עבור לתוכן

מתבלט לגבי כרטיס מסך בתקציב עד 1500 למפרט החדש

Featured Replies

פורסם

אהלן!

בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך.

רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4....

יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר).

בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות.

אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה.

אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה?

ודבר אחרון: כמה שנים צריך להחזיק לי הכרטיס מסך? אני רוצה שיחזיק לי יותר משנתיים שלוש..

אז תודה רבה ובבקשה לא לזרוק סתם שמות אלא להשתדל לענות על השאלות שלי

יום טוב.

פורסם

אם אפשר לקבל ספקזה יעזוק

אם יש לך מסך 17 ואתה לא רוצה לשדרג בעתיד 9800gt בהחלט יספיק ואם אתה חובב fps גבוה

9800gtx+ זאת הבחירה הטובה ביותר!

פורסם

עם התקציב שלך אפשר לקנות 4870HD של Sapphire שהוא איכותי ביותר. הדבר היחיד שצריך לבדוק הוא שיש לך ספק של לפחות 500 וואט.

ואין לך מה לחשוש מ-ATI, הם יודעים מה הם עושים :)

פורסם

דבר ראשון זה יהיה מעולה אם תרשום את המפרט המלא שהרכבת.

ה E8600 הוא ממש, אבל ממש לא משתלם ובינו לבין E8400 לא תרגיש שום הבדל, ההבדל בתדר הוא מאוד קטן ולא יביא לך כמעט שום שיפור בביצועים ואתה תרויח כמה מאות שקלים, כמו כן אני מקווה ששמת ספק 450/500/550 איכותי ולוח אם מבוסס P43 ומעלה, מה שיביא לך תוספת ביצועים קטנה (תמיכה ב PCI-E 2).

לגבי כרטיס מסך, כפי שאמר liortaib אתה לא זקוק ליותר מ 9800GT למסך 17"-19" (שכאמור יש להם אותה רזולוציה טבעית (אני מדבר על מסכי LCD)).

אם אתה גיימר חזק ואתה רוצה עוד ביצועים, אתה מוזמן לקחת 9800GTX פלוס או HD4850 שיהיו מעל ומעבר, ואת ה600 ש"ח שישארו לך תוכל לשדרג את המחשב בעתיד.

פורסם

היי,

אין מה לפחד מ Ati, אחרי הפעם הראשונה שקונים מבינים מהי איכות,

ללא ספק (ספק לא ספק כח ;)), הכרטיס המשתלם ביותר כיום הוא hd 4850 שנותן את היחס ביצועים/מחיר הגבוהה ביותר,

אפשר להשיג אותו היום בקלות ב 850 ש"ח ואין מה לפחד מזה שהוא זול, זה כל הקטע!!!

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים