עבור לתוכן

GTX 260 החדש

Featured Replies

פורסם

אורי, אני לא אומר שה 260GTX CORE-216 הוא כרטיס לא טוב. למעשה, אני חושב שהוא מעולה, באמת. הבעיה היחידה איתו היא רק התוספת מחיר ואת זה אני גם קורא בכמעט כל ביקורת שיש ברשת. הוא טוב יותר בכמה יישומים מה HD4870 ולפעמים ה HD4870 טוב ממנו. הם בערך שווים בביצועים כאשר לפעמים ידו של זה על העליונה ולפעמים ההפך (אגב, לא ראיתי בשום ביקורת שהוא נבחן מול גרסאת ה 1GB, אלא פשוט נגד ה 512MB).

צריכת חשמל אמרת ואתה צודק. פה אין לי מקום לויכוח בכלל, הוא חסכוני יותר (אם כי במאמץ מלא מדובר בהפרש זניח בינהם).

ואין לי מושג מה הקטע עם המשפט הזה שאני קורא פה המון בפורום - דרייברים לא בשלים / לא יציבים .

מה לא יציב בהם ?? מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה הבעיה איתם ?! אני רציני. אפילו בהודעה פרטית. אני מרגיש כאילו כולם יודעים פה משהו ואיכשהו המידע הזה פסח עליי. יש לי HD4850 כבר מספר חודשים ועברתי את כל הדרייברים שיש ל ATI כולל שתי מערכות הפעלה - XP-32 ו VISTA-64 ואין לי שום בעית ביצועים או יציבות עם הדרייברים.

• תגובות 79
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, לגבי דרייברים "לא יציבים" או "לא בשלים"

בעבר כשלחברת ATI היו הרבה פחות משתמשים והביקוש לציבות היה נמוך יותר זה פחות או יותר מה שקרה... אבל עכשיו כשקהל הלקוחות שלהם מתרחב כך גם הם מקבלים יותר פידבקים והביקוש להיות טובים יותר פשוט עולה וזה בסופו של דבר מה שאנחנו נקבלים היום וגם נראה במהלך השנים הקרובות כשידה של אינטל תיכנס גם היא למריבה הזאת

פורסם

נו! בוא ספר לי! אני לא חוויתי שום בעייה ושום בטיח, על אחת כמה וכמה עם דרייבר חדש יחסית

(וכן, אם אתה תוהה יש לי מערכת שנייה עם 8600GT אז אני גם משתמש NVIDIA)

תריץ את GTA SA לפחות 30 דק'.

ולא דיברתי על משחקי OGL נטו כגון: דום, קוואק... בקיצור HD48XX לא אוהבים משחקים ישנים.

אורי, אני לא אומר שה 260GTX CORE-216 הוא כרטיס לא טוב. למעשה, אני חושב שהוא מעולה, באמת. הבעיה היחידה איתו היא רק התוספת מחיר ואת זה אני גם קורא בכמעט כל ביקורת שיש ברשת. הוא טוב יותר בכמה יישומים מה HD4870 ולפעמים ה HD4870 טוב ממנו. הם בערך שווים בביצועים כאשר לפעמים ידו של זה על העליונה ולפעמים ההפך (אגב, לא ראיתי בשום ביקורת שהוא נבחן מול גרסאת ה 1GB, אלא פשוט נגד ה 512MB).

צריכת חשמל אמרת ואתה צודק. פה אין לי מקום לויכוח בכלל, הוא חסכוני יותר (אם כי במאמץ מלא מדובר בהפרש זניח בינהם).

ואין לי מושג מה הקטע עם המשפט הזה שאני קורא פה המון בפורום - דרייברים לא בשלים / לא יציבים .

מה לא יציב בהם ?? מישהו מוכן פעם אחת להסביר לי מה הבעיה איתם ?! אני רציני. אפילו בהודעה פרטית. אני מרגיש כאילו כולם יודעים פה משהו ואיכשהו המידע הזה פסח עליי. יש לי HD4850 כבר מספר חודשים ועברתי את כל הדרייברים שיש ל ATI כולל שתי מערכות הפעלה - XP-32 ו VISTA-64 ואין לי שום בעית ביצועים או יציבות עם הדרייברים.

ביקורת:

http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2331452,00.asp

דרייברים חולים:

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&enterthread=y

http://forums.hexus.net/help-technical-advisory/142504-does-no-crash-safe-mode-mean-hd4870-drivers-blame.html

http://www.overclock.net/ati-drivers-overclocking-software/391834-8-9-grid-screwy.html

http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=2818427

www.overclock.net/ati-drivers-overclocking-software/388214-8-9-install-problem.html

פורסם

תריץ את GTA SA לפחות 30 דק'.

ולא דיברתי על משחקי OGL נטו כגון: דום, קוואק... בקיצור HD48XX לא אוהבים משחקים ישנים.

את דום 3 סיימתי עם הכרטיס שלי 8)

GTA- SA ודאי ששיחקתי והרבה יותר מ30 דקות

פורסם

כדאי שתקרא את זה, לפחות מי שמתכנן לקנות HD48XX:

http://www.cadred.org/Forums/Thread/38789/

"Avoid 4870 Cards, specifically Sapphire HD4870 (gigabytes too) [atleast until its fixed by newer drivers...]"

עריכה:

מספיק שתקליד את המילה "hd4870 crash" בגוגל, ותקבל תוצאות ממש לא מחמיאות.

פורסם

תראה, אני מכיר את בעיה הזאת, זה לא חדש לי וגם פה פתחו ת'רד על זה...

אני ממש לא מזלזל בGTX260 ולא סתם הצעתי שני גרסאת בתחילת הת'רד אבל בסופו של דבר אתה יכול לדבר עם הרבה אנשים שיש להם HD4870 והם יהיו מרוצים עד הגג, ממך אני לא שמעתי ולו חצי מילה טובה על HD4870

פורסם

כדאי שתקרא את זה, לפחות מי שמתכנן לקנות HD48XX:

http://www.cadred.org/Forums/Thread/38789/

"Avoid 4870 Cards, specifically Sapphire HD4870 (gigabytes too) [atleast until its fixed by newer drivers...]"

עריכה:

מספיק שתקליד את המילה "hd4870 crash" בגוגל, ותקבל תוצאות ממש לא מחמיאות.

הדבר נכון לגבי כל דגם של כרטיס שתרשום לפני המילה CRASH - לדוגמא :

9800GT CRASH

8800GTX CRASH

וכן הלאה..

זה ממש לא פרמטר למשהו.

*עריכה -

והלינקים שהבאת קודם באמת מוליכים לבעיות של אנשים עם הכרטיסים,אך חלקם בכלל נפתרו בלי קשר לדרייבר - כמו RMA לכרטיס או משהו אחר וחלקם פשוט בעיות נקודתיות של משתמש עם כרטיס מסויים במערכת מסויימת. מי כמוך יודע מהפורום כאן, איך לפעמים חבר פותח דיון על בעיה מוזרה ומאד נדירה שאף אחד לא יודע מאיפה היא נפלה עליו ויש לו בדיוק אותו מחשב ומערכת הפעלה כמו למישהו אחר. בשורה תחתונה, תקלות קורות. לכל יצרן ולכל דגם.

אם עכשיו אני אמצא בגוגל דיונים של אנשים שלא מצליחים להתקין נניח את הדרייבר 8.9 ומחזיר להם שגיאה בהתקנה - אז אני אסיק מזה שהדרייבר דפוק ? ממש לא. עובדה שלאלפים אחרים (בינהם אני) הוא עובד פיקס. התקנה חלקה ואפס קריסות.

פורסם

ואורי, זה לא היה חכם לפתוח דבר כזה...

אתה באמת רוצה שאני יעלה עכשיו את הכתבות המביכות של פגמים של שבבים בפסי ייצור של NVIDIA?!

יפה!

פורסם

הדבר נכון לגבי כל דגם של כרטיס שתרשום לפני המילה CRASH - לדוגמא :

9800GT CRASH

8800GTX CRASH

וכן הלאה..

זה ממש לא פרמטר למשהו.

