עבור לתוכן

Gigabyte HD 3850 או Gecube HD 3850? והאם יעבוד?

Featured Replies

פורסם

אחי, אתה יכול לישון בראש שקט גם עם הספק הנוכחי. אל תקשיב לחירטוטים האלה "צריך ספק חזק ב300 שקל!!! " תאמין לי שבשביל מערכת פשוטה כמו שלך גם ספק 350 וואט ג'נרי של אייבורי ריפברישד יעשה את העבודה.... לי יש ספק 400W ג'נרי עם HD3850 ומעבד על OC של 100% שלאחרונה הרמתי מתח ובקיצור הוא מחזיק ומחזיק בן זונה... כבר כמעט שנה.... אל תקנה ספק... תחכה שיהיה לך תקציב ואז תקנה ספק מודולרי ב400-500 שקל... חבל לקנות ספק ביניים ולבזבז כסף עליו...

כי ספק מודולרי(אני משער שאתה לא יודע מה זה בכלל) זה ספק שיחזיק לך למחשב הבא וגם למחשב שבא אחרי המחשב הבא... בקיצר ספק מודולרי זאת קנייה משתלמת...

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה כן יכול?

www.zigzag2000.co.il

www.g-tech.co.il[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 15:20:02

אחי, אתה יכול לישון בראש שקט גם עם הספק הנוכחי. אל תקשיב לחירטוטים האלה "צריך ספק חזק ב300 שקל!!! " תאמין לי שבשביל מערכת פשוטה כמו שלך גם ספק 350 וואט ג'נרי של אייבורי ריפברישד יעשה את העבודה.... לי יש ספק 400W ג'נרי עם HD3850 ומעבד על OC של 100% שלאחרונה הרמתי מתח ובקיצור הוא מחזיק ומחזיק בן זונה... כבר כמעט שנה.... אל תקנה ספק... תחכה שיהיה לך תקציב ואז תקנה ספק מודולרי ב400-500 שקל... חבל לקנות ספק ביניים ולבזבז כסף עליו...

כי ספק מודולרי(אני משער שאתה לא יודע מה זה בכלל) זה ספק שיחזיק לך למחשב הבא וגם למחשב שבא אחרי המחשב הבא... בקיצר ספק מודולרי זאת קנייה משתלמת...

חחח טוב עכשיו אני מבולבל מאוד ....

ואגב איך ה3850? ואיך הוא ביחס ל4670?

פורסם

babalas, דיברת לא מעט שטויות.

אף אחד לא הציע לו ספק ביניים (אין שום בעיה להישאר איתו גם לעוד מערכת, אלא אם היא תהיה היסחפות) וגם הצענו לו ב - 200 ש"ח.

וזה שהספק מודולרי לא קשור בכלל לכוח שלו וכמה הוא יחזיק, זה סה"כ אומר שיש לו כבלים מתנתקים.

HEC 350/400W TRT + HD4670 מזיגזג יהיה בחירה טובה.

אני לא מאמין שאין לך עוד אופציות לחנויות, באיזו עיר מתאים לך לקנות ? (וגם מה הבעיה להזמין ממקום שהוא לא קרוב ? אני גר בחיפה וקניתי את המחשב שלי מ - IQPC שבאשדוד)

פורסם
  • מחבר

babalas, דיברת לא מעט שטויות.

אף אחד לא הציע לו ספק ביניים (אין שום בעיה להישאר איתו גם לעוד מערכת, אלא אם היא תהיה היסחפות) וגם הצענו לו ב - 200 ש"ח.

וזה שהספק מודולרי לא קשור בכלל לכוח שלו וכמה הוא יחזיק, זה סה"כ אומר שיש לו כבלים מתנתקים.

HEC 350/400W TRT + HD4670/9600GT מזיגזג יהיה בחירה טובה.

אני לא מאמין שאין לך עוד אופציות לחנויות, באיזו עיר מתאים לך לקנות ? (וגם מה הבעיה להזמין ממקום שהוא לא קרוב ? אני גר בחיפה וקניתי את המחשב שלי מ - IQPC שבאשדוד)

אני לא מזמין מהאינטרנט ... וגם לא בהכרח כל מקום יחסית קרוב אני יכול לסוע ...

אז כפי שאמרתי זיגזג או ג'יטק..

פורסם

HEC 350/400W TRT + HD4670 מזיגזג יהיה בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

ה350W יהיה לי מספיק טוב?

פורסם

כן, יש לו 25/26A ב - 12V, זה יותר ממספיק בשבילך.

פורסם
  • מחבר

כן, יש לו 25/26A ב - 12V, זה יותר ממספיק בשבילך.

אחלה, רק איזה מביניהם? יש אחד 197 ואחד 179 (מחיר)

פורסם

היקר יותר, כבר אמרתי קודם ש - TRT (תקרא את ההודעה שלי ביתר תשומת לב).

פורסם
  • מחבר

היקר יותר, כבר אמרתי קודם ש - TRT (תקרא את ההודעה שלי ביתר תשומת לב).

בסדר גמור. תודה רבה לך ולכולם עזרתם לי עד מאוד.

גמר חתימה טובה וצום מועיל.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי חבר'ה .. דיברתי איתם ואמרו לי שכרגע יש בעיה עם הדרייבר של 4670 .. זה יכול להיפתר תוך שבוע שבועיים ויכול שלא..

מה אתם אומרים על 3780?

פורסם

זה לא בעיה, פשוט כשייצא 8.10 הרשמי באתר תהיה תמיכה בHD4670

אם באותו המחיר בדיוק אתה מקבל את HD3870 אז בקשה, למה לא...

אבל אם אתה צריך לשלם סכום אחר, תגיר לנו מה הסכום ונעזור שוב

פורסם
  • מחבר

660

פורסם

לא ולא. קח HD4850 עוד חודש זה יהיה במחיר הזה.

פורסם

אם אין לך סבלנות לחכות ל - HD4670 אז לך על 9600GT אם הוא במחיר הגיוני (אם הוא יקר ויש 9800GT במחיר ממש קרוב אז לך עליו).

לא לגעת ב - HD3870.

לא ולא. קח HD4850 עוד חודש זה יהיה במחיר הזה.

לא נראה לי, הכרטיס מצוין למחיר שלו ואין טעם להוריד לו את המחיר.

ייצא בקרוב HD4830 שיתפוש מקום בין HD4670 ל - HD4850 ויתחרה ב - 9800GT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים