עבור לתוכן

מעבר מ-2007FP ל-T240: כדאי?

Featured Replies

פורסם

יש לי אופציה לעבור מהמסך הנוכחי שלי DELL 2007FP לSAMSUNG T240.

אני כמובן יודע שהמסך שלי נחשב לפי כמה וכמה איכותי לעומת הT240 (אלוהים ישמור, 2007FP חדש עולה 2300 ש"ח, הT240 עולה 1750 ש"ח, והוא 24" רחב :bash:), אבל בגלל השימושים שלי חשבתי שאולי כדאי לוותר על "איכות" למען "כמות".

הסיבות שיש לי לעבור לT240: שטח עבודה גדול יותר (1920*1200), מסך רחב (חשוב לי בשביל סרטי HD וגם משחקים), מולטיטסקינג, אפשרות לFHD, בקיצור מסך גדול יותר :)

יתרונות של S-PVA לעומת TN הם בעיקר זוית צפייה ודיוק בצבעים, לא? זוית צפיה בכל אופן אני לא צריך, העיניים שלי הן בדיוק מול המסך, דיוק צבעים אני גם לא מי יודע מה צריך, אני לא עורך גראפי או משהו. מה שכן, אני מקווה שאני לא אקבל מסך שהוא ממש "זבל" במובן של הטקסט יהיה מאוד לא חד ותמונות לא יראו טוב.

שימושים שלי לפי אחוזים:

50% עבודה כללית (אינטרנט, תכנות בכמה שפות (לא נראה לי שזה עקרוני איזה :)), האזנה למוזיקה במקביל, וסתם כל מיני שטויות בעיקרון...)

25% תוכן HD - 720p/1080p

25% משחקים

לגבי זה שבשביל 1920*1200 אני אצטרך כרטיס מסך חזק יותר למשחקים זה ממש לא מפריע לי, אין לי בעיה לשחק במשחקים שכל ההגדרות על MINIMUM :)

אז מה אתם אומרים... כדאי או לא?

פורסם

איכככככככססססססס.......

:kopfpatsch:

למרות שבמקרה שלך דווקא יש הצדקה מסוימת, אני לא הייתי קונה משהו שהוא חצי שדרוג, חצי שנמוך. אם כבר, הייתי משקיע ב-2408WFP, שהוא שיפור לעומת ה-2007FP מכל הבחינות.

פורסם

תוכל למכור את ה-2007 שלך, את הסכום הזה להוסיף למחירו של ה-T240 ולקנות באמת את ה-2408

פורסם
  • מחבר

הייתי קונה את ה2408WFP בכיף, אם היה לי תקציב :s07:

פורסם

אז אל תקנה כרגע.

תעבוד עוד קצת, תחסוך עוד קצת ותקנה את ה-24" האיכותי בעוד כמה חודשים

פורסם
  • מחבר

על ה-2007FP אני מצליח כרגע להשיג רק 1300 ש"ח, למרות שיש לי אותו שנה והוא כמו חדש :kopfpatsch:

בכל אופן, יש עוד דעות/הצעות?

עד כמה אני באמת "אסבול" בשימוש בT240 להשוואה למסך הנוכחי שלי-2007FP?

תודה על העזרה..

פורסם

1700 שתיכננת להוציא על הסמסונטג, ועוד 1300 שתקבל על המסך הנוכחי שלך קונים 2408 ומשאירים לך עודף

פורסם
  • מחבר

ה-2408WFP הוא לצערי לא אופציה בשבילי כרגע, כך שההחלטה שאני צריך לעשות היא 2007FP לעומת הT240.

אני חושב שאני בעיקרון אסתדר עם הT240, לחבר טוב שלי יש MAG 19" שהוא LCD ועלה בערך 900 ש"ח... וזה לא שהוא נראה כזה רע. והT240 בטח לא פחות טוב, אם לא יותר

יעזור לי אם תתנו לי חסרונות עיקריים של TN לעומת S-PVA, אני אולי נשמע נעול על ה-T240 אבל אני מתכוון לשקול את העניין טוב לפני שאני לוקח צעד...

פורסם

יש מדריך מצוין בסטיקי, קרא אותו. מעבר לכך באמת שאין שום דבר לחדש.

פורסם

תנסה למצוא אותו בתצוגה ולהריץ עליו סרט או שתיים, תבדוק איך הוא מתנהג בסצינות חשוכות ושים-לב לזויות האנכיות, בעיקר אם נמצאים מתחת לגובהה המסך.

פורסם

שמע שאני הייתי בבאג וראיתי את ה T240 זה נראה יפה מאוד... תעשה שיקול שלך אם שווה לך להשקיע עוד 1400 שקל בישביל ה DELL........ שגם יש לו את הבעיות של ה INPUT LAG

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול באיזה סניף של באג בדיוק אפשר לראות את המסך הנ"ל בתצוגה? או אם מישהו יודע חנות באופן כללי שניתן לראות אותו עובד בה?

תודה

פורסם

אני ראיתי את המסך בתצוגה בbigbox

פורסם

באג בקניון הזהב

פורסם
  • מחבר

לבסוף החלטתי להישאר עם המסך הישן והטוב שלי... :) לעת עתה לפחות. אחרי הכל S-PVA@1600*1200@20" זה לא רע בכלל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים