פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים שלום לכולם קיבלתי מחשב קצת ישן לתיקון והבעיה איתו שהוא לא מזהה SATA כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הערה שהוא לא מזהה את הSATA וגם אי אפשר לפרמט אותו.בדקתי את הקבל SATA הוא בסדר ניסיתי לאפס הגדרות ביוס זה גם לא עזר.מחכה לתגובות תודה מראש וגמר חתימה טובה.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מה המפרט? בעיקר הלוח אם.יתכן שאתה צריך דרייברים בשביל לזהות SATA במהלך ההתקנה
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר גם לפני שניסיתי לפרמט היה את ההודעה הזאת.הלוח אם של ASUS אני לא יודע בדיוק את המפרט כי המחשב לא ליידי בקשר לדיק של הדרייברים מצטער על הבורות אבל איך אני אכניס אותו? אני יוציא את הדיסק של הוינדוס באמצע שהוא מריץ הקבצים ויכניס את הדיסק של הדרייברים?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר אוקי ואם זה XP ואין לי כונן פלופי במחשב אפשר לשים את הדרייבר על דיסק און קי זה יפעל?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים יש קומבינות מסובכות של לשלב את הדריברים לתוך הדיסק התקנה של הוינדוסזה דורש ממך לצרוב שוב את הוינדוסלמידע נוסף תעשה חיפוש בפורום, כבר הסבירו על זה הרבה פעמים
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים תשתמש עם התוכנה nlite להוספת הדרייברים של הSATA לדיסק של הווינדוס בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים יש לה כל מני פיצ'רים של לקחת דיסק קיים של מערכת הפעלה כמו XP למשל ולשחק איתו.לדוגמה: להוסיף לדיסק SP/להוסיף דרייבר מסויים/ להכניס סידיקי ועוד כל מני נתונים ככה שההתקנה לא תבקש ממך אותם וכו'.תוריד את nlite ומשם כבר תסתדר כי הממשק שלה הוא ממש קל.כל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס בעזרת התוכנה את הדרייברים של ה-SATA ספציפית ללוח אם הזה להתקנה של XP ולצרוב מחדש את הדיסק וזה יעבוד כמו קסם.בהצלחהאם תרצה אגב הוראות מפורטות יותר אז יש מלא מדריכים באינטרנט.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר אוקי בוא נראה אם הבנתי אני צריך להוריד את הדרייברים של הSATA בעזרת התוכנה ולשלב אותם עם הדיסק התקנה של וינדוס?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אתה מוריד את הדרייברים מהאינטרנט ובעזרת התוכנה אתה משלב אותם עם הדיסק התקנה של וינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.