עבור לתוכן

[בעיה] קו מרצד לרוחב המסך

Featured Replies

פורסם

ברשותי כרטיס מסך saphhire 4870 ומסך samsung 2253bw.עכשיו יש לי בעיה כאשר אני משחק בפרו אבולשיין אני רואה מין קו מרצד מדי פעם לרוחב המסך.

אותו דבר קורה לי ב-grid אבל לא במשחק עצמו אלא רק בסרטונים של ההתחלה.

לעומת זאת ב-cod4 לא הבחנתי בבעיה זו בכלל...

ניסיתי לצלם את הבעיה וכשראיתי את התמונות לא ראיתי את הקו המרצד מכאן אני חושש שהבעיה היא במסך.

פורסם

תסיר את הדרייברים שלך בעזרת Driver Cleaner או Driver Sweeper. ואז תתקין חדשים.

פורסם

אני מאמין שזו תקלת חומרה, ולא תקלה שקשורה לדרייברים/הגדרות לא תקינות, משום שהוא ביצע PS כשהבעיה הופיעה, ולא הופיע הקו שהוא מתאר.

בתקלות מהסוג הזה מומלץ לבצע תהליך שלילה של רכיבים חשודים(שבמקרה הזה אלו הכרטיס מסך/מסך), כך שיהיה אפשר למקד את הבעיה ולמצוא לה פתרון בהתאם.

בתור התחלה: אם יש לך מסך חלופי - תבדוק אותו.

אם בדקת והבעיה ממשיכה להופיע(מה שלא יקרה לפי דעתי, כי החשד העיקרי פה מופנה למסך), תעבור לכרטיס מסך: תוודא שהוא לא מתחמם יותר מדי,

ואם יש לך אפילו כרטיס מסך נוסף - תחליף אותו עם הכרטיס הקיים על מנת לשלול את החשד שהבעיה מופיעה עקב הכרטיס מסך.

פורסם

מסכים בהחלט.

אמרתי מה שאמרתי כי חשבתי שהוא אמר שהוא צילם עם מצלמה.. ולא הבנתי מה זה קשור באמת. לא הבנתי שהוא התכוון לPS. :xyxthumbs:

פורסם

גירסת ה BIOS של Sapphire 4870 מכילה באגים ולכן שבוע שעבר יצא עדכון Bios לכרטיס, עוד פרטים -

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364183.0

אני עדכנתי אתמול ומקווה שזה פתר את הבעיה עם הכרטיס.

בדוק שהמספר סידורי של הכרטיס שלך מתאים למספר שמצריך עדכון.

אם אתה לא מבין בדיוק איך לבצע עדכון Bios אז תשאל לפני ! לא אחרי.

הבעיה היא עקב קפיצת מתח בכרטיס שגורמת לבעיות, במשחק שמצריך כוח עיבוד של ה GPU כל הזמן לא יהיו בעיות.

הבעיות מופיעות במשחקים קצת יותר חלשים מבחינת GPU, שיש שינויים בצריכת כוח העיבוד.

ולכן הבעיה אינה קיימת בכל המשחקים.

פורסם
  • מחבר

הביוס שלי מעודכן כבר.

לפי דעתי זה קצת מוזר כי הקו הזה מופיע ב-grid רק בסרטונים של ההתחלה ובאותו זמן בדיוק.

במחשחק עצמו לא נתקלתי בבעיה זו בכלל!

פורסם

תעשה את מה ש-Milk-Inc הציע לך..

כמו כן למען הסר הספק, napox דיבר על הביוס של כרטיס המסך ולא על ביוס של לוח-אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים