עבור לתוכן

שאלות על החלפת ספק

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרגע מחובר בADSL דרך 013...

כבר זמן רב אני מרגיש את ההגבלות שלהם או בעיות שלהם בנוגע לחיבור לחו"ל...

היוטורנט זוחל ביום והולך בלילה לעומת אנשים שמספרים ששינו לבזק בינלאומי והכל התחיל לטוס...

בעיות להתחבר למשחקי רשת (כמובן בלי שום תוכנה אחרת ברקע שפועלת במחשב או במחשב אחר ברשת שצורך UPLOAD/DOWNLOAD)

עד שמתחברים תוך כמה דקות מתנתק/לאגים שגורמים לניתוק..

לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם האופציה העדיפה מכיוון שהקו היוצא לחו"ל הוא שלהם והם משכירים אותו לשאר הספקיות בארץ (שמוגבלות ברוחב הפס שהן משכירות) לעומת בזק שהפס שייך לה.

אם לא בזק בינלאומי איזו חברה אחרת?

ועוד משהו... מה יהיה עם האימייל של הספק? הם מחוייבים להשאיר את התיבת דוא"ל פתוחה לתקופה מסויימת מהעזיבה/לתמיד? או לעשות FOWARD לאימייל הספקית שאליה אעבור?

תודה

פורסם

אל תהיה כ"כ בטוח שלעבור לבזק בינ"ל ישפר את המצב שלך. רק בדף הראשון פה יש שני דיונים (אם אני לא טועה) לגבי בעיות איתם.

סה"כ הדבר הבא נכון לכל הספקיות: אתה תפגוש אנשים שיגידו לך שיש להם אחלה פיניגים או שהם בכלל לא רואים האטה בתוכנות P2P, אתה תפגוש אנשים שיגידו לך שיש להם כל הזמן פינגים נוראיים ובקושי מצליחים לגלוש ואת כל הקומבינציות בדרך.

כל הספקיות מבצעות האטות ותעדופים, לכל הספקיות יש זמנים עמוסים יותר ופחות ולכל הספקיות יש שרתים טובים יותר וטובים פחות. אל תצפה לחווית גלישה אחרת לגמרי. אני אישית עברתי לא מזמן מברק לבזב"ל ואני לא ממש רואה שינוי. למרות שהסיבה היחידה שעברתי הייתה דיל טיפה יותר טוב וחיבור ללא חייגן (בלי קשר אני לא משחק משחקי רשת).

ד"א, בזק בינ"ל לא בעלת הקו היוצא לחו"ל. הם, כמו שאר הספקיות, קונים את הפס שהם בעיקר מחברת MED1 בצורה ישירה או עקיפה. כבל מזמן אין מצב של ספקיות קטנות שקונות מספקיות גדולות תשתית בגלל שכל הספקיות הקטנות נבלעו והתאחדו לשלושת הספקיות שיש כיום.

לגבי הדוא"ל, כדאי לברר איתם. לדעתי הם יכלו להשאיר את התיבה שלך פתוחה למשך זמן מסויים. ובכל מקרה, למה להיות תלוי בדוא"ל של הספקית, תפתח ג'ימייל או משהו ולא תצטרך לחשוב על זה. :)

פורסם

לגבי הדואר - סוגרים לך את התיבה כשאתה עוזב.

אתה יכול לבקש להשאיר רק את תיבת הדואר פתוחה, בד"כ העלות היא משהו כמו 5 שקלים לחודש.

זה טוב למשל לתקופת מעבר, אם אתה מעוניין לעבור ספקית ולעבור ל gmail מבחינת דואר,

אבל לחודש-חודשיים לשמור את התיבה אצל הספקית (תגדיר לך הפניה ממנו ל gmail שלך)

עד שתודיע לכולם על הכתובת החדשה ותעביר את כל השירותים האוטומטיים והאתרים שאתה רשום אליהם, מהאימייל של הספקית ל gmail

לגבי כל השאר - אני עם סלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים