פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כבר קניתי את המעבד ואני קורא עכשיו את הביקורות פה באתר עליו ועל הרצת משחקיםהמשחקים החדשים כדוגמת קרייסיס, דארק ספייס ודומיהם יקרטעו עליו?כמה באמת הבדל יש בינו לבין מעבדי דואליהיה לי כרטיס מסך 9600GT 512mb
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים הוא מעבד טוב, ויש לי אותו, קניתי לפני יותר מחצי שנה.העניין הוא, ותקנו אותי אם אני טועה, שמעטים המשחקים שמנצלים את כל 4 הליבות שלו, כרגע בכל אופן.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים העניין הוא, ותקנו אותי אם אני טועה, שמעטים המשחקים שמנצלים את כל 4 הליבות שלו, כרגע בכל אופן.אז מה?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים תעיין קצת בדיון הזה, אני בטוח שזה יעזור לך:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356824.0יש כאן כמה מבחני ביצועים שלו נגד ה-E8400, לרוב ההפרש אינו גדול, אבל מבחינתי E8400 מציג יחס עלות-תועלת טוב יותר
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים סתם שטויות לי יש אותו והכל עובד עליו חלק כולל קרייסיס המפורסם חוכשתיהיה תמיכהה יותר טובה ב4 ליבות הוא יקח את הדו
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים סתם שטויות לי יש אותו והכל עובד עליו חלק כולל קרייסיס המפורסם חוכשתיהיה תמיכהה יותר טובה ב4 ליבות הוא יקח את הדו גם לי ואני מסכים בהחלט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.