עבור לתוכן

קניתי מסך ב500 שקל היה שווה?

Featured Replies

פורסם

זה היה במכירה פומבית של חברת הייטק שפשטה את הרגל.

מסך mag 786fd

17' שטוח

עובד מצוין

שווה לא?

פורסם

:biglaugh:

ענקודר, זה היתה הבחירה שלך במערכת הוליו שלך!

(לפני כמה שנים)

;D

פורסם
  • מחבר

נתחשב בזה שהיה לי לפני זה מסך 15 לא שטוח בכלל של ניורון.....

נראה לי שווה ביותר, סתם ככה לא הייתי קונה מסך...

פורסם

אני קניתי מסך Proview 17" במכרז ב590 ש"ח, זה היה שווה?

בסה"כ הוא לא רע, אני לא יכול לומר את זה בפה מלא, כי הוא מיועד למחשב המשני שלי, שאני לא משתמש בו הרבה.

התמונה שלו לא רועדת, ואין לו את בעיית הכהות שיש לרב מסכי הProview. אני משתמש בו ב1024*768 ב85 הרץ. אולם, יש לו שני כאבים עיקריים: כבל קצר מדי, וגודל נקודה(של השפופרת) גדול מדי(0.27). יש לו גם קצת בריחת פוקוס בצד ימין למעלה, בשטח ממש קטן, ואם שמים שם אייקון או טקסט של חלון הוא "נעשים" קצת מטושטשים.

פורסם

נתחשב בזה שהיה לי לפני זה מסך 15 לא שטוח בכלל של ניורון.....

נראה לי שווה ביותר, סתם ככה לא הייתי קונה מסך...

חחח גם לי היה מסך כזה ! :)

פורסם

מסכ-קבר (אמרים את זה במילה אחת).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה התכוונת

פורסם

לא הבנתי למה התכוונת

אם תהיה אורח קבוע בפורומים כאן אתה כבר תבין על מה אתלון מדבר

אני בכלל מציע לבעלי האתר להחליף את פורום שיר שעבר זמנו בפורום שהכותרת שלו היא ק.ב.ר. :lol:

שם תהיה אפשרות לדבר ולפרש מושגים שונים ומשונים שכאלה (שהם גם נכונים לצערינו הרב).

פורסם

מתי פורום שיר יורד באמת?

פורסם

מתי פורום שיר יורד באמת?

לדעתי זה צריך לקרות

ASAP=AS SOON AS POSSIBLE

פורסם

שווה א תהכסף בהחלט תתחדש! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי!

סוף סוף אחד שעונה לעניין ולא מבלבל את השכל....

פורסם

בסה"כ הוא לא רע, אני לא יכול לומר את זה בפה מלא, כי הוא מיועד למחשב המשני שלי, שאני לא משתמש בו הרבה.

התמונה שלו לא רועדת, ואין לו את בעיית הכהות שיש לרב מסכי הProview. אני משתמש בו ב1024*768 ב85 הרץ. אולם, יש לו שני כאבים עיקריים: כבל קצר מדי, וגודל נקודה(של השפופרת) גדול מדי(0.27). יש לו גם קצת בריחת פוקוס בצד ימין למעלה, בשטח ממש קטן, ואם שמים שם אייקון או טקסט של חלון הוא "נעשים" קצת מטושטשים.

במסכים החדשים יותר שלהם, המשתמשים בשפורפרות מסך של LG כמעט אין בעיות שונות... גודל הנקודה טוב מאד, והוא מחזיק רזולוציות גבוהות לא רע בכלל...

פורסם

במסכים החדשים יותר שלהם, המשתמשים בשפורפרות מסך של LG כמעט אין בעיות שונות... גודל הנקודה טוב מאד, והוא מחזיק רזולוציות גבוהות לא רע בכלל...

עדיין זה לא משנה את העובדה שמתמשי המחשב בבית שלי קוראים לו מסכ-קבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים