פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים זה דאנק כשזה בא בשילוב עם R6, אז כמו שכתבתי, לא לוחצים על R6. ויש אפשרות, רק שאני לא זוכר אותה. כנסו ל-TRAINING ויש TUTORIAL עם הרבה-הרבה תרגילים ואפשרויות. הבעיה היא רק לזכור את הכל וגם משום מה אני לא מצליח ליישם חלק מהדברים, במיוחד בכל מה שקשור לדריבל.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים הבעיה היא שבtutorial משום מה לא ניתן לעבור "עמודים", לא עם העכבר ולא עם השלט וככה למעשה אני לא יכול ללמוד שום דבר
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים זה דאנק כשזה בא בשילוב עם R6' date=' אז כמו שכתבתי, לא לוחצים על R6. ויש אפשרות, רק שאני לא זוכר אותה. כנסו ל-TRAINING ויש TUTORIAL עם הרבה-הרבה תרגילים ואפשרויות. הבעיה היא רק לזכור את הכל וגם משום מה אני לא מצליח ליישם חלק מהדברים, במיוחד בכל מה שקשור לדריבל. [/quote'] מה זה R6 ? הכוונה ל RB ?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים R6, ככה זה נקרא במשחק. RB זה על השלט שלך. הלחצן הימני למטה בתמונה, לא יודע למה שמו אותה הפוך
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים אפשר גם אפשר, ימינה ושמאלה ב-POV. ניסיתי לעשות ימינה ושמאלה עם שני האנאלוגיים וזה לא עובד למה אתה בדיוק מתכוון בPOV?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים ניסיתי לעשות ימינה ושמאלה עם שני האנאלוגיים וזה לא עובד למה אתה בדיוק מתכוון בPOV? לא האנלוגיים. בתמונה מה שמימין ל-RS ומתחת ל-LS.
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים קוראים לזה D-PAD אם אני לא טועה, ניסיתי גם את זה ולא עבד, אני אכנס יותר מאוחר לבדוק את העניין מחדש.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אוקיי, זה עבד, תודה דרך אגב, רק אני נתקלתי בבאג הבא? לאחר 5 עבירות - השחןק למעשה ממשיך לשחק
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים זה לא באג - ב-NBA החוק שונה מאירופה ושחקן עוזב את המשחק כאשר הוא מגיע ל-6 עבירות. אני גם מניח שאפשר לשנות זאת בהגדרות של המשחק, זה היה אפשרי בגרסאות הקודמות.
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אוקיי זה חדש לי תגידו, מה עם העברות? אני מצליח לעשות trades, אבל האם ניתן לרכוש שחקנים? או למעשה לנהל את העניין העסקי-כלכלי של הקובצה בנוסף למשחק עצמו? כמו כן, היכן אני רואה את הדירוג שלי ביחס לכל הקבוצות כך שאוכל להעריך את העפלה שלי לפלייאוף.[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 14:50:27 אני לא בטוח ששם בודקים, אבל ראיתי שאני בpower ranking 13thchemistry - אין כלום, אמור מתישהו להיות? ועוד משהו - CAP ROOM - מינוס 50 מיליון חח, ייתכן וזה בגלל הטריידים שעשיתי? ואיך אני סוגר את המינוס?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל משום מה אחרי כל סל המשחק ממשיך ואין הוצאה לכדור חדש , יש למישהו מושג איך משנים את זה??
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים נו, בטח עוד אחד מהבאגים המוזרים שם. אני איכשהו בטעות הגעתי למצב שיש לי 255 נק' לאימון מ-5 שהיו לי על ההתחלה. קוראים לזה D-PAD אם אני לא טועה, ניסיתי גם את זה ולא עבד, אני אכנס יותר מאוחר לבדוק את העניין מחדש. ברח לי השם של זה... ובמשחק הם קוראים לזה POV... נו הבנת אותי בסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.