתקנת חלונות (לחיצת F6 בתחילת ההתקנה).

3. מיזוג של הדרייבר לתוך ההתקנה של חלונות ע"י nLite.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אני ינסה הכל וידכן

פורסם
  • מחבר

עדכון ותזכורת

אז ככה יש לי מחשב בלי מערכת הפעלה כשאני מנסה להתקין עליו וינדוס XP הוא נותן הודעה שהוא לא מזהה את הSATA

המעבד הוא SOOKET775

הלוח אם הוא ASUS P5S800-VM

ניכנסתי לאתר של אסוס רשום שם שצריך ללחוץ על המקש אף 6 ואחרי זה על האות S ואז זה אמור לפעול כשאני

עושה את זה מופיע לי הודעה שאומרת שאני צריך להכניס את הדרייבר לדיסקט פלופי. ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל הוא

שוקל 5MB והוא לא נכנס לדיסקט פלופי. ניסיתי גם לבטל את האפשרות של ה RAID בביוס הבעיה שאין לי את האפשרות הזאת

האפשרות האחרונה שלי היא לעבוד אם התוכנה nlite אבל אני ממש מסתבך איתה אם יש משהו לעשות חוץ מנליט אני אשמח לדעת מהו

פורסם

בשביל שיופיע האופציה של ה IDE SATA יתכן וצריך לעדכן את הביוס (אני לא יודע איזה יש לך, אבל רשום פה שב 1010 למשל יש תמכיה בזה):

http://drivers.softpedia.com/get/BIOS/Asus/ASUS-P5S800-VM-BIOS-1010.shtml

3. Support SATA IDE Mode (Native Mode)

לגבי הקובץ של 5 מגה, זה בטח מכיל הרבה שטויות ודריברים לא רק ל XP, נסה לבודד את הקבצים הרללונטים.

פורסם
  • מחבר

בקשר לקובץ אתה צודק בהחלט יש בו המון שטויות בידדתי אותו ומצאתי את הדרייבר שאני צריך אני יעתיק אותו על דיסקט ואני מקווה שיעבוד

ובקשר לעדכון ביוס אני לא יודע איך עושים את זה ואני ממש מפחד לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים