עבור לתוכן

blitz formula מת, למה להחליף?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA

הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו.

בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל.

בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות,

אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'.

ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל.

בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל.

הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש.

אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז.

ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז.

האם מישהו יודע מה החוק אומר? ואם זה שהלוח שווה 700 שקל היום זה אומר שאני צריך לשלם עוד 600 שקל בנוסף ל1600 ששילמתי לפני 10 חודשים?

האם להתפשר ולקחת את הDS4 X48 שהוא נחות יותר אבל ציפסט חדש או לקחת את הבליטז וזהו?

האם ע"פי חוק אני יכול לקבל זיכוי מלא על המוצר כל עוד הוא התקלקל ואני המסגרת האחריות?

לפי דעתי החנות מנסה לעשות עלי קופה.

מה אתם ממליצים לי לעשות?

אני צריך להחזיר תשובה עוד כמה שעות, תודה רבה!

פורסם

לא יודע אם יש חוקים מסודרים לזה אבל בכל מקרה אם הם יכולים לתת לך את הבליטז אז אין לך הרבה מה להוסיף בעניין.

אתה יכול להסכים להצעות אחרות שלהם או לא להסכים ואז לקבל את בליטז חדש.

חוץ מזה הטענות שלך מצחיקות קצת. לפני שלוש שנים קניתי מעבד של AMD שעונה לשם 3800X2, שעלה לי 2100 ש"ח. אם היום (כשהוא עדיין באחריות) הוא היה הולך ומתפגר, ולא היו יכולים לתת לי חדש - נראה לך הגיוני שהיו נותנים לי נגיד Q9550 למשל שעולה היום 1550 ש"ח בטענה שבזמנו שילמתי אפילו יותר? זה מצחיק ואבסורד ולא נכון

פורסם

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

מה חסר לך ב-X48 DS4 שאתה קורא לו נחות? איזה תכונה יחודית קיימת ב-BLITZ שחסרה לך בלוח X48 DS4?

לדעתי שווה לך בהחלט לשדרג לוח אם יש לך הזדמנות.

פורסם

מפליא שהם מוכנים לתת לך בכלל את הלוח הזה שעולה מעל 1000 ש"ח

פורסם

אני לא מבין איך אתה עוד מרשה לעצמך להתלונן-

הלוח שלך כבר מזמן לא שווה מה ששילמת עליו, והחנות בכלל לא חייבת להקשיב להצעות שלך לגבי החלפה.... הסכם האחריות על הלוח הוא פשוט מאוד-

הלוח התקלקל? אתה תקבל לוח זהה למה שהיה לך, ותקין. אם החנות מסכימה להחליף למשהו אחר- זה מתוך רצון טוב שלהם.

ולמה לעזאזל שיזכו אותך? מאיפה הרעיון ההזוי הזה? השתמשת במוצר 10 חודשים, הערך שלו ירד ב 50% אם לא יותר, ואתה רוצה את כל הכסף חזרה?

זה כאילו אני אלך לחנות עכשיו ואגיד להם "תלוו לי בבקשה לוח High end ל 10 חודשים בלי דמי שימוש, סבבה?" ואחרי שהם לא מסכימים- להתעצבן.

X48-DS4 ממש לא נחות ללוח שהיה לך, אני לא מבין למה לא אמרת "כן" ישר שהציעו לך. זו הזדמנות פז.

פורסם

לא יודע אם יש חוקים מסודרים לזה אבל בכל מקרה אם הם יכולים לתת לך את הבליטז אז אין לך הרבה מה להוסיף בעניין.

אתה יכול להסכים להצעות אחרות שלהם או לא להסכים ואז לקבל את בליטז חדש.

חוץ מזה הטענות שלך מצחיקות קצת. לפני שלוש שנים קניתי מעבד של AMD שעונה לשם 3800X2, שעלה לי 2100 ש"ח. אם היום (כשהוא עדיין באחריות) הוא היה הולך ומתפגר, ולא היו יכולים לתת לי חדש - נראה לך הגיוני שהיו נותנים לי נגיד Q9550 למשל שעולה היום 1550 ש"ח בטענה שבזמנו שילמתי אפילו יותר? זה מצחיק ואבסורד ולא נכון

לא מסכים.

בזמנו אחי קנה מחשב נייד ב-6000 ש"ח, ואחרי 4 שנים נשרף לו ההארד-דיסק ומצאו בעיה בלוח אם ורצו להחליף לו אותו, אבל הוא ביקש פיצוי והחזירו לו את כל הכסף, עד האגורה האחרונה.

פורסם

או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר או שבחנות יצאו טמבלים חבל על הזמן.

אין דבר כזה החזר כספי מלא אחרי 4 שנים של שימוש במוצר.

פורסם

הסיפור שלך הזוי בצורה מטורפת.

1- לאיזה מחשב נייד יש אחריות של יותר מ 3 שנים? WTF?

2- המקרה שלך, אם הוא קיים, לא מהווה תקדים לכלום- ולא נכלל בחוזה האחריות. זה הזוי, לא ריאלי, ולא אמור להתקיים בעולם הזה בכלל. אלוהים כנראה זרק עליכם ברק עם תלתן 4 עלים או משהו.

פורסם

מחשב נייד של HP, ברגע שיצא לי לדבר עם אחי אשאל אותו גם באיזו חנות הוא רכש אותו.

אני לא רואה שום סיבה לכך שלא יחזירו החזר כספי מלא על מוצא שנקנה במיטב כספי במחיר מלא.

פורסם

לא אחרי 4 שנים!

פורסם
  • מחבר

כשביקשתי להחליף ללוח של אסוס הם טענו שאפשר רק GIGABYTE מכיוון שהלוח בליטז שלי היא מהיבואן של גיגהבייט?

זה הגיוני?

הם אמרו שזה חברת בת של היבואן של גיגהבייט, נשמע לי הזוי.

בכל מקרה למיטב ידיעתי הבליטז בכלל לא נמכר יותר ובטח שלא מיוצר,

הRAMPAGE הוא באותה רמה של הבליטז חוץ מהציפסט החדש,

הלוח של גיגהבייט לא עושה עליי רושם,

נראה לכם הגיוני שלוח אם של 1600 שקל יתקלקת אחרי 10 חודשים ואז הם יציעו לי טרנטה ב800 שקל?

אם הלוח היה מתקלקל אחרי שנתיים וחצי מתוך שלוש, והלוח שווה אז 10 שקלים, אז הוא היה אומר לי להוסיף עוד 1000 שקל?

הRAMPAGE יותר זול מהבליטז בכ400 שקל ועוד הם דורשים שאני אוסיף 600 שקל, דרך אגב אותו אדם שרף ללקוח שהבאתי להם שקנה מחשב ב12 אלף שקל את הספק שהוא הביא מחו"ל 750 QUAD SILENCER, והמארז שהלקוח קנה היה הקוסמוס של CS והוא בא סדוק בצדדים - רק אחרי צעקות הם וויכוח של שעות הוא הסכים להחליף את המסגרת של המארז, חוץ מזה שהם הרכיבו לו את כל המחשב הפוך וכשהלקוח ביקש להתקין מאוורר באיזור הארד דיסק, הוא אמר שאין מקום, אז פתחנו את החוברת של המארז ואז הוא תיקן את עצמו והתקין את המאורר כי כמובן שהיה מקום, שלא נדבר שכל ההארדיסקים שלי הפוכים במחשב שלי והכבלי SATA מתוחים כמו לא יודע מה בגלל שהוא לא הבין שבמארז שלי ה-EUREKA צריך להתקין אותם בכיוון ההפוך.

פורסם

ג'יגבייט- מור לוי.

אסוס- מתי שהבליץ היה, היבואן היה מור לוי. כרגע אסוס מיובאים ע"י קינגבורד, שזו אכן חברת בת של מור לוי.

"טרנטה ב 800 שקל"? X48-DS4 זה לוח של 1000 שקל, ואני מופתע שמציעים לך לוח כזה טוב.

הלוח שלך כרגע לא שווה יותר מ 700-800 שקל במקרה הטוב. הלוח שלך כבר לא שווה 1600 שקל, רד מהעץ שטיפסת עליו.

אם הלוח היה מתקלקל אחרי שנתיים וחצי מתוך שלוש, היו מציעים לך משהו אחר. אם מדובר על לוח שיהיה במחיר דומה- אז כן, תצטרך להוסיף יותר.

סיפורים אחרים רעים בשביל לגרום לנו לחשוב שהחנות לא משהו לא רלוונטיים פה

בשורה התחתונה-

כלקוח- אתה חוצפן, ובא עם דרישות לא הגיוניות.

מה שעוד יותר גרוע זה שאתה משוכנע שמגיע לך מה שאתה מנסה לדרוש.

החנות הציעה פשרה יותר מהוגנת, ואתה טיפסת על איזשהו עץ שאתה מסרב לרדת ממנו.

אני מופתע לטובה מהעובדה שהחנות אומרת לך את המצב בדיוק מבחינת יבואנים וזמינות חלקים, במקומם הייתי נותן לך לוח בדיוק כמו שהיה לך, ואומר תודה ושלום, זה מה שחוזה אחריות מחייב את החנות לעשות בתכל'ס.

פורסם

נא לשנות את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

כשתחליט לכבד את חוקי הפורום ולשנות את הכותרת, שלח לי הודעה פרטית על כך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים