עבור לתוכן

מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב אבל אני לא סגור איזה דרישות יש לצפייה ברמה כזאת:

אני מניח שדרוש כרטיס מסך(על זה אני יכול לסמן וי, בקרוב יהיה לי את הGTX260 והבנתי שחוץ ממשחקים הוא נועד גם לבלוריי)

דרוש כונן\צורב BLURAY(אני אקנה ביום מן הימים) וכמובן דרוש התקליטור עצמו, האם יש עוד משהו שדרוש?

תודה!

פורסם

הדרישות המינימליות לצפיה בתכני HD ברזולוצייה המקסימלית הם מחשב בעל שתי ליבות, זיכרון של 1GB, כרטיס מסך עם DX 9 (כל כרטיס מלפני שנתיים שלוש לא תהיה בעיה בהצגת תכני HD).

כונן BluRay זה רק אם אתה מתכנן לקנות סרטים מקוריים ולצפות בהם דרך כונן זה.

ההמלצה הידועה היא שעדיין כדאי לחכות, אמנם כונן BR הוא יחסית זול אבל אם כבר קונים אז קונים צורב שמסוגל לצרוב BR, וצורב כזה נורמלי עדיין יקר.... גם המדיות הריקות.

פורסם

הדרישות המינימליות לצפיה בתכני HD ברזולוצייה המקסימלית הם מחשב בעל שתי ליבות, זיכרון של 1GB, כרטיס מסך עם DX 9 (כל כרטיס מלפני שנתיים שלוש לא תהיה בעיה בהצגת תכני HD).

כונן BluRay זה רק אם אתה מתכנן לקנות סרטים מקוריים ולצפות בהם דרך כונן זה.

ההמלצה הידועה היא שעדיין כדאי לחכות, אמנם כונן BR הוא יחסית זול אבל אם כבר קונים אז קונים צורב שמסוגל לצרוב BR, וצורב כזה נורמלי עדיין יקר.... גם המדיות הריקות.

לא צריך שהמסך עצמו יתמוך בHD? או שזה רק בטלויזיות?

אפשר לדעת כמה עולה היום כונן בלוריי? וכמה עולה צורב? והמדיות?

תודה!(:

פורסם

אתה יכול לראות HD גם על מסך של פלאפון, כמובן שאז אתה לא מנצל את הרזולוצייה הגבוהה.

אם אתה רוצה לנצל את הרזולוצייה המקסימלית אז מסך של לפחות 24 אינצ' יעשה את העבודה.

לגבי עלויות חיפוש קצר בזאפ יראה לך את המחירים.

פורסם

לא סתם אומרים ש PS3 הוא נגן ה BR הזול ביותר, ולראות BR במחשב נראה לי דבילי, עדיף על מסכים גדולים בלבד.

פורסם
  • מחבר

ובשביל זה לקנות טלוויזיה FULL HD מעל 7000 שקל(LCD הרגילים שווים לתחת לפי דעתי, יותר מדי מריחת צבעים)?

וכאחד שמעדיף לשחק משחקים במחשב ולא בקונסולות להשקיע עוד 3500 שקל ב-PS3 זה פשוט לא משתלם, מה גם שעם צורב בלוריי אפשר לא רק לצפות אלא גם לצרוב. על מסך מחשב של 22 אינץ' זה צריך להיות לפי דעתי לא רע בכלל..

פורסם

כן, רק שכיום לקנות הארד דיסק של 1 TB יותר זול פי כמה וכמה מקניית 1 TB של מדיות לצריבה של BR. לראות FULL HD או אפילו HD READY על מסך 22" זה די בזבוז לדעתי, במיוחד במרחקי ישיבה קרובים שכאלו (ניסית לראות DVD על 22" ולא נהנת ?)... ברגע שעברתי לראות על מסך טלוויזיה HD READY, קשה לחזור אחורה.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן הדבר הנכון לפי מה שהבנתי הוא לחכות עם בלוריי למחשב.. תודה לעוזרים!

פורסם

אכן כדאי לחכות, בגלל העלויות שלא ממש משתלמות צורבי high def עדיין לא נכנסים לרשימת הצורבים המומלצים שלנו.

פורסם

צורבי BR בד"כ גם יכולים לצרוב DVD/CD גם או לא ? אני מניח גם שיש הרבה מחלות ילדות שהיו ל CD ו DVD בזמנם כמו מדיות באיכות לא טובה, צריבה עם הרבה רעשים יחסית וכו'... כשהמחירים ירדו ואנשים יקנו יותר ככה נדע גם יותר.

פורסם

צורב BR מסוגל לצרוב על הכל כן, בכל מה שקשור לצריבות הוא עושה את העבודה דיי טוב, איכות טובה... אבל עדיין לא שווה את המחיר המוגזם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים