עבור לתוכן

בעיה בOC לE8400

Featured Replies

פורסם

העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר

עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע:

http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif

מה זה אומר ומה לעשות ?

תודה !

פורסם

מדובר פה על אי יציבות, אתה שינית מתח? והתאמת את המכפלה לזיכרון?

פורסם
  • מחבר

לא לא נגעתי לפי CPUZ המתח הוא 1.184V אחי ..

והזיכרון 1:1

פורסם

אז יכול להיות שהבעיה כבייכול היא פשוט שאין לך מספיק מתח כדיי להחזיק את העסק, תעלה ממש מעט את המתח ותבדוק שוב יציבות

פורסם
  • מחבר

כבר להעלות את המתח ? זה בקושי 9% של OC אחי זה לא מוקדם מדי ?

בכל מקרה אם כן בכמה להעלות ?

יכול להיות שהספק שלי לא מותאים / חלש ? FSP BlueStorm 400W

אה וד"א אם לא סידרתי להוריד את התדר חזרה לפני שאני הולך לישון ?

פורסם

בהנחה שכל הפונקציות בביוס שלך מוגדרות בצורה נכונה (אם אתה לא יודע- תשאל), כך שלא צריכה להיות בעיה:

1. כן, כבר להעלות את המתח.. לפעמים רק בשביל להתחיל OC צריך להקפיץ די הרבה. לפעמים זה לא ככה, אבל אולי זה המצב שלך.

2. כמה להעלות? תנסה +0.1, לא עוזר תן עוד 0.1. עדין לא עוזר? פעם אחת אחרונה עוד 0.1. לא עוזר? חפש במקום אחר כי זה לא עניין מתח.

3. זה לא הספק, הוא בסדר גמור.

4. לפני שאתה הולך לישון, תכבה את המחשב- ככה תחסוך חשמל. 1. זה טוב לכיס שלך או של הוריך; 2. זה טוב לסביבה. 3. זה טוב למען ירבו ימי הרכיבים במערכת שלך. ;)

פורסם
  • מחבר

חחח הבנתי אחי תודה

ככה בערך נראה הביוס שלי ;D

http://img135.imageshack.us/my.php?image=47027186jn8.jpg

זה בסדר?

ואם כן איפה אני מעלה את המתח ולכמה ?

כי יש כמה אפשריות שקשורות למעבד ..

ד"א הורדתי מקודם חזרה ל 353X9 עשיתי בדיקה וזה הראה את אותה שגיאה אבל לפני שהעלתי ל363 זה לא קרה

פורסם
  • מחבר

איפה שרשום CPU VCORE

ל1.32500 ?

פורסם

כן, אבל האמת היא שאני חושב שקודם כדיי לך מעט פחות מזה, רק אם תראה שאין לך יציב אז תשים על מתח כזה

פורסם
  • מחבר

אמרו לי בפורום אחר שלא צריך להעלות מתח כי זה לא בעיה של יציבות ואם לא היה לי שום ריסט או מסך כחול אז אין צורך להעלות מתח ..

מה אתם אומרים?

פורסם

תראה, אתה עורך מבחני מאמץ בOCCT למשל?

למעבד שלך יש מטח סטוק שאיתו הוא מסתדר, ברגע שאתה עושה OC לנקודה מסויימת, המעבד שלך פשוט צריך יותר כח כדיי להחזיק את זה...

אם אתה רק מעלה תדרים ולא מתחיק אתה לא תגיע גבוהה, אתה תגיע לנקודה המקסימאלית שבה מתח הסטוק של המעבד שלך יכול להחזיק, וכמו שזה נראה לשם אתה הגעת

פורסם
  • מחבר

תראה, אתה עורך מבחני מאמץ בOCCT למשל?

למעבד שלך יש מטח סטוק שאיתו הוא מסתדר, ברגע שאתה עושה OC לנקודה מסויימת, המעבד שלך פשוט צריך יותר כח כדיי להחזיק את זה...

אם אתה רק מעלה תדרים ולא מתחיק אתה לא תגיע גבוהה, אתה תגיע לנקודה המקסימאלית שבה מתח הסטוק של המעבד שלך יכול להחזיק, וכמו שזה נראה לשם אתה הגעת

זהו עכשיו הגעתי לנקודה המקסימאלית אחי ב383X9 הפעלתי Super PI והוא קרס חח ..

העלתי מתח ל1.32500 והוא עדיין קורס אני קצת מפחד להעלות עוד זה לא יכול לעשות נזק כלשהו [עכשיו או בעתיד]

ואם לא אז כמה עוד להעלות ?

פורסם

SuperPI אינה תוכנה לבדיקת יציבות, השתמש בOCCT- אני בטוח שאתה תרד ככה הרבה מתחת ל-383.

פורסם

אם יש לך CRYSIS במקרה, אז יש כלי שנקרא CRYSIS BENCHMARK TOOL,

יש לך שם אפשרות של BENCH CPU, דבר יותר ברוטלי מזה אני לא מכיר, זה בא לבדוק את קפיצת המתח של המעבד והיציבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים