עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך חזק בתקציב של 600

Featured Replies

פורסם

תתפלא, אבל אני הייתי צריך לממש אחריות על 7600GS שהתחמם בטירוף של (POINT OF VIEW) , בדקו לי ואמרו לי שעברו שנתיים וחודשיים והאחריות עליו היתה רק שנתיים.

בסופו של דבר הצלחתי לסדר לו את הקירור לבד, אבל עדיין זה יכל להיות מבאס אם זה היה מישהו שלא מבין בזה או אם לא הייתי מצליח..

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה חשוב.. אי אפשר לדעת אבל גם בן דוד שלי קנה מסך עבד לו 3 שנים ופתאום ב 3 ו 4 חודשים המסך הלך הוא הלך לחנות ואמרו לו נגמר לפני 4 חודשים..

אבל המוכר יצא איתו גבר הוריד לו קצת מהמחיר למסך חדש

פורסם

מסך אני מבין אבל כרטיס מסך ?

תתפלא, אבל אני הייתי צריך לממש אחריות על 7600GS שהתחמם בטירוף של (POINT OF VIEW) , בדקו לי ואמרו לי שעברו שנתיים וחודשיים והאחריות עליו היתה רק שנתיים.

בסופו של דבר הצלחתי לסדר לו את הקירור לבד, אבל עדיין זה יכל להיות מבאס אם זה היה מישהו שלא מבין בזה או אם לא הייתי מצליח..

תגיד לי שבאמת עוד עבדו משחקים עליו והיית מרוצה ממנו ?

פורסם

אז מה אתה אומר ברגע שהכרטיס קצת לא מזיז משחקים ישר זורקים אותו לפח ? :kopfpatsch:

תמיד אפשר להתעלל בו לפני :silly:'

פורסם
  • מחבר

אז איזה כרטיס מסך אני קונה? Twintech או PALIT?

הפערים ביניהם לא חשובים אבל Twintech יותר יקרים.

פורסם

מסך אני מבין אבל כרטיס מסך ?

תגיד לי שבאמת עוד עבדו משחקים עליו והיית מרוצה ממנו ?

הכרטיס נמצא על המחשב הנוסף שלי ומשחקים בהחלט עובדים עליו גם היום. הוא מריץ נחמד מאד משחקים פשוטים וישנים (כמו HL2 וכו') ואפילו חדשים יותר ובסיסים כמו PES..

הבעיה היתה שבמאמץ הטמפ' שלו הגיעה בכמה שניות למעל 100 מעלות והוא היה מתחיל לקרטע ולפעמים נתקע.

בקיצור אנחנו גולשים מהעניין והנקודה שלי היתה שאם אפשר להשיג שלוש שנים אחריות במקום שנתיים באותו מחיר אז למה לא ..

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו שלPALIT יש קירור יותר טוב.

נ.ב. למישהו יש מושג מה מגיע עם אריזת הRetail חוץ מהכרטיס עצמו?

פורסם

אין הרבה הפתעות , אולי גשרון SLI , מעבר מתח ל 6PIN , וחוברת הוראות עם דיסק התקנה.

אני במקומך הייתי לוקח את ה PALIT , אולי שנתיים אחריות אבל בסה"כ זו חברה שקיימת יותר זמן ויותר אמינה יותר מאשר TWINTECH , חוץ מזה אם תחפש ביקורות ברשת על כרטיסי TWINTECH אני בספק שתמצא בניגוד ל PALIT ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים