עבור לתוכן

המחשב לא עולה שמחובר ההארדיסק FreeAgent 1TB, בעת ריסט והפעלה מחדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא ממזמן רכשתי את הארדיסק החיצוני הנ''ל(Seagate freeagent 1tb) מלבד ה500 שמחובר לי כרגע.

כל פעם שאני עושה ריסט, הוא מגיע למצב שרואים תמונה של הלוח אם ודגם(ASUS-P4800) ומשם לא מצליח להמשיך לעשות כלום. אפילו לא למסך השחור שמקריא איזה IDEים מחוברים ומה כל כונן דגם והשאר. אני חושב שהוא ממש מתקשה לקרוא אותו, ולכן הוא תוקע לי כל המחשב ולא מצליח לעלות.

הוא לא מחובר לשום מפצל USB, ניסיתי לחבר אותו גם קדימה, גם מאחורה(בכמה כניסות מאחורה) - לא עוזר

אני חייב לנתק אפילו לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב , אחרת הוא לא רוצה פשוט לעלות.

הברירה היחידה שיש לי זה לנתק אותו כל פעם, ואז מהר בטעינה הכחולה של הXP לחבר את הUSB שלו בחזרה בהארדיסק עצמו, ואז המערכת הפעלה עולה ורואים אותו במחשב שלי. אם אני משאיר אותו ככה "עירום", הוא בכלל במצב מכובה משום מה. ואז המערכת הפעלה נגיד עולה, בלעדיו, אני מחבר אותו לא משנה איפה בUSBים, אני מקבל שגיאה שמשהו לא עובד כראוי. (ניסיתי בכולם!)

הוא נדלק לדקה או שתיים ואז נכבה. את המצבים האלה הוא לא עושה כשאני עושה את הפעולה של לנתק לפני העלייה הראשונית של המחשב(תמונה של הלוח אם, מסך שחור) כאמור

עזבו מלנסות לחבר אותו למחשבים אחרים ולראות גם אם שם המחשב לא מצליח לעלות, אני איך פותר את הבעיה במחשב שלי? ניסיתי גם לנתק את ה500 הנוכחי שמחובר, וזה לא עוזר.

מה תוקל אותו?

מה עושים?

יהיה ממש קשה כל פעם לנטרל אותו שאני עושה ריסט למחשב ואז באמצע לחבר אותו וכאילו כלום.

תודה לעוזרים.

פורסם

תחבר אותו בכל זאת במחשב אחר ותראה אם הוא עולה - ככה נוכל לדעת בקלות אם הבעיה במחשב שלך או ב-HD.

פורסם

תבטל בביוס את האופציה לעשות בוט מUSB

פורסם

לי נראה שהבעיה היא שהוא מנסה לעשות BOOT מההארדיסק הנייד, תבדוק בביוס את סדר העדיפיות של ההתקנים מהם הוא עושה BOOT ותדאג שהאפשרות לעשות BOOT מהתקני USB היא האחרונה(או לפחות שההארדסיק השני שלך (זה עם המ"ה) יהיה לפני התקני USB).

פורסם
  • מחבר

וואלה צודקים, איך לא חשבתי על זה... ביוס התרחק לי מהמוח

אחרי כמה משחקים הצלחתי לבטל את זה

הסתדר, עכשיו לפחות הוא עולה. (בכל זאת לוקח איזה 7-8 שניות במסך של התמונת אסוס.. חפיף)

תודה רבה לשניכם!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים