עבור לתוכן

[XP] מחקתי כמה קבצים - ומאז האינטרנט לא פועל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

לפני כשבוע שמתי לב שבכונן C (איפה שהווינדוס מותקן) נשארו לי 150MB, אז החלטתי לנקות קצת.

מחקתי קבצים בעיקר איפה שה-users, לא זוכר כבר מה מחקתי, אבל גם ביוזר של ה-Administrator שהוא היוזר הפעיל שלי- מחקתי קבצים (שלידיעתי לא היו חשובים).

למחרת כשהדלקתי את המחשב, האינטרנט הפסיק לפעול (במחשב השני ברשת דווקא יש אינטרנט), הסמן של העכבר הפך לבן (במקום אפור שהיה מקודם).

בקיצור- יש לי הרגשה שבטעות מחקתי כמה קבצים חיוניים.

השאלה היא- איך אני יכול לשחזר אותם ולהחזיר את האינטרנט? (ד"א,האנטיוירוס ממשיך להתעדכן, והכל נראה תקין- אבל בדפדפן [FF/IE7] אני לא מצליח לגלוש)

תודה לכל העונים...

תומר

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שכיביתי את ה-SYSTEM RESTORE לפני כשנה בערך כדי לשפר ביצועים.

פורסם

sfc /scannow

ותפעיל את השחזור מערכת, לפעמים הוא דרוש דווקא ברגעים הכי לא צפויים

פורסם
  • מחבר

אני אפעיל אותה עכשיו..

אני אעדכן אם הקוד שכתבת יעזור לי...

פורסם

התחל -> הפעלה

תרשום

sfc /scannow

תלחץ enter

הבדיקה תתחיל לעבוד, בהמשך היא תבש מימך את הדיסק המקורי של ווינדוס כדי להעתיק קבצים חסרים/פגומים

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיוק מה שרשמת.. הבדיקה עלתה.. הסתיימה, וזהו. לא ביקשה כלום.

כאילו הכל תקין אצלי במערכת.

ניסיתי פעמיים וביניהן עשיתי RESTART.

מה עושים?

פורסם

מה זה לא מצליח לגלוש ? אתה משתמש בחייגן ? תאר את הבעיה בפירוט.

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בחייגן.

מבדיקות של HOT ושל בזק בינלאומי הכל תקין, ובצדק, הם אפילו שלחו טכנאי.

גם בלוח הבקרה בהגדרות החיבורים- הכל תקין ועובד. ציינתי גם שהאנטיוירוס שלי מדווח על עדכונים כרגיל (כלומר יש איזשהו חיבור לאינטרנט), וגם המחשב השני ברשת שמתחבר דרכי - גולש כרגיל.

אני חושב שהבעיה נוצרה כשניסיתי למחוק קבצים מיותרים מתיקיית C:\Documents and Settings ואולי גם קצת מתיקיית TEMP ב-WINDOWS, ואולי מחקתי כמה קבצים ממש לא מיותרים.

הפתרון שירח אפלל הציע לא כל כך עלה לי, הסרגל התמלא בכחול וירד מהמסך. ניסיתי לשחזר דרך דיסק ההתקנה של XP אבל הוא רשם לי שהגרסא שעל המחשב יותר חדשה מזו שעל הדיסק ולכן לא יכל להמשיך.

חשבתי על להעתיק את תיקייה ה-windows מהמחשב השני למחשב פה, רעיון טוב?

תודה

פורסם

תיצור לעצמך יוזר חדש (אל תמחוק את מה שנשאר מה Administrator) ברגע שתיצור יוזר חדש , הוא אמור לקחת קבצים מה Default User אני מקווה ששם לא נגעת, ואל תחפש , הם קבצים נסתרים.

פורסם

זה טוב רק אם אתה רוצה להרוס לגמרי את המערכת הפעלה. בכל מקרה, אם האנטיוירