פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים קניתי גיים פד פשוט וחברתי אותו והגדרתי אותו בווינדוס.משום מה המשחק לא מזהה את הגיים פד.מה עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים למה פאד למשחק כזה? ???בכל מקרה הגיע איתו איזה דיסק התקנה או משהו? יכול להיות שאתה אולי צריך להתקין דרייברים..
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים משום מה יש לי תחושה שהמשחק לא אמור לזהות את הגיימפאד...למה שתשחק עם גיימפאד?!?!
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים באמת, למה שתרצה לשחק במשחק FPS עם גיימפד ? בכל מקרה, תנסה להתקין את הדרייבר. אצלי Crysis זיהה אוטומטית את הגיימפד (x360) והוא אפילו כותב לי את המיני toturial ("לחץ CTRL כדי להתקופף" וכו') ביחס לכפתורים של הגיימפד למרות שאני לא משחק איתו
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים משום מה יש לי תחושה שהמשחק לא אמור לזהות את הגיימפאד...למה שתשחק עם גיימפאד?!?!משום מה יש לי תחושה שהדיון הזה עובר על החוקים, והוא היה אמור לשאול את זה בדיון הראשי של המשחק...לפעמים אני אומר לעצמי "כמה חבל שאני לא מנהל פורום"...
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים langa, המקום לשאלות על המשחק הוא בדיון הראשי.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.msg2784691#msg2784691ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.