עבור לתוכן

הוספת מודם לבית

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לברר כמה פרטים על הוספת מודם לבית. כרגע יש לי רשת אלחוטית ואני ישן עם ראוטר אלחוטי שנמצא אצלי בחדר.

אני מעוניין להוסיף עוד מודם ולבטל את הרשת האלחוטית. רשת חוטית לא אפשרית מבחינת המבנה של הבית.

התקשרתי להוט ואמרו לי שאני צריך להוסיף 70 ¤ בחודש בשביל עוד מודם, יש אופציות אחרות?

אני לא צריך חשבון אינטרנט נוסף או משהו כזה, אלא רק את המודם עצמו ( מודם כבלים ).

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין בעוד מודם, אין אופציות אחרות, למה בדיוק ציפית?

הוט היא החברה היחידה בארץ שתוכל לתת לך מודם שיסתנכרן מול ... הוט

הם רוצים על זה 70 ש"ח לחודש, אתה מוזמן להתמקח איתם ולהוזיל את זה, אם זה מה שאתה באמת רוצה.

אם תרצה לעבור לבזק, קח בחשבון שאי אפשר להפעיל 2 מודמי ADSL על קו ADSL אחד, ותזדקק ל-2 קווים לצורך העניין,

מה שגם לא יהיה זול אני מניח.

אתה אומר שאתה לא צריך חשבון אינטרנט נוסף - זה מאוד תלוי בסוג החיבור שלך,

אם אתה מחובר בחייגן על גבי תשתית הכבלים, חלק מהספקיות כן מגבילות כמות חיבורים למנוי בודד.

למרות שכאן בד"כ אפשר להתווכח איתם ואם תתווכח מספיק יאפשרו לך חיבור כפול על מנוי בודד בלי תוספת תשלום.

למה אתה מעוניין לבטל את הרשת האלחוטית, מה מפריע לך בה?

שקול אופציות אחרות, כגון רשת HPNA (תריץ חיפוש בפורום על המונח, סנן לפי תאריך בסדר יורד, יש כמה דיונים בנושא).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

מצטער על התגובה המאוחרת.

טוב יש לי אינטרנט כבלים בבית, מחובר דרך מודם כבלים SB4200. אני לא צריך עוד חשבון אינטרנט, אני יכול לגלוש רק על התשתית של הוט וזה מספיק לי בשביל המחשב השני. במחשב הראשון אני מתחבר גם לחשבון של בזק.

האינטרנט מחובר כל הזמן, כלומר אני מדליק את המחשב וישר גולש בתשתית של הוט ( בלי ספקית אני חושב :x ) וכשאני רוצה לעשות שימוש בחשבון של בזק אני מתחבר אליו על גבי האינטרנט של הוט שיש לי שכבר מחובר. התשתית שלי היא כבלים אז בטח אין מה לדבר על ADSL..

קראתי על רשת HPNA והבנתי שזה מתחבר דרך קו טלפון, אבל השאלה האם אני צריך להעביר חוטים מחדר לחדר ? או שפשוט בכל חדר אני מחבר את המחשב לקו טלפון ותהיה לי רשת?

אפשר לקבל אינפורמציה איך זה עובד במדויק? זה כרוך בתשלום חודשי נוסף ( חוץ מקניית הרכיבים לרשת והציוד שלה ) ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים