עבור לתוכן

מס' שאלות| צריך עזרה לגבי מונחים - SLI crossfire, מהירות זכרון ועוד...

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מס' שאלות שאני רוצה לברר לפני שאני סוגר על מפרט..

1. האם יש הבדל בין מהירות 800MHZ בנפוץ לבין 1200 או 1066 הגדולים יותר (ויקרים יותר)? אני מעדיף ללכת על יותר מ-800 אבל בכל מפרט כמעט אני רואה 800.. למה זה?

2. איך אני יודע איזה זכרון לבחור לאחר שסגרתי על מהירות... איך אני יודע מה איכותי? כי יש 4G 800H ב300 ויש ב1500...

נושא אחר:

3. הלוח אם- מה זה crossfire?

4. מה זה SLI או מה שזה לא יהיה אני לא בטוח שזה ככה... ? זה מופיע בקטגוריה crossfire/sil משהו כזה...

5. הספק צריך להיות בעל מתח מסויים לפי מה אני יודע כמה W אני צריך?

זהו..

תודה רבה !

פורסם

שלום tomystein,

3+4-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199250.msg1754643#msg1754643

מומלץ לעיין בסטיקי של פורומים מסוימים. במקרה הזה, זה היה בפורום כרטיסי מסך.

ולפיכך

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה רלוונטית כפי שמצוין בחוקי הפורום: (יש לך שורה ארוכה בכותרת, אל תתבייש לנצל אותה.)

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון.

דוגמא לכותרת תקינה במקרה שלך: "מבקש המלצה לזיכרון למטרת X בתקציב Y, וגם שאלות על הזכרונות השונים" (X כמובן השימוש שלך במערכת [משחקים/OC וכדומה.)

פורסם

1.יש הבדל אבל הוא יורגש לרוב בOC

2.ללפי תזמונים לדוגמא:יש CL4 וCL5 - לרוב CL4 יעלה יותר (CL מהירות מעבר המידע מהמעבד לזיכרון) יש עוד כל מיני דברים שמשפיעים על המחיר.

3.CF וSLI אלה טכנולוגיות שמאפשרות להתקין יותר מכרטיס מסך אחד על הלוח אם כלומר יותר יציאות PCIE כש-CF טכנו' של ATI וSLI של NVIDIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים