פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים שלום לכולם.קיבלתי לתיקון מחשב של ידידה שטענה כי המחשב לא עולה.בבדיקה שלי ראיתי שתהליכי איתחול מתחילים יפה אבל בכניסה לחלונות המסך נהיה שחור ואין תצוגה.המחשב היה מפוצץ באבק וקורי עכביש אותם ניקיתי ביסודיות.החלפתי משחה במעבד וניקיתי גם את הספק.כל המאווררים שומנו והמחשב עובד יפה (לכאורה).במצב בטוח המחשב עולה בחלונות והכל נראה בסדר. בכניסה למצב נורמאלי העניין חוזר, ואין תצוגה.מתוך נקודת הנחה כי הבעיה היא בעית תוכנה, פירמטתי את המחשב.הבעיה חוזרת על עצמה שוב.אני אשמח לעזרה.מה עוד אני יכול לבדוק. האם יש מצב לבעיה בכרטיס מסך?
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים שלום לך.יש כרטיס מסך חיצוני? (לא און-בורד)אם יש - תנסה לעבוד עם כרטיס האון-בורד.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים בתפריט שבו נכנסם למצב בטוח יש אפשרות בשם ENABLE VGA MODE.כשאתה בוחר בה, המחשב עולה כמו שצריך?אם כן, הבעייה בכרטיס מסך \ דריוורים של הכרטיס מסך.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים מחבר שלום לך.יש כרטיס מסך חיצוני? (לא און-בורד)אם יש - תנסה לעבוד עם כרטיס האון-בורד.אני עובד עם חיצוני כי ה - OB לא מזוהה בכלל (כנראה נדפק לגמרי).התקנת את הדרייבר של הכרטיס מסך?הוא זוהה אוטומטית עם התקנת ה- XP.בתפריט שבו נכנסם למצב בטוח יש אפשרות בשם ENABLE VGA MODE.כשאתה בוחר בה, המחשב עולה כמו שצריך?אם כן, הבעייה בכרטיס מסך \ דריוורים של הכרטיס מסך.לא, המחשב לא עולה כמו שצריך.מופיע מסך שחור מלא האות P ואז הוא נהיה שחור שוב.נכון לעכשיו אני מוריד דרייברים עדכניים של הכרטיס ושל הלוח ואני אעדכן בהמשך.תודה לכל המגיבים.נ.ב מאוד הייתי רוצה לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך, ואני לא רוצה לעשות טעויות.
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים בעיה ידועה, בכל יום מישהו נתקל במקרה כזה. http://support.microsoft.com/kb/314503
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים לא יעזור, אם מצב בטוח עולה הבעייה לא נגרמת מאף אחת מהסיבות שם. התקנת תיקון כלא תעזור, כי המחשב עבר פירמוט והבעיה נשארה.זם, תעלה את המחשב עם כרטיס מסך אחר, (בטל בביוס את המובנה, סתם בשביל למנוע בעיות שעלולות להגרם מזה) ובדוק אם הבעייה עדיין קיימת.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר עדכון.לאחר התקנת דרייברים עדכניים לכרטיס מסך חיצוני מסוג FX 5200 המחשב עולה יפה.נכון לעכשיו הוא עובד כבר לילה שלם. (לא שזו אינדיקציה אבל זה מה שיש כרגע).עם זאת אני אחפש כרטיס מסך אחר.שוב תודה לכולם, אם תהיינה התפתחויות לרעה אני אעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.