עבור לתוכן

צריך כרטיס מסך חדש למחשב בינוני, עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, אשמח לקצת עזרה.

יש לי מחשב ישן יחסית, בן שנתיים. זהו המפרט, פחות או יותר:

AMD 3600

2G ram

7600GT

ספק כוח 470W

מסך 22", של סמסונג, רזולוציה 1650X1050

Windows XP

לאחרונה החלטתי לשדרג אותו קצת, בלי להגזים. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד כשנה וחצי, ואני רוצה משהו שיחזיק עד אז.

אני כן מתכוון לשחק במשחקים חדשים שיוצאים, ובינתיים מסתדר לא רע על הגדרות בינוניות.

יש לי תקציב של כ800 שקל.

עכשיו אני שואל אתכם - יש טעם להחליף כרטיס? חשבתי על 9800GT. הבנתי שהוא הכי משתלם בתחום שלו. או שיווצר צוואר בקבוק עם המעבד? אולי בכלל כדאי להחליף מעבד ולהשאיר את הכרטיס הקיים?

תודה מראש,

רועי.

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תוסיף תקציב לכותרת.

אין טעם לקנות משהו מעבר ל - HD4670.

אתה לא משחק על הרזולוציה המקסימלית, נכון ? (כי אז זה לא יספיק להגדרות גבוהות)

פורסם

המעבד שלך, הוא כפול ליבה או חד ליבה?

והספק כוח, של איזה חברה? (בגלל הנדירות היחסית של ספקי 470W, אני מניח שזה ספק של TT, אבל תקן אותי אם אני טועה).

דרך אגב, ב800 שקל יש דברים טובים הרבה יותר מ9800GT. השאלה היא מה המפרט המדויק שלך.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלך, הוא כפול ליבה או חד ליבה?

והספק כוח, של איזה חברה? (בגלל הנדירות היחסית של ספקי 470W, אני מניח שזה ספק של TT, אבל תקן אותי אם אני טועה).

דרך אגב, ב800 שקל יש דברים טובים הרבה יותר מ9800GT. השאלה היא מה המפרט המדויק שלך.

המעבד הוא כפול ליבה.

ספק כח של Thermaltak.

אני מעדיף להשאר עם Nvidia. תקראו לי מיושן אבל אני לא אוהב את AMD :)

ואני כן מתכוון לשחק ברזולוציה מקסימלית, לא יכול בלי. אני מעדיף על רזולוציה נורמלית עם הגדרות נמוכות מהאפשרות השניה.

פורסם

תשמע, אתה לא תמצא כרטיס של NVIDIA ב800 שקל שמגיע לרמה של 4850...

מה שמגיע לרמה שלו זה 9800GTX+, והוא כבר יקר יותר ולא שווה את המחיר.

פורסם

פורסם

הגזמת.

4670 לא יריץ לו משחקים על הרזולוציה של המסך שלו בשנה וחצי הקרובות, אולי רק בהגדרות גרפיקה נמוכות (בחלק מהמשחקים).

החלטה שלו...

פורסם

9800GT יהיה מצוין :

* קריר

* אוברקלוקר מצוין

* יחס ביצועים \ שקל גבוה מאוד

* זול

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712837

מתחתיו הHD3850 שנותן תמורה מעולה גמכן

http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7331

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV391&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

הGECUBE עדיף (קירור מצוין,ואפשרות שינוי מהירות מאוורר דרך דרייברים)

פורסם

בחייך, נתת פה קישור לבנצ'מארק למשחק ישן, עד היום יש לי מגזין שסיקר אותו, ואתה יודע מה כתוב על הגיליון? מרץ 2005...

תסתכל על הבנצ'מארקים של המשחקים העכשויים, כמו COD4 וקרייסיס, ברזולוציה דומה לרזולוציה של המסך שלו (1600X1200) הוא הוציא בCOD 34 FPS שזה נחמד, אבל המשחק הזה נחשב קל יחסית מבחינה גראפית, ולא מתקרב לקרייסיס... ועל קרייסיס, אין בכלל מה לדבר. הוא רוצה כרטיס לשנה וחצי, אמנם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד אבל בטוח שהמשחקים ילכו ויהיו יותר כבדים, מה שמצריך כרטיסי מסך חזקים יותר...

אם אתה מתעקש על לשמור את הכסף דניס, לדעתי שיקח 9800GT.

בכל מקרה, אם הייתי במקומו הייתי לוקח 4850...

פורסם

איך אפשר להמליץ על כרטיסים כאלה למחשב חלש יחסית כמו שלו ? חוץ מזה הוא ציין שהוא לא מתעקש על הגדרות גבוהות.

וישראל, ה - HD4670 עדיף על ה - HD3850 לפי מה שראיתי והוא גם זול יותר.

פורסם

ה4670 שווה ערך ל9600GSO בסטוק,ה3850 טוב ממנו עד שעושים C@ ל9600GSO

פורסם

את התוצאות בקרייסיס ו - COD 4 עוד אפשר להסביר אבל התוצאה מביושוק מוזרה מאד :screwy:

כבר צריך להפסיק לבדוק כרטיסים מודרניים עם FEAR הישן וזה נכון גם ל - BF2142 שמבחינה גרפית די מקביל ל - BF2 הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים