פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב.וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE.מזה אומר?בתודה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים והמאווררים עובדים במחשב? הוא משמיע רעשים?תבדוק אם חיברת את הכבל של המשסך לשקע הנכון במחשב, יתכן גם שיש שתי יציאות אחת מכרטיס און בורד ואחת מכרטיס חיצוני, אם אחת לא אועבדת תנסה את השניה
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים יכולות להיות כמה סיבות.אני אזכיר את אלו שלא רשומות:* יכול להיות שהמסך על מצב אנלוגי והקלט דיגיטלי ולהפך.* אם זה כרטיס מסך אולי הוא לא מחובר טוב לסלוט.* כבל לא טוב, שזה הכי הכי פחות סביר...
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים יכולות להיות עוד הרבה סיבותהרכבה לא טובה של מחשברכיבים לא תקינים במחשבבגדול אני מניח שזה לא במסך ולא בכבל, המחשב פשוט לא עושה Boot
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כאמור, זה אומר שהמסך לא מקבל קלט.האם המחשב שלך כולל גם כרטיס מסך מובנה בלוח וגם נפרד? תנסה לחבר את המסך לחיבור השני. וכמובן שמומלץ לבדוק גם את שאר הנקודות שהועלו כאן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.