פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים אהלן חברים.כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.)למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון.השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות?הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים.תודה! שבוע טוב.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים אתה אמור לקבל את הדרכון תוך שבוע בערך מהיום שאתה מוסר את כל המסמכים במשרד הפנים. בדרך כלל זה לוקח יום-יומיים פחות.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים למיטב זכרוני אתה יכול לעשות את זה במקום, ואם לא אז אתה יכול לחזור ולקבל אותו תוך יומיים. שבועות זה בטוח לא (אלא אם אתה מבקש שישלחו לך בדואר רשום, משום מה).בכל מקרה, לך למשרד הפנים מחר על הבוקר ותעשה את זה.http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SYoungCitizen/SYPassport/
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים בזמנו חידשתי את הדרכון,ולקח להם 3 ימים.אני מאמין שזה הזמן שיקח גם להצויא חדש-כמה שתזתרז יותר ככה יותר מהר תקבל אותו
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר על הכיפאק, תודה. אני כנראה יעשה את זה מחר על הבוקר, מקווה שכל החגים והשטויות לא יעקבו בצורה דרסטית..
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים תלוי כמה נחמדים הם יחליטו להיות... שאני באתי לעשות בשבוע של הטיסה והפקידה שאלה אותי למתי אני צריך,אמרתי לה כנראה לסוף השבוע הקרוב וקיבלתי אותו במקום..
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כמו שאמרו תציין שזה חשוב לך ודחוף ותקווה שהם יהיו נחמדים גם תגיד שזה לא טיפשות שלך אלא פשוט לא ידעת שאתה צריך לסוע בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.