פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדרעכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע:http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gifמה זה אומר ומה לעשות ?תודה !
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אז יכול להיות שהבעיה כבייכול היא פשוט שאין לך מספיק מתח כדיי להחזיק את העסק, תעלה ממש מעט את המתח ותבדוק שוב יציבות
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר כבר להעלות את המתח ? זה בקושי 9% של OC אחי זה לא מוקדם מדי ?בכל מקרה אם כן בכמה להעלות ?יכול להיות שהספק שלי לא מותאים / חלש ? FSP BlueStorm 400W אה וד"א אם לא סידרתי להוריד את התדר חזרה לפני שאני הולך לישון ?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים בהנחה שכל הפונקציות בביוס שלך מוגדרות בצורה נכונה (אם אתה לא יודע- תשאל), כך שלא צריכה להיות בעיה: 1. כן, כבר להעלות את המתח.. לפעמים רק בשביל להתחיל OC צריך להקפיץ די הרבה. לפעמים זה לא ככה, אבל אולי זה המצב שלך. 2. כמה להעלות? תנסה +0.1, לא עוזר תן עוד 0.1. עדין לא עוזר? פעם אחת אחרונה עוד 0.1. לא עוזר? חפש במקום אחר כי זה לא עניין מתח. 3. זה לא הספק, הוא בסדר גמור. 4. לפני שאתה הולך לישון, תכבה את המחשב- ככה תחסוך חשמל. 1. זה טוב לכיס שלך או של הוריך; 2. זה טוב לסביבה. 3. זה טוב למען ירבו ימי הרכיבים במערכת שלך.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר חחח הבנתי אחי תודה ככה בערך נראה הביוס שלי ;Dhttp://img135.imageshack.us/my.php?image=47027186jn8.jpgזה בסדר?ואם כן איפה אני מעלה את המתח ולכמה ?כי יש כמה אפשריות שקשורות למעבד ..ד"א הורדתי מקודם חזרה ל 353X9 עשיתי בדיקה וזה הראה את אותה שגיאה אבל לפני שהעלתי ל363 זה לא קרה
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים כן, אבל האמת היא שאני חושב שקודם כדיי לך מעט פחות מזה, רק אם תראה שאין לך יציב אז תשים על מתח כזה
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר אמרו לי בפורום אחר שלא צריך להעלות מתח כי זה לא בעיה של יציבות ואם לא היה לי שום ריסט או מסך כחול אז אין צורך להעלות מתח ..מה אתם אומרים?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים תראה, אתה עורך מבחני מאמץ בOCCT למשל?למעבד שלך יש מטח סטוק שאיתו הוא מסתדר, ברגע שאתה עושה OC לנקודה מסויימת, המעבד שלך פשוט צריך יותר כח כדיי להחזיק את זה...אם אתה רק מעלה תדרים ולא מתחיק אתה לא תגיע גבוהה, אתה תגיע לנקודה המקסימאלית שבה מתח הסטוק של המעבד שלך יכול להחזיק, וכמו שזה נראה לשם אתה הגעת
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר תראה, אתה עורך מבחני מאמץ בOCCT למשל?למעבד שלך יש מטח סטוק שאיתו הוא מסתדר, ברגע שאתה עושה OC לנקודה מסויימת, המעבד שלך פשוט צריך יותר כח כדיי להחזיק את זה...אם אתה רק מעלה תדרים ולא מתחיק אתה לא תגיע גבוהה, אתה תגיע לנקודה המקסימאלית שבה מתח הסטוק של המעבד שלך יכול להחזיק, וכמו שזה נראה לשם אתה הגעתזהו עכשיו הגעתי לנקודה המקסימאלית אחי ב383X9 הפעלתי Super PI והוא קרס חח .. העלתי מתח ל1.32500 והוא עדיין קורס אני קצת מפחד להעלות עוד זה לא יכול לעשות נזק כלשהו [עכשיו או בעתיד] ואם לא אז כמה עוד להעלות ?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים SuperPI אינה תוכנה לבדיקת יציבות, השתמש בOCCT- אני בטוח שאתה תרד ככה הרבה מתחת ל-383.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אם יש לך CRYSIS במקרה, אז יש כלי שנקרא CRYSIS BENCHMARK TOOL,יש לך שם אפשרות של BENCH CPU, דבר יותר ברוטלי מזה אני לא מכיר, זה בא לבדוק את קפיצת המתח של המעבד והיציבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.