עבור לתוכן

Samsung T220 VS Samsung T220P

Featured Replies

פורסם

אתה צוחק? זה Spec sheet של הדגם הישן עם פאנל S-PVA (זוויות צפייה, זמן תגובה...). הנה Spec sheet עדכני:

http://www.viewsoniceurope.com/data/60/Q241wb.pdf

פורסם

אבל ככל שהרזולוציה יותר גבוהה ככה הסרטים יראו טוב יותר לא?

רק אם הרזולוציה של הסרט מספיק גבוהה, כלומר רק בסרטי Full HD יהיה הבדל (וגם אותו כנראה לא תרגיש).

הטקסט קטן יותר כי הפיקסלים קטנים יותר. יותר נוח פשוט ללכת על מסך עם פיקסלים גדולים יותר.

WUXGA ב-22" זה לא כזה קטן. סה"כ משהו כמו 103DPI (כאשר מסך 20" הוא 99-100DPI).

פורסם

זה לא כל כך משנה כי אם זה קטן מדי אז זה קטן מדי (ולהרבה אנשים זה יהיה קטן מדי), ואם הבחירה היא בין לקנות מסך עם רזולוציה גבוהה יותר ותמיד להגדיל את הפונטים או לקנות מסך עם רזולוציה קצת יותר קטנה ולהגדיל לפעמים (או לא להגדיל), האופציה השנייה נראית לי יותר הגיונית.

אה..(אפשר להשיג את הדגם הישן היום ?)

גם פה רשום שיש DVI, לינק - http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/optiquest/Q241wb/

אני מבובלבל.

יכול להיות שיש שני דגמים שנמכרים כיום, בכל מקרה תזכור שהמוצרים שנמכרים בארץ הם אלה שנמכרים בשוק האירופאי, ולכן ככל הנראה לדגם שנמכר בארץ אין DVI.

פורסם

למה? כי יחס הניגודיות המונפץ (דינמי) שלו גבוה יותר?

נכון, וגם הרזולוציה שלו גבוהה יותר, זה לא אומר שיראו בו יותר טוב? (סרטים בעיקר)

יחס ניגודיות דינמית זה כמו שהבן שלי עולה על שולחן ואומר לי "אני יותר גבוה ממך".

אם אתה לא מתכוון לראות בעיקר סרטי FHD הרזולוציה תהיה חסרון.

פורסם

אז מה שכולם ממליצים פה זה לא לקנות את המסך הזה עדיף את ה2253bw?

פורסם
  • מחבר

אז מה שכולם ממליצים פה זה לא לקנות את המסך הזה עדיף את ה2253bw?

מצטרף לשאלה,

אגב אני כבר קניתי את הT220P ב1109 ש"ח כולל משלוח, לדעתכם עשיתי טעות והייתי צריך לקנות את הT220 או מסך אחר?

פורסם

מצטרף לשאלה,

אגב אני כבר קניתי את הT220P ב1109 ש"ח כולל משלוח, לדעתכם עשיתי טעות והייתי צריך לקנות את הT220 או מסך אחר?

תחבר ותראה, חלק גדול פה הם כאלה שמדברים מתוך תיאוריה ולא ראו את המסך הזה

לך יש את הזכות להציג לנו עובדות של ממש

פורסם

קיבלתי את ה T220P שלשום ( 12 אוקטובר) :

הרזולוציה הטבעית שלו 1920

ניתן לבחור ידנית בין כניסת ה VGA וה DVI ( חיבור לשני מסכים סימולטנית)

אין שום BLEEDING . שום כלום , בדקתי עם ( PAINT ו CTRL+F)

הצבעים מצוינים (לא בדיקה מקצועית עם עזרי תוכנה)

הכל טוב מאד ...

הבעיה ? כמעט לא שמיש לגמרי בגלל שהקונטרסט משתנה עם שינוי זוית צפיה קטנה מלמעלה למטה . כלומר תמונה קטנה שנראית בסדר בתקרת המסך נראית חיוורת בתחתיתו , או - מסך מלא בצבע אחיד (כחול) נראה כהה למעלה וחיוור למטה . והשינוי כאמור מורגש עם זווית של 5-10 מעלות בלבד.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את ה T220P שלשום ( 12 אוקטובר) :

הרזולוציה הטבעית שלו 1920

ניתן לבחור ידנית בין כניסת ה VGA וה DVI ( חיבור לשני מסכים סימולטנית)

אין שום BLEEDING . שום כלום , בדקתי עם ( PAINT ו CTRL+F)

הצבעים מצוינים (לא בדיקה מקצועית עם עזרי תוכנה)

הכל טוב מאד ...

הבעיה ? כמעט לא שמיש לגמרי בגלל שהקונטרסט משתנה עם שינוי זוית צפיה קטנה מלמעלה למטה . כלומר תמונה קטנה שנראית בסדר בתקרת המסך נראית חיוורת בתחתיתו , או - מסך מלא בצבע אחיד (כחול) נראה כהה למעלה וחיוור למטה . והשינוי כאמור מורגש עם זווית של 5-10 מעלות בלבד.

אוקי.... אבל סך הכל אתה מרוצה ממנו? מזתומרת לא שמיש? שמעתי שיש הבדל ניכר בתצוגה אחרי כיול המסך , תנסה את זה אולי זה יעזור

אני שואל כי גם אליי הוא צריך להגיע כל רגע (הזמנתי מואלה שופ לפני שבוע בערך)

אשמח לתשובה ;D

פורסם

כדאי שתדעו שקונטרסט המשתנה עם שינוי זוית צפיה מלמעלה למטה אינו בעיית כיול אלא מאפיין של פאנלים מסוג TN. חוסר באחידות גוונים ותאורה בולט יותר מלמעלה למטה ופחות לצדדים כי זווית הצפייה האנכית ב-TN צרה יותר משמעותית. מי שקונה ומשקיע יותר כסף במסכים מבוססי VA/IPS לא צריך להתמודד עם סימפטום כזה, כי זוויות הצפייה של פאנלים כאלו רחבות משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים