עבור לתוכן

איזה כרטיס או SLI\CF יסחוב את crysis על הגדרות מקסימום?

Featured Replies

פורסם

לא כמו אהם אהם HD4850 אהם CF שיהיה לי אהם עוד חודש

• תגובות 64
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהם אהם זה אהם דבילי...

למה לך קרוספייר כזה?

פורסם

לא לסטות מהנושא אבל HD4850 CF ממש לא משתלם (9800GTX ב - SLI הרבה יותר כדאי ו - 9800GT ב - SLI שממהירים לבד זה ממש משתלם).

פורסם

סליחה שאני סוטה מהנושא,

אבל בחייך, גם CF וגם SLI לא משתלמים כשיש כרטיסים כפולי ליבה מפלצתיים. יש גם הרבה בעיות תאימות פה ושם... וצריך יותר מקום במארז, ולוח אם תומך...

לי זה נשמע כאב ראש

פורסם

המחיר של כרטיס כפול ליבה הוא מפלצתי גם הוא, מלבד 9800GX2 (שהוא עדיין רחוק מלהיות זול) שהוא כבר "דור קודם".

פורסם

ומצד שני, לא צריך כפול ליבה.

יש 4870 שעוקף 9600GT SLI ב1300 שקל, עכשיו, בוא נחשב כמה יעלה לנו SLI:

שני כרטיסי 9600GT בסיסיים, 1100 שקל.

נוסיף לזה לוח SLI מינימלי שעולה 200 שקל יותר מP43-DS3L פשוט יותר,

לזה נוסיף עוד כ100 שקל לספק חזק יותר, וכבר קיבלנו מערכת יקרה יותר, פחות טובה, היא רועשת יותר וזקוקה ליותר איוורור, ואולי יהיו לה גם בעיות תאימות עם כמה משחקים...

אתה מבין את הלך הרוח..?

פורסם

לא מדויק בכלל.

יש לוחות SLI זולים, אפשר להשיג שני 9600GT ב - 1000 ש"ח (או שני 9800GT ב - 1200 ש"ח), מערך כזה לא יצרוך יותר מ - HD4870 בודד, המערך הזה לא נופל מה - HD4870 ויעקוף אותו במספר משחקים.

פורסם

אמממ מאז CRYTEK עובדים עליו.... לא שמת לב?? FAR CRY

פורסם

מערך כזה יעקוף 4870?

מערך של 9600GT מקבל ב3DMARK 2006 כ13000 נקודות, בעוד ש4870 מקבל 18000....

במשחקים הם משתווים ובהרבה ה4870 לוקח.

לוחות SLI זולים? אתה בטח מדבר עם לוחות ה680I המיושנים שלא היתי מתסכל עליהם אפילו... לוח מבוסס 750I עולה כ700 שקל.

ספק 450 וואט יחזיק 4870, לעומת שני 9600GT שצריכים כ550.

ושוב, אתה שוכח את העיניין הפשוט שזה שני כרטיסי מסך במקום אחד, מה שאומר עוד מקום, עוד חום, ועוד תחזוקה...

Nikiller, לא הבנתי את התגובה שלך.

פורסם

3DMARK זה בולשיט, ואם כבר אז HD4870 מקבל גם סביבות ה - 13K (אולי התבלבלת עם מערך CF שלו).

לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd4870-crossfire_15.html#sect1

כן, אני מדבר עליהם, למי אכפת אם הם מיושנים או לא ? החדשים לא יותר טובים מהם.

בעניין הצריכה אתה טועה:

HD4870 בודד צורך 130W בפיק, לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/force3d-hd-4870_5.html#sect0

שני 9600GT צורכים 120W בפיק (אחד צורך 60W אז הרשיתי לעצמי להכפיל, במציאות זה בטח אפילו פחות), לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/gigabyte-radeonhd3870-3850_5.html#sect0

פורסם

אמממ מאז CRYTEK עובדים עליו.... לא שמת לב?? FAR CRY

אני מניח שהגבת להודעה הזאת:

ממתי FARCRY 2 מבוסס על הCRYENGINE2?

קרייטק לא מפתחים את פאר קרי 2, וכל קשר בינו לבין המשחק הראשון (חוץ מהשם) הוא מקרי בהחלט.

פורסם

לגבי הביצועים, אתה צודק, עכשיו למדתי לא להסתמך על אתרים שאני לא מכיר :kopfpatsch:

לגבי הספק, כשה9600GT SLI שלט פה בפורום, כל הזמן המליצו על ספקים של 600W... המלצה תמוהה, בהנחה שמה שאמרת נכון.

בכל מקרה, אתה מפספס את כל המטרה שלי, והיא ששני כרטיסים יוצרים הרבה יותר כאב ראש מכרטיס אחד פשוט.

ההחלטה היא בידי פותח הדיון, את הדעה שלי כבר הבעתי, ויש לא מעט אנשים שמסכימים איתה (שאין צורך במערכי כרטיסים)

פורסם
  • מחבר

עזבו SLI\CF, שאלתי לגבי זה רק לדעת אם יש אופציה שמערך כזה יעקוף בביצועים את 4870X2 אבל יעלה פחות

אז אני מניח שהתשובה היא לא.

השאלה השניה זה האם יש כרטיס פחות יקר מה 4870X2 שיריץ קריסיס עם AA4

פורסם

ה9800GX2 באמת יהיה בחירה טובה אם תצליח למצוא אחד, אבל למה לחוץ לך להפעיל AA?

כמו שדניס אמר, בקרייסיס AA זולל משאבים והוא לא מוסיף הרבה לאיכות התמונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים