עבור לתוכן

אהלן, מבקש המלצה למסך 19" LCD סטנדרטי 3X4 עד 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, רציתי לבקש ממכם עזרה במציאת מסך 19" כמו שכתבתי בכותרת ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי, המסך הנ"ל הולך להימסר כמתנת יום הולדת.

חשוב לי גם לבקש את עזרתכם במציאת כרטיס מסך היתאים ליכולתיו של מסך זה וכל זאת יחד עם המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מצטער שלא הזכרתי זאת בכותרת אך לא הספיק לי מקום שם, לפי סקירה כללית שלי, ואני ממש מבין מעט במסכים, שמתי עין על ה LG 1960TR בגלל המפרט המעולה שלו, חשוב להדגיש שאני מעוניין לרכוש מסך שחור. מפרט המחשב שאליו יחוברו המסך והכרטיס מסך הוא:

Core 2 Duo 8400

2 GB DDR2 800mhz

Gigabyte Motherboard (built in graphics card) can't remmember exact model name.

HEC 6A19 or something like that.

רב תודות לכם על עזרתכם!

צום קל חברים!

פורסם

מהם השימושים במחשב?

פורסם
  • מחבר

אהלן, השימושים העיקריים במחשב הם עבודה בתוכנות של ה Office, אינטרנט וצפייה בסרטים, המחשב גם מריץ משחקים וחשוב לציין שבתדירות די גבוהה לכן חשוב כרטיס מסך טוב גם כן כי השימושים במחשב די מתחלקים שווה בשווה למרות שיש יותר נטייה לעבוד עליו ולצפות בסרטים אבל שלוות הנפש מאוד חשובה גם כן כאשר מפעילים איזה משחק ורוצים להריץ אותו בצורה נעימה לעין. :)

רב תודות חברים!

פורסם

samsung 971p s-pva pane 19 inch 1600nisl

lg l2000cp s-ips panel 20 inch - 1900nis

dell 2007fp - 2100nis

hp l2065 - 2000nis

פורסם
  • מחבר

samsung 971p s-pva pane 19 inch 1600nisl

lg l2000cp s-ips panel 20 inch - 1900nis

dell 2007fp - 2100nis

hp l2065 - 2000nis

אחלה תודה! אבל רציתי עזרה בקשר למסך עד 1500 ש"ח עכשיו שאני חושב על זה אולי אפילו 1300 ככה שאוכל לדחוס איזה HD4850 יחד עם המסך וסך הכל כל העסק לא יזנק מעל גבול ה 2000 ש"ח כמו שרשמתי בהודעה הראשונה.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שכדאי שתקרא את המאמר הזה:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

כדי להבין קצת על סוגי הפאנלים השונים. ב1300 שקל אפשר לקנות רק מסכים בעלי פאנל TN. יש טובים יותר ופחות, אבל בכל אופן כדאי שתקרא כדי לדעת קצת על ההבדלים בין TN לפאנלים האיכותיים יותר. יכול מאוד להיות שבמקרה שלך עדיף באמת להשקיע יותר בכרטיס המסך ופחות במסך אבל אלה שיקולים שלך, רק כדאי שתדע קצת לפני שאתה קונה.

אחרי שתחליט אם אתה מעוננין לקנות מסך ב1300-1500 או בסביבות 1800-2000, כי תדע את ההבדלים ביניהם, תוכל לבקש ביתר ספציפיות ולקבל תשובה מדוייקת יותר. (כל המסכים שהוצעו לך ע"י doscape הם בעלי פאנלים איכותיים יותר מTN).

פורסם
פורסם
  • מחבר

רב תודות חברים על כל המידע המועיל! ואכן אחרי שקראתי את המדריך שעליו המליץ לי yonm13 הבנתי שרשמית אני הולך על ה Samsung 971P בעל פאנל IPS שנחשב למתקדם ביותר כיום וגם הוא פחות או יותר נכנס למסגרת התקציב!

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקחת יחד איתו בהתבסס על המפרט שרשום בהודעת הפתיחה שלי?

תודה רבה!

אגב המתנה היא לבחורה ככה שלצבע המסך והמראה יש חשיבות רבה, ולכן רציתי ללכת על מסך שחור בגלל שהמארז שלה וכל השאר מתאימים לצבע :xyxthumbs:

פורסם

הסמסונג הוא S-PVA ולא S-IPS.

בלוג'יק יש אותו במחיר ההכי טוב שראיתי.

פורסם
  • מחבר

תודה עוד הפעם!

מישהו יכול לייעץ לי על חנות באזור הדרום שמוכרת את ה Samsung 971P? פשוט אני מקריית-גת והייתי מעוניין לרכוש את המסך איפשהו בסביבה כדי שאחר כך באם יהיה הצורך להשתמש באחריות אז לא אצטרך לנסוע למרחקים.

דרך אגב מישהו יכול לתת לי חוות דעת על חנות Logic PC?

פורסם

IQPC באשדוד נחשבת גם לחנות טובה. גם לוג'יק.

ככל הידוע לי בארץ נמכר רק הדגם הלבן.

פורסם
  • מחבר

IQPC באשדוד נחשבת גם לחנות טובה. גם לוג'יק.

ככל הידוע לי בארץ נמכר רק הדגם הלבן.

ובכן אני מקווה מאוד שאתה טועה בקשר לדגם הלבן וניסיתי לברר האם באמת קיים דגם שחור ומצאתי חנות שאולי כן יש לה דגם שחור אבל בירור לגבי זה יהיה בהמשכים, Alef & Alef Comptures אם מישהו מכיר בראשל"צ אשמח לשמוע חוות דעת, מצטער אם זה נראה כמו פרסום פשוט הם בין החנויות הבודדות שהציגו דגם שחור בתמונה וגם המוכר בטלפון אמר לי שיבדוק את הנושא מול היבואן חיון.

האם אפשר למצוא מסך 19" אחר שדומה באיכות שלו ל 971P והוא גם יהיה 3X4? כמובן כל זאת עדיין בתקציב של גג 1500 ש"ח.

רב תודות חברים וצום קל!

פורסם
פורסם

לדעתי, לא ה-Philips ולא ה-Lenovo לא זמינים כבר כמה חודשים טובים.

פורסם

סביר להניח, אבל כדאי לבדוק בכל זאת.

או מקסימום לוותר על הצבע השחור ולקחת 971P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים