פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מישהו הצליח להבין איך בTutorials אני מעביר לtutorial הבא? מופיע שם חץ ימינה או שמאלה, אבל כם דרך השלט (360) וגם דרך המקלדת זה לא עובר.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים גם אני לא מצליח תגידו, מישהו הצליח לעשות דאנק במהלך משחק? [ואני כמובן מתכוון לדאנק אנאלוגי עם RS]
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מישהו עם שלט של X360 מוכן לשתף בהגדרות מקשים שלו? בתור אחד שלא שיחק ב2K האופן רציני אף פעם אין לי שמץ מה להגדיר למה. וייתכן שהמשחק עד כדי כך כבד? שכל ההגדרות על high\u.high המשחק רץ על60 fps, אבל עדיין מרגיש מקורטע, וברגע ששמים פילטרים בכלל אי אפשר לשחק. רק לי זה קורה?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים יש לי את הDUAL ACTION של LOGITECH, התמיכה בוא בסדר גמור.בשביל לעשות דאנק במשחק אתה צריך ללחוץ על ספרינט ולכוון את הRS לכיוון הסל.יש מישהו שמשחק עם XP ורואה את המדים של השחנים זזים?doker:קראתי על בעיה דומה לשלך בפורום של 2K, אמרו לו לכבות את הAA במשחק ולהפעיל אותו דרך הCCC אםאתה רוצא.תנסה, אולי יעבוד.דרך אגב, כל הפורום שלהם מוצף בבעיות של אנשים :http://2ksports.com/forums/forumdisplay.php?f=161ואם תנסו להכנס לתקיית התקנה של המשחק, תבינו איך הם זילזלו ופשוט עסו העתק הדבר מהדיסק של ה360.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כן מן הסתם, גם העובדה שאין משחק רשת זה רק מראה שאין להם כח ורצון לתת תשתית\תמיכה למחשב.מי יודע, אולי שנה הבאה.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אל תשכחו שהתימחור של המשחק הזה הוא 19.99$ מחיר מדהים לכל הדיעות גם (וכנראה משום שהוא) ללא מולטי
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אל תשכחו שהתימחור של המשחק הזה הוא 19.99$ מחיר מדהים לכל הדיעות גם (וכנראה משום שהוא) ללא מולטיאיפה אני משיג אותו במחיר הזה ?!
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים http://www.google.com/products?q=NBA+2K9+PC&btnG=Search+Products&show=dd
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים יש לי בעיה....המשחק עצמו רץ לי בלי בעיה אבל התפריט ממש ממש לא זז...מישהו יודע???
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מישהו עם שלט של X360 מוכן לשתף בהגדרות מקשים שלו? בתור אחד שלא שיחק ב2K האופן רציני אף פעם אין לי שמץ מה להגדיר למה. וייתכן שהמשחק עד כדי כך כבד? שכל ההגדרות על high\u.high המשחק רץ על60 fps, אבל עדיין מרגיש מקורטע, וברגע ששמים פילטרים בכלל אי אפשר לשחק. רק לי זה קורה?מצטרף לבקשה ! בתפריט רק הג'ויסטיק הדיגיטלי פועל האנלוגיים (הימני והשמאלי ביותר לא פועלים) למרות שהצלחתי לסדר את זה לפעם אחת שכל המקשים יהיו מוגדרים מחקתי את כל הפורפילים וההגדרות אבל עכשיו זה כבר לא פועל... ד"א מופיע לכם UNINSTALLER ?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים שיחקתי קצת בקובץ הCOFING של המשחק והצלחתי לשנות את הPLAYER לULTRA HIGH אז עכשיו, הבגדים זזים!! יאיי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.