עבור לתוכן

האם קונקטורים ושקעים של RJ-45 אליהם מותקן כבל CAT-6 יכולים לעבוד גם בקצב של 1G ?

Featured Replies

פורסם

שלום שוב לכולם

התחלתי את העבודה אבל נתקלתי בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי

הדילמה שלי היא כזו:

1. האם קונקטורי RJ-45 (זכר בכבל ונקבה (שקע) בקיר) טובים לעבודה / ניתן להתקנה גם על כבל CAT-6? עד איזה קצב ניתן לעבוד עם קונקטורים של RJ-45 כאשר כבל CAT-6 מחובר אליהם/מותקן עליהם? עד 1G? כולל 1G? מעל 1G? כולל 10G?

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי גם אם בחלק מהשאלות

ושנה טובה לכולם

SKI FARM

פורסם

היום לא נמכר בעקרון שום דבר שהוא פחות מסטנדרט של CAT5e שתומך ברשת ג'יגה ביט, לכן חיבור כבל CAT6 לכל שקע כזה יתן לך רשת שתתמוך ב1 ג'יגה ביט.

לגבי רשת של 10 ג'יגה ביט אני לא יודע להגיד לך. אני מאמין שזה תלוי בטיב הייצור. עד כמה שאני יודע התקן לCAT6 מתבסס על אותם מחברים כמו הCAT5e ככה שלא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה, אם אתה מתכוון להשחיל חוטים, פשוט תשאיר לך עודף ואם בעתיד תראה שאתה חייב להחליף, פשוט תחליף את השקעים בלי צורך להחליף כבל.

לגבי המחברי זכר, אתה חייב שיהיו מסוככים. הבעיה עם החיבור של CAT6 למחברים האלו, לפי מה שאני מבין, היא שהכבלים שמנים יותר וקשה ללחוץ אותם.

פורסם

שים לב רק שאתה מחווט את זה כמו שצריך כי אם לא תקבל רק 100 מגהביט

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :yelclap:

אני מקווה שתוכלו להמשיך ולעזור לי להבין יותר:

1. האם אתם יודעים מהוא החיווט הנכון של הכבל CAT-6 בשקעים ותקעים של RJ-45 כדי שניתן יהיה לעבוד גם ב 1G?

2. בכבל CAT-6 עבור ראוטרים של טי-לינק או אדימקס מהוא אורך כבל שניתן לעבוד בוא ועדיין לקבל מהירויות של 1G?

בתודה מראש

SKI FARM

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה עד כה !!!

כעת אני מחפש כבל וראיתי את ההצעה הזו (של חנות גולדטופ מחשבים):

יצרן: Oem

דגם: כבל CAT6 FTP 100M גמיש

מחיר: 274

האם יצרנית הכבלים הזו נחשבת ליצרנית טובה ששווה לקנות כבל שלה ?

אשמח לתגובות או הצעות נוספות

SKI FARM

פורסם

OEM הכוונה בלי יצרן קבוע, ובכבלים בהחלט זה בסדר

אבל, אם אתה הולך לפרוס רשת שלמה בבית , למה לקנות 100 מטר? תקנה גליל של 305 מטר זה יותר זול (למטר)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם אני אצטרך את כל ה305 מטר, אולי קרוב ל200 מטר לערך ואז שווה לי לקנות אולי שתי גלילים של 100 מטר.

חוץ מזה האם המחיר לגליל של 100מטר - 274 ש"ח הוא בסדר?

פורסם

מחיר בסדר גמור

עקרונית ניתן להשיג גם ב240-250 אם תחפש

אבל 274 זה בהחלט מחיר סביר

פורסם

יצרן: Oem

דגם: כבל CAT6 FTP 100M גמיש

מחיר: 274

SKI FARM

מבחינת המחיר המחיר מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים