פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט.במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס.מה הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים עד היום היה לי במחשב הארד דיסק אחד של 250 גיגה, היום הוספתי עוד דיסק של 1TB והחלטתי לעשות פורמט.במסך הכחול לפני עליית וינדוס, כשהמחשב עושה פורמט לכרטיסים לפני התקנה, ארכה כשעתיים וחצי ועכשיו הוא עושה פורמט לדיסק של ה250 והיא עכשיו באמצע אחרי כחצי שעה, אני רוצה לציין שאת הדיסק ששוקל 250 גיגה הגדרתי את כולו לוינדוס.מה הבעיה?מה זה עושה פורמט לכרטיסים, אתה מתכוון פורמט לדיסקים ?אם כן, קודם הוא עשה פורמט ל 250GB במשך שעתיים וחצי ועכשיו אחרי ½ שעה הוא באמצע, ז"א ייקח לו שעה לפרמט ?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר מה זה עושה פורמט לכרטיסים, אתה מתכוון פורמט לדיסקים ?אם כן, קודם הוא עשה פורמט ל 250GB במשך שעתיים וחצי ועכשיו אחרי ½ שעה הוא באמצע, ז"א ייקח לו שעה לפרמט ?סליחה על הטעות, התכוונתי דיסקים קשיחים.קודם הוא עשה פורמט(המסך הכחול שלפני ההתקנה של הוינדוס) לכרטיס 1TB במשך כשעתיים וחצי ובדיוק עכשיו הוא סיים לעשות פורמט לדיסק של ה250 גיגה(הדיסק הייעודי להתקנת הוינדוס)ככה זה לוקחתעשה quick formatאיך עושים quick format בתפריט עם המסך הכחול?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כשאתה בוחר מחיצה תמיד יש לך 3 אפשרויות 1. leave 2. NTFS format 3. Quick NTFS Format
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר איזה טיפשששששששששששששששששששששששששש אני טוב אני אזכור את זה לפעם הבאה, יואו איזה מפגרררר :bash: תודה חברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.