פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים איזה משחק ! EA לא יוציאו משחק כזה בחולומות שלהם , לא יודע למה סדרת 2K מתחילה רק מעכשיו למחשב :'(
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לי שאלה ... האם משהו שיחק במשחק הזה גם במחשב וגם ב PS3.... אהם באמת אפשר לראות הבדל במשחקיות כמו שבדרך כלל רואים במשחקיספורט? או שההבדל זניח .. למשל אני יודע שב NBA Live ההבדל ממש מורגש ( פרט לשנה האחרונה, שהוא בכלל לא ייצא למחשב ).תודה .
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים ההבדל בין 2K ל LIVE הוא כמו ההבדל בין COD4 ל COD3גרפיקה, משחקיות, הנאה ועוד.EA צריכים פשוט לוותר (גם) על משחק NBA
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים ועל מה עוד ?חבל מאד שאין מולטי לגרסת המחשב, זה מוריד הרבה מערכה.טוב, לפחות זה מגיע למחשב ובהמשך בטח כבר יגיעו גרסאות עם מולטי.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תלוי מה הסיבות שהם לא הוציאו למחשב עד עכשיו אם זה בגלל שהם פחדו מ nba live אז כנראה שהם בחיים לא ראו אותו בכלל... משחק פשוט ענק , תנועות מציאותיות, גרפיקה אדירה, הכל טוב ! רק חבל שאני לא מסתדר כל כך בהגנה , עוברים אותי כמו מים בצעד ראשון מהיר ד"א יש לי שאלה על השליטה של האנלוג הימני, לא הבנתי כל כך מה אפשר לעשות איתו, מישהו יכול להסביר ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים למחשב יהיה איכות בדיוק כמו ל XBOX 360אין מה להשוות במשחב רואים הרבה יותר טובומישהו יודע למה במשחק ההגדרות לXBOX 360 CONTROLLER לא מתאימות לגמרי ? אי אפשר לנוע במשחק וכל התפריטים פועלים רק עם הג'ויסטיק הדיגיטלי..
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים וואי יש לי בעיהיש לי HD4870 ושחקנים עם שיער רואים כאילו יש להם שקית ניילון על הראשזה ממש מוזרמישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אין מה להשוות במשחב רואים הרבה יותר טובומישהו יודע למה במשחק ההגדרות לXBOX 360 CONTROLLER לא מתאימות לגמרי ? אי אפשר לנוע במשחק וכל התפריטים פועלים רק עם הג'ויסטיק הדיגיטלי.. כששאלתי אם הוא יהיה איכותי ... הדבר האחרון שהתקכוונתי הייתה הגראפיקה ...כל הכוונה הייתה למשחקיות
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים גם אני משחק עם הגייפד של XBOX360 גם לי לא היה ברור בהתחלה למה כמה כפתורים לא היו מוגדרים מראש ממש מוזר שהם בהגדרות מתייחסים לגיימפד הזה ספציפית וזה פורט מ360 אבל הכפתורים הבסיסים של התזוזה לא מוגדריםאבל אחרי שמגדירים זה ממש טוב
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים רק אצלי הבגדים של השחנים לא זזים?!ההגדרות אצלי הכל על HIGH הבנתי שיש לשחקנים ולטקסטורות גם אולטרה אבל אצלי אי אפשר לשנות אותם בכלל, יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בXP DX9
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים אני לא יודע אם כולם שמו לב אבל LIVE בכלל לא מוציאים השנה למחשב....מוזר.... אבל למי אכפת?!?!?!?!?!?!??! סופסוף 2Kמגיע לPC!!!!!!!!!
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים למה נראה לך שלא הוציאו?זה בסך הכל להחליף את הסיפרה 8 ב 9 על האריזה ולשכפל עותקיםhttp://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/nbalive09
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.