פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים היי, הבעיה שלי היא כזאת:בהפעלה של המחשב המחשב עצמו נדלק, הכל טוב ויפה (מאווררים, לדים וכו' ניתן לראות שנדלקים)לעומת זאת אין תמונה שמגיעה למסך - המסך נשאר במצב כבוי במקום להדלק.חשוב לציין שהמקרה משתנה, מדי פעם המחשב עובד כרגיל- נדלק ושולח תמונה לצג, אבל בד"כ הבעיה הנ"ל מופיעה.הבעיה לא טמונה במסך, בדקתי אותו ב2 מחשבים אחרים שברשותי ואין שום בעיות.חשבתי בהתחלה שכרטיס המסך אינו מהודק היטב לתושבת שלו (מה שמוזר כי המחשב עבד טוב מאוד שנה+ ולא הזזתי את כרטיס המסך מילימטר אבל בכל זאת).הוצאתי את כרטיס המסך, ניקיתי את המגע שלו עם התושבת (לא את התושבת עצמה) והחזרתי.עדיין ללא שום תועלת.גם החלפתי את כבל החשמל (כבר המצב קרה לי בעבר שסה"כ הבעיה הייתה הכבל חשמל, בעיה שטוטית לגמרי שאין לי מושג איך היא קשורה לכך שהמחשב עובד אבל לא שולח תמונה) ופתאום המחשב עבד, במשך יומיים לא עשה לי בעיות וחשבתי שהבעיה סודרה, עד הערב של היום השני שהוא לא הסכים להדלק אחרי restart.מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כשאתה מדליק את המחשבמה רשום על המסך?NO SIGNAL ?הנורה למטה מחליפה צבע מצהוב לירוק?ניסית את הכרטיס מסך הזה במחשב אחר ?ניסית להכחליף כבל נתונים? VGA אוDVI או מה שיש לך שמהאני חושב שהבעיה בכרטיס מסך...נסה לשים אותו במחשב אחר וליראות אם הבעיה נמשכתבמידה וכן החלף כרטיס ...
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר לא כתוב כלום, המנורה נשארת על מצב צהוב.כאילו המסך לא "יודע" שהמחשב דלוק (למרות שהמאוורר של הכרטיס מסך לדוגמא פועל)
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים הכי חשוב זה אם אתה מרגיש שהדיסק הקשיח עובד ועושה רושם שהמערכת ההפעלה עולה.(המנורה של הדיסק מהבהבת) כי אם כן אז המחשב עובד חלק ואז או שכרטיס מסך במצב של גסיסה או שלפי דעתי יותר הגיוני זה פשוט הכבל של המסך (לא של החשמל).ואם הדיסק הקשיח לא מגיב אז כנראה שיש בעיה יותר רצינית והמחשב לא מגיע ל POST.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים נסה להחליף את הכבל אם לא עוזר אז תנסה להחליף את הכרטיס מסךאיזה סוגק כרטיס המסך שברשותך ?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר נסה להחליף את הכבל אם לא עוזר אז תנסה להחליף את הכרטיס מסךאיזה סוגק כרטיס המסך שברשותך ?כרטיס המסך שברשותי הוא Leadtek Geforce 7600GT 256mb
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אני מציע שתבדוק גם שכפתור ה RESET לא נתקע על מצב לחוץ, גם זה קורה...נדיר אבל יכול להיות.תנסה גם להוציא זכרונות ולהחזיר. אולי הם לא יושבים טוב..
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר ניסית לשים אותו במחשב אחר ? או לחילופין לשים כרטיס אחר במחשב שלך ...? אני האמת מפחד קצת לעשות את זה, אני לא רוצה להגיע למצב שאני אפגום את כרטיס המסך במקרה שהוא לא פגום - או שאני אפגום את אחד המחשבים האחרים / כרטיסי מסך אחרים. אבל במקרה של כרטיס מסך מת אני אמור להגיע למצב שבו לפעמים הוא כן פועל ולפעמים לא? זה נראה לי קצת מוזר
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים הוא לא ישר מת הוא מראה סמני גסיסה ואז מת תיקח כרטיס מסך אחר ותשים אותו אצלך במחשבואז תראה אם זה נפתר או ממשיךאין לך ממה לדאוג בקשר להרוס את אחד המחשביםנתק את החשמל מהשקע שאתה עושה את ההחלפה וזהו עניים של כמה דקות שיתן לך פיתרון אן זה הכרטיס או לא .
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מהיכן המסקנה שהבעיה בכרטיס מסך או במסך או בכבל?כשאתה מדליק את המחשב, אתה שומע ממנו צפצוף יחד? הרבה צפצופים? בכלל אין צפצופים?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מהיכן המסקנה שהבעיה בכרטיס מסך או במסך או בכבל?כשאתה מדליק את המחשב, אתה שומע ממנו צפצוף יחד? הרבה צפצופים? בכלל אין צפצופים?צפצוף יחיד יכול לבוא גם כאשר חלק במחשב מקולקללא ממש מקוקליותר נכון על סף מוות דייהנו ''גוסס''
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים ואיזה חלק לדעתך גוסס?חוץ מהסימפטום שאין תצוגה אתה יודע משהו על הבעיה?איך אתה יכול לנסות אפילו לסדר מחשב כאומרים לך רק אין תצוגה?בוא נחכה ונשמע אם בכלל יש צפצוף יחיד שלדעתך רומז על גסיסה
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים צפצוף יחיד אומר שהכול בסדר מן הסתםאבל יכול להיות גם שיהיה צפצוף יחיד והכרטיס או משהו גוססאם זה תצוגה יש מצב שהכרטיס בדיעבד יכול להיות גם משהו אחר ...אבל נשמע שהכרטיס נדפק.. לכן הצעתי לאחליפו זמנית כדי לבדוק ולא לאלתרבוא נחכה באמת ליראות מה קורה חח ..
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר במחשב זה לא היה שום צפצוף בעבר בניגוד למחשבים אחרים וגם עכשיו במקרה זה אין שום צפצוף בעת הפעלת המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.