עבור לתוכן

פרטים ראשוניים לגבי Deus Ex 3

Featured Replies

פורסם

יפה יפה ערן, תודה :xyxthumbs:

פורסם

הראשון היה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם, ואני לא מצפה מאף משחק להתעלות עליו.

אחרי שהשני איכזב אותי בצורה כ"כ קשה אני כבר לא מאמין בסדרה הזו.

נקווה שהחדש לא יצא יותר מדי זוועתי כמו השני ברמות שהוא לא יהיה שחיק ע"מ שנוכל לפחות להנות מהעלילה.

כמה פעמים כבר ניסיתי לתת לשני צ'אנס רק בשביל להשלים את העלילה אך לא הצלחתי לעולם לשחק בו יותר משעה. כמובן שהוא תמיד נמחק אחרי הנסיונות הכושלים שלי.

פורסם

אם מצליחים להמשיך לשחק בשני מעבר לכמה שעות הראשונות מגלים שהוא לא כזה נוראי.

הוא לא טוב כמובן, ומבייש את השם Deus Ex אבל בסה"כ כבר יצא לי לראות משחקים גרועים ממנו.

פורסם

אחרי קריאה קצרה אפשר להבין שהמשחק הזה לא קשור למשחקים הקודמים בסידרה ויהיה גרוע ביותר :lol:

המשחק השלישי יקדים את הראשון (מבחינת זמן במשחק), מפותח על ידי Eidos Montreal (מי אלה בכלל? באתר שלהם אין משחקים בכלל) ולא מי שפתחה את הראשון.

http://www.deusex3.com/

פורסם

Eidos Montreal היא חברת בת של Eidos Interactive והיא הוקמה בעיקר כדי לפתח את Deus Ex 3 למחשב, ל-XBOX 360 ול-PS3. שים לב שלפי הכתבה הבאה הסטודיו הנ"ל אמור למנות כמה מאות עובדים בשנה הבאה (350 עובדים ליתר דיוק) כך שהם לוקחים את הפיתוח ברצינות:

http://www.gamespot.com/news/6183347.html

הבעיה הגדולה היא שהמשחק הולך לכיוון של FPS מהיר במקום שילוב של RPG+FPS כפי שהיה במשחק הראשון. מצד שני, אותו דבר קורה גם ב-Fallout 3, כנראה שנצטרך לראות מה התוצאה הסופית לפני שנשלוף סכינים.

דרך אגב, לא סתם JC_Denton הגיב בדיון הזה, אחרי הכל מדובר בשמה של הדמות הראשית במשחק... ;)

פורסם

איך בדיוק הסקת שהוא לא קשור?? :s05:

Eidos Montreal הם סטודיו חדש שעובד על DX3. במקרה ולא הבנת, הם חלק מEidos Interactive העולמית שפיתחו את המשחקים הבאים:

http://en.wikipedia.org/wiki/Eidos_Interactive#Games

עריכה:

לעזאזל איתך תמיד מחייך :)

פורסם

לפי הרשימה הם מפתחים בעיקר חרא גולמי, חוץ מכמה הברקות כמו THIEF HITMAN ו- COMMANDOS

פורסם

את השני קניתי, ושיחקתי בו כשעה עד שלא יכולתי יותר

משהו יכול להסביר מה הופך אותו לראוי למשחק אדם?

פורסם

לפי הרשימה הם מפתחים בעיקר חרא גולמי, חוץ מכמה הברקות כמו THIEF HITMAN ו- COMMANDOS

Eidos Interactive הם בעיקר חברת הפצה, הם כמעט ולא מפתחים משחקים (מה שרשמת למעלה פותח על ידי חברות אחרות והופץ על ידם).

פורסם

גם CRYTEC לא חברה קטנה, תיראו מה יצא מ CRYSIS, זבל! משחק מלא באגים שבקושי עובד. זה שיש הרבה עובדים לא אומר שום דבר על איכות המשחק, השאלה אם זה עובדים עם ניסיון שהגיעו מחברות אחרות שלהם או שמדובר במשהו כמו ACTIVISION VALUE (תזכרו את SOF3:PAYBACK).

פורסם

אני מאוד מקווה שיקחו את הפרויקט הזה ברצינות ושיתנו לו מספיק זמן פיתוח ולא ימהרו להוציא אותו כדי לסחוט כספים בעונת החגים או משהו דומה.

מה שייחד את המשחק הראשון לא היתה גרפיקה ולא סאונד אלא עולם קודר ומלנכולי ששואב את השחקן אליו ונותן לו המון בחירות וחופש פעולה. יש כמה דרכים להשלים כל משימה, יש אפשרויות להרוג או לא להרוג דמויות מסוימות, אפשרויות שדרוג אינסופיות של הדמות שלנו (אחחח JC) וכל זה מתבטא אפילו בשלושה סיומות שיש למשחק.

לפי דעתי דווקא די מעניין לראות את העולם לפני המשחק הראשון, איך הוא הגיע למצב שהוא נמצא בו כאשר אף אחד לא סומך על אף אחד ואם יפתחו את העלילה כמו שצריך, ישקיעו באלמנטים של ה-RPG במשחק ולא יתפשרו על דברים אחרים אפשר לצפות למשחק טוב.אופטימי.

פורסם

גם CRYTEC לא חברה קטנה, תיראו מה יצא מ CRYSIS, זבל! משחק מלא באגים שבקושי עובד. זה שיש הרבה עובדים לא אומר שום דבר על איכות המשחק, השאלה אם זה עובדים עם ניסיון שהגיעו מחברות אחרות שלהם או שמדובר במשהו כמו ACTIVISION VALUE (תזכרו את SOF3:PAYBACK).

הרשה לי לצחוק בכל רם.

לא יודע באיזה מחשב שיחקת בו, אבל זה אחד המשחקים הכי מלוטשים בשוק כרגע.

לא נתקלתי בבאג אחד, משחק FLAWLESS, ולמעט בעיות ביצועים, שלא קיימות במחשבים סבירים+ של היום, הכל בו מעולה. בין אם זה האקשן, הגראפיקה, קטעי המעבר, הAI, הסאונד המטורף, הפסקול, ועיצוב השלבים המוצלח.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים דיברו על זה שעובדים על פיתוח של משחק חדש שיתלבש על המשחק Deus Ex הראשון רק עם גרפיקה עדכנית,

מה נסגר עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים