עבור לתוכן

התייעצות בקניית מתנה - אוזניות לחובב מתחיל 200 ש"ח~

Featured Replies

פורסם

אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים...

רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית).

תודה רבה לעוזרים ;)

נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה :P

פורסם
  • מחבר

מישהו? :nixweiss:

פורסם

תציין איזה סגנון אוזניות אתה/הוא מעדיף.

IN EAR, כפתור, קשת וכו'...

פורסם
  • מחבר

אני לא בקיא בענייני אוזניות ולא בהיצע ובסוגים הקיימים בשוק אז אנסה לתאר את הדרישות שלו לדעתי ואתן לכם להחליט מה הכי מתאים.

האוזניות צריכות להיות בעלות סאונד איכותי, עשויות מחומרים איכותיים (לא אוזניות עדינות מידיי!) ולדעתי מבחינתו ניידות (לצורך שמיעת מוזיקה מהפלאפון שלו מחוץ לבית) תחשב ליתרון כך שאולי עדיף אוזניות מהסוגים הקטנים שנכנסים לאוזן. תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אם העולל מתעסק בעריכה לסוגיה, עדיף אוזניות בגודל מלא אשר יספקו תמורה ראויה יותר בטווח המחירים הזה.

מחזק את ההמלצה על הHD201, קנית כבר 6 כאלו במתנה לאנשים שונים ומשונים, וכולם היו מרוצים.

פורסם

אם ניתן למצוא CX300/400... משתלם ועד איך.

בתור מישהו שברשותו גם ה- HD201 וגם ה- CX400, אני נהנה הרבה יותר לשמוע ב- CX.. צליל הרבה יותר טוב, ולשמוע בקיץ או בחדר סגור מעל חצי שעה עם ה- 201 האוזנים מטפטפות ולא נעים כבר. כמובן שזה לא קיים ב- In Ear ולכן אני מעדיף אותן.

פורסם

לא להתקרב ל 201, אם כבר אז 202.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חבר'ה הוחלט כניראה ללכת על הCX300, אבל לפתע הציקה לי מחשבה שאולי בכל זאת עדיף ללכת על אוזניות שהן לא In Ear אלא על אוזניות בגודל מלא (קשת?). בכל האוזניות שאינן מסוג כפתור/In Ear תהיה בעיית ההזעה וחוסר הנעימות שבהאזנה ממושכת במזג אוויר קייצי למשל?

אם יש אוזניות שלא סובלות מתופעה כזו (אחי הוא אחד שדי מזיע...) בטווח מחיר של עד 200 ש"ח +- אשמח לקבל המלצה.

תודה רבה לכם.

פורסם

אם העולל מתעסק בעריכה לסוגיה, עדיף אוזניות בגודל מלא אשר יספקו תמורה ראויה יותר בטווח המחירים הזה.

מחזק את ההמלצה על הHD201, קנית כבר 6 כאלו במתנה לאנשים שונים ומשונים, וכולם היו מרוצים.

הממ.. עם 6 כאלה היית יכול לקנות לעצמך משהו הרבה יותר ראוי ;D

בכל מקרה, שאל את אחיך איזה סוג אוזניות הוא מעדיף.

פורסם

אבל אז לא יהיה את אפקט ההפתעה! ;D

המלצה ממני שלדעתי תבוא פה הכי שימושית- אוזניות קשת קלות! לא מכסות את כל האוזן ונראות עליך כמו DJ גם באמצע הרחוב. הם יקנו לך נוחות וקלות ולרוב גם מתקפלות והם ניידות מה שמקנה להם מיקום בין אוזניות קשת פול סייז לאוזניות אין- איר.

דגמים מומלצים הם-

PORTAPRO

K414P

PX100

אלה שלושה דגמים שנמכרים טוב בעולם ויש עליהם לא מעט רשמים טובים כאשר לכל אחד היתרונות שלו.

קצת הסבר זריז על כל אחת..

פורטה פרו- דגם ישן וותיק של קוס שנמכר כבר בערך 30 שנה למיטב ידיעתי וממשיך להלהיב אנשים עד היום בגלל הסאונד הטוב שלהם לעומת המחיר שלהם. עולות 250 פלוס. האוזניות נראות קצת מהמאה הבאה וקצת הזויית ואינן עם אטימת רעשים חיצונית.

K414- דגם מוצלח וטוב מקביל ל-K26P שהוא בעצם הדגם הישן יותר/ אמריקאי והוא מצטיין בבאס טוב, 3D מקסיס שמקנה אופציה לקיפול שטוח, אטימת רעשים חיצונית.עולות בבאג 200.

PX100- דגם ישן ומוצלח של סנהייזר שנמכר כבר מלא זמן ומצליח מאוד! אוזניות קשת קלות פתוחות עם צלילים מאוזנים טוב, אופציה לקיפול כמו שאר האוזניות ומגיעות בשתי צבעים- שחור ולבן APPLE סטייל.. עולות בערך 275.

תעבור עליהם ברשת ותריץ חיפושים זריזים ותמצא מה שנראה לך הכי מתאים...

מזל טוב לאחיך ושיתחדש! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך! תשובה מלאה ומפורטת הרבה יותר ממה שחשבתי שאקבל! :)

אני מאמין שבתחילת השבוע כבר אחליט ואקנה לו אוזניות. תודה רבה!

פורסם

אולי כדאי לחשוב על משהו כמו K412P- אוזניות לא סגורות שאין סיבה שיזיע איתן...

אין שום סיבה לקנות INEAR למחשב, ממש מטומטם.

מההמלצות של יוגי- עם שתי הראשונות הוא יזיע, הן סגורות, עם האחרונה לא.

ה KOSS כן עם אטימת רעשים חיצונית.

פורסם

אני לא יודע לגבי האחרות אבל לי יש PX100 שקניתי לפני שנתיים בערך

אוזניות באיכות טובה מאד מתקפלות אחרי 5 דקות אתה אפילו לא מרגיש שהם על האוזן

הן גם מתקפלות ואני יכול להעיד שהן גם חזקות מאוד חח מניסיון תאמין לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים