פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים זה היה במכירה פומבית של חברת הייטק שפשטה את הרגל.מסך mag 786fd17' שטוחעובד מצויןשווה לא?
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים מחבר נתחשב בזה שהיה לי לפני זה מסך 15 לא שטוח בכלל של ניורון.....נראה לי שווה ביותר, סתם ככה לא הייתי קונה מסך...
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אני קניתי מסך Proview 17" במכרז ב590 ש"ח, זה היה שווה?בסה"כ הוא לא רע, אני לא יכול לומר את זה בפה מלא, כי הוא מיועד למחשב המשני שלי, שאני לא משתמש בו הרבה.התמונה שלו לא רועדת, ואין לו את בעיית הכהות שיש לרב מסכי הProview. אני משתמש בו ב1024*768 ב85 הרץ. אולם, יש לו שני כאבים עיקריים: כבל קצר מדי, וגודל נקודה(של השפופרת) גדול מדי(0.27). יש לו גם קצת בריחת פוקוס בצד ימין למעלה, בשטח ממש קטן, ואם שמים שם אייקון או טקסט של חלון הוא "נעשים" קצת מטושטשים.
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים נתחשב בזה שהיה לי לפני זה מסך 15 לא שטוח בכלל של ניורון..... נראה לי שווה ביותר, סתם ככה לא הייתי קונה מסך... חחח גם לי היה מסך כזה !
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים לא הבנתי למה התכוונת אם תהיה אורח קבוע בפורומים כאן אתה כבר תבין על מה אתלון מדבר אני בכלל מציע לבעלי האתר להחליף את פורום שיר שעבר זמנו בפורום שהכותרת שלו היא ק.ב.ר. שם תהיה אפשרות לדבר ולפרש מושגים שונים ומשונים שכאלה (שהם גם נכונים לצערינו הרב).
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אני קניתי מסך Proview 17" במכרז ב590 ש"ח, זה היה שווה?בסה"כ הוא לא רע, אני לא יכול לומר את זה בפה מלא, כי הוא מיועד למחשב המשני שלי, שאני לא משתמש בו הרבה.התמונה שלו לא רועדת, ואין לו את בעיית הכהות שיש לרב מסכי הProview. אני משתמש בו ב1024*768 ב85 הרץ. אולם, יש לו שני כאבים עיקריים: כבל קצר מדי, וגודל נקודה(של השפופרת) גדול מדי(0.27). יש לו גם קצת בריחת פוקוס בצד ימין למעלה, בשטח ממש קטן, ואם שמים שם אייקון או טקסט של חלון הוא "נעשים" קצת מטושטשים.במסכים החדשים יותר שלהם, המשתמשים בשפורפרות מסך של LG כמעט אין בעיות שונות... גודל הנקודה טוב מאד, והוא מחזיק רזולוציות גבוהות לא רע בכלל...
פורסם 2002 בפברואר 1023 שנים אני קניתי מסך Proview 17" במכרז ב590 ש"ח, זה היה שווה?בסה"כ הוא לא רע, אני לא יכול לומר את זה בפה מלא, כי הוא מיועד למחשב המשני שלי, שאני לא משתמש בו הרבה.התמונה שלו לא רועדת, ואין לו את בעיית הכהות שיש לרב מסכי הProview. אני משתמש בו ב1024*768 ב85 הרץ. אולם, יש לו שני כאבים עיקריים: כבל קצר מדי, וגודל נקודה(של השפופרת) גדול מדי(0.27). יש לו גם קצת בריחת פוקוס בצד ימין למעלה, בשטח ממש קטן, ואם שמים שם אייקון או טקסט של חלון הוא "נעשים" קצת מטושטשים.במסכים החדשים יותר שלהם, המשתמשים בשפורפרות מסך של LG כמעט אין בעיות שונות... גודל הנקודה טוב מאד, והוא מחזיק רזולוציות גבוהות לא רע בכלל...עדיין זה לא משנה את העובדה שמתמשי המחשב בבית שלי קוראים לו מסכ-קבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.