עבור לתוכן

מעוניין לקבל התרשמות לגבי Solid State Hard Drive ושימושם לגיימרים.

Featured Replies

פורסם

האם מישהו ניסה כבר את OCZ Core 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1C128G)?

רציתי לקבל התרשמות ממישהו, הכונן הזה אמור לתת גישה מהירה לקבצים מסוג random seek reeds (סוג הקבצים איתם חלק מהמשחקים עובדים וספציפית world of warcraft).

אשמח לדעת יותר על כוננים מסוג זה.

האם כונן מסוג זה יכול לשפר ביצועים במשחקים?

מתי כדאי להשקיע בכונן SSD?

האם כדאי להשתמש בכונן SSD ככונן יחיד, או ככונן משני?

פורסם

שלום Adi_79, ברוך הבא לפורומים של HWZone. ערוך בבקשה את הכותרת שתהיה רלוונטית יותר כפי שמצוין בחוקי הפורום:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

דוגמא לכותרת תקינה במקרה שלך: "מעוניין לקבל התרשמות לגבי OCZ Core 120GB SSD"

ולעניין.

אני חושב שזהו אחד הכוננים המובילים. ובנוגע ל-Random Accesss, בזה מצטיינים רוב, אם לא כל כונני הSSD.

יש כאן השוואה של כמה SSD-ים, בניהם ה-OCZ Core.

http://hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=1

פורסם
  • מחבר

כותרת טופלה, כמו כן ערכתי את המודעה לכוון יותר לנושא שמעניין אותי לגבי הכוננים האלה.

פורסם

1. ישפר המון את זמני הטעינה של משחקים, טעינת שלבים וכל מה שדורש גישה מהירה לכונן.

2. במחירים שלהם כיום אני חושב שהתשובה היא בשום מקרה קיים. אלא אם כן מוצמד לך אקדח לרכה ודורשים ממך דבר שכזה.

3. אם כבר קונים כזה דבר, אז הוא ישפר פלאים את התפקוד הכללי של מערכת ההפעלה ושל טעינת משחקים. אז הייתי מציע שיהיה כונן ראשי- משחקים, תוכנות כבדות (וגם לא), מערכת ההפעלה.

פורסם

אתה מוזמן לראות את הסירטון:

כמו שאפשר לראות הוא יותר טוב מזוג רפטורים בראיד 0. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים