פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים יש לי מחשב שנקנה לפני כ שנתיים וחצי1 GB זכרוןמעבד 2.8 DUAL COREכ.מ GEFORE 6600בהתחלה משחקים כמו פיפא ו PES היו רצים על FPS מקסימלילאט לאט פשוט ה FPS יורד בהדרגתיות באותם משחקיםלדוגמא 6 PES פעם היה רץ לי על 60 FPS עד לפני כמה חודשים עוד היה 30-40 ולאחרונה זה בקושי מגרד את ה 20וזה פשוט ממשיך לרדת בהדרגתיות ככל שהימים עוברים וזה משפיע על כל המשחקיםניסיתי לפרמט להתקין דרייברים דיירקט X הכל לא עובדהאם ייתכון שהכרטיס מסך נשחק? אולי המעבד? מה יכול להיות ההסבר לבעיה? מה ניתן לעשות?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים לפי שזה קרה לאט לאט עם הזמן, אני חושב שמדובר דווקא בעניין תוכנה, ולא חומרה (טמפ').תצא ממשאבים שאינם נחוצים למשחק או למערכת ההפעלה ב-Task Manager. אם אתה לא יודע, אז תשאל, אל תצא ממשאבים שאינך בטוח לגביהם. כמו כן, תריץ Spybot S&D על מנת להסיר spyware/adware/trojans וכו'.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים תבדוק גם את כמות הזיכרון הפנוי שנשאר לך במהלך הפעלת המשחקיםייתכן ש1GB כבר לא מספיק לך
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר ניסיתי לפרמט את המחשב ושזה לא השתפר בכלוםוזיכרון יש מספיק אף פעם אין מחסור אין תקיעות או משהואבל ה FPS פשוט יורד ויורד כל הזמןאיך אני בודק טמפ'? כדאי לנקות אבק מהמחשב?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים פירמטת.. אז איך בידיוק זה יורד ויורד?הרי אמרת בהתחלה שלפני כמה חודשים זה היה 60FPS ובמשך הזמן זה ירד וירד עד מתחת ל-20FPS.אתה בטוח שפירמטת? כולל התקנת מערכת הפעלה וכו'?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר כן עשיתי פורמט מהיר כשזה היה בערך 30 ולא היה שום שינוי ב FPSפורמט מלא יכול לפתור את הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלך? תוכל לגלות זאת בלשונית Sensors בתוכנה GPU-Z. פשוט חפש בגוגל "GPUZ Download".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.