*עריכה -

והלינקים שהבאת קודם באמת מוליכים לבעיות של אנשים עם הכרטיסים, חלקם בכלל נפתרו בלי קשר לדרייבר - כמו RMA לכרטיס או משהו אחר וחלקם פשוט בעיות נקודתיות של משתמש עם כרטיס מסויים במערכת מסויימת. מי כמוך יודע מהפורום כאן, איך לפעמים חבר פותח דיון על בעיה מוזרה ומאד נדירה שאף אחד לא יודע מאיפה היא נפלה עליו ויש לו בדיוק אותו מחשב ומערכת הפעלה כמו למישהו אחר. בשורה תחתונה, תקלות קורות. לכל יצרן ולכל דגם.

ל-4870 תקבל 60,600 תוצאות.

למתחרה 260GTX תקבל 14,400

על זה אני אומר דרשני.

לגבי הלינקים, אם תקרא טוב אז תוכל לשים לב שמדובר בבעיות משותפות, אפילו במשחקים זהים.

פורסם

חח אורי... חשבת אולי על זה שהתכוונו ל:

HD4870 CRASH GTX260

פורסם

מה אתה רציני אורי ?? מה קשור עכשיו ?

ואם אני אגיד לך של 9800GTX יש - 48,800 תוצאות ול HD4850 יש 44,700 , אז זה אומר משהו ?!

חוץ מזה, סטינו כבר מהדיון ועדיף שנפסיק. הוויכוח הזה (למרות שאני מת עליו) יכול להמשיך חודשים.. :sleep:

כבר עברנו את זה לא פעם אחת וכנראה שלעולם לא נסכים.

רק לשים את הקלפים על השולחן, עד הכרטיס הזה מעולם לא היה לי כרטיס של ATI. תמיד העדפתי כרטיסים של NVIDIA, אבל זה בגלל שכל פעם שרציתי לקנות כרטיס ליצרן הירוק היתה את התשובה הטובה יותר. המצב לא היה ככה לפני כמה חודשים שקניתי את ה HD4850 ובגדול אני תמיד משאיר ראש פתוח.

פורסם

תשמע לי יש את הMaxcore OCX מיום ראשון ואני מרוצה עד הגג ממנו כרטיס אש

משהו אחד שלא אמרו לי שקניתי אותו ובאמת שברתי על זה את הראש כשאתה מפרמט את המחשב אם זה מחשב חדש

אם אתה משתמש בווינדוס XP אתה חייב SP3 אחרת המחשב לא יתפרמט

אני החזרתי אותו למוכר הייתי בטוח שיש בעית חומרה עם המסכים כחולים של מוות.

הוא בעצמו לא ידע מה קורה עד שהוא התקשר ליבואן שאמר לו.

פורסם

ואורי, זה לא היה חכם לפתוח דבר כזה...

אתה באמת רוצה שאני יעלה עכשיו את הכתבות המביכות של פגמים של שבבים בפסי ייצור של NVIDIA?!

יפה!

אני לא הסנגור של אנוידיה, גם הם לא "טלית שכולה תכלת".

העניין שיש דפוס של בעיות דרייברים שחוזר על עצמו בסדרה החדשה של ATI.

אגב, אני מאוד אשמח שתקום חברת GPU שלישית ומצידי שתהיה מערב הסעודית, העיקר שתעשה ל-ATI/NV בית-ספר.

פורסם

תשמע לי יש את הMaxcore OCX מיום ראשון ואני מרוצה עד הגג ממנו כרטיס אש

משהו אחד שלא אמרו לי שקניתי אותו ובאמת שברתי על זה את הראש כשאתה מפרמט את המחשב אם זה מחשב חדש

אתה חייב SP3 אם אתה משתמש בווינדוס XP אחרת המחשב לא יתפרמט החזרתי אותו למוכר הייתי בטוח שיש בעית חומרה עם הארורים

הוא בעצמו לא ידע מה קורה עד שהוא התקשר ליבואן שאמר לו.

אין לי מושג מאיפה המצאת את זה..

פורסם

מנסיון עם הדיסק לא SP3 הווינדוס נותן לך מסכים כחולים של בעיות.

בויסטה אין בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים