עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית כרטיס מסך עד 400 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב).

הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות...

עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה..

ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

פורסם

התשובה שלי:

HD4670

חזק ביחס למחירו, ומעולה לתוכן HD

פורסם
  • מחבר

כן...גם אני חשבתי עליו...אבל כמה הוא עולה?

ראיתי אותו בנתיים רק בחנות אחת (נראה לי ש-IQPC) והוא עולה 517 שקל...

פורסם
  • מחבר

^^אה סבבה...וזה הכי זול שיש לנו כאן בארצנו הקטנטונת? :)

פורסם

לפי המחרים שראיתי באתרים אחרים זה הכי זול. (גם אם תמצא יותר זול, זה לא יהיה משהו משמעותי..)

ומצתרף להמלצה, אבל קח בחשבון באמת שהוא ייתקשה מאד להריץ משחקים ברזולוציה הזו.

עדיין לא הגענו ליום הזה שכרטיסים ב 400 ש"ח עושים את העבודה. אנחנו מתקרבים לשם, אבל עדיין לא..

פורסם

בסדר, COD4, UT3, AC

^^ רק חלק מהמשחקים שזה יריץ בצורה מעולה

פורסם
  • מחבר

איזה משחק זה AC ? וברור לי שזה יריץ COD4 ו-UT3 בצורה טובה אבל לא נראה לי שיריץ אותם טוב על 1680x1050 נכון?

אבל בסדר אין כ"כ מה לצפות מכרטיס ב-400...

ד"א - מה אתם אומרים אולי שווה לקנות כרטיס חזק יותר באותו מחיר אבל יד שניה?

פורסם

AC - assassins creed

יד שנייה? אין בעיה אם אתה מוכן אבל לא תמצא הרבה יותר טוב מזה ב400 שקלים אפילו לא ביד שנייה

פורסם

אפשר רק עוד פרטים על המפרט שלך ?

מעבד, זכרון, ספק..

פורסם
  • מחבר

אה...assassins creed משחק קטלני!

אממ...המפרט שלי:

INTEL PENTIUM D 930 3.0GHZ

זכרון 1GB 800MHZ DDR2 של CORSAIR יש לי עוד 1GB ב-(512MBX2) אבל זה של חברה אחרת וזה 667MHZ אז הם עושים אז יש בעיות כשזה מחובר ביחד עם הקורסאייר...

ולוח אם מאפן שאי-אפשר לעשות בו OC - דגם INTEL D945PSN

וספק ג'נרי 450W...

פורסם

תשמע, יש לך מערכת חלשה מאד גם ככה. כל כרטיס מעבר ל 4670 לא יהיה מנוצל בכל מקרה ואני לא רואה סיבה להשקיע במחשב הזה יותר מהכרטיס הזה.

גיגה זכרון מאד מגבילים היום, הייתי ממליץ לך לבדוק את האפשרות של להוסיף עוד גיגה, המחירים של הזכרונות היום מאד נמוכים וזה שווה כל שקל.

המעבד גם מאד חלש, אבל אם זה מה שיש אז מסתדרים..

פורסם
  • מחבר

תשמע, יש לך מערכת חלשה מאד גם ככה. כל כרטיס מעבר ל 4670 לא יהיה מנוצל בכל מקרה ואני לא רואה סיבה להשקיע במחשב הזה יותר מהכרטיס הזה.

גיגה זכרון מאד מגבילים היום, הייתי ממליץ לך לבדוק את האפשרות של להוסיף עוד גיגה, המחירים של הזכרונות היום מאד נמוכים וזה שווה כל שקל.

המעבד גם מאד חלש, אבל אם זה מה שיש אז מסתדרים..

המעבד עוד בסדר...די עושה את העבודה...

כרגע אני מחפש להיפטר מכל הזכרונות שיש לי ואז לקנות חדשים...ברור לי שצריך 2GB מינימום...

אני גם לאט לאט ישדרג את המחשב שיהיה לי מספיק כסף אקנה גם לוח אם נורמלי שאוכל לעשות איתו OC למעבד...וגם בעזרת ה' אקנה מארז טוב שיקרר לי את המערכת...

ד"א לא מזמן קניתי קירור OCZ ונדטה למעבד...אז לאט לאט המחשב יהיה טוב יותר...:)

אז מה אתה אומר לקנות את ה-4670 או להשקיע 500 שקל ולקנות 9800GT יד שניה?

פורסם

לדעתי באמת שHD4670 יספיק ולך וזהו, אין לך טעם הפעם להשקיע שקל יותר מ400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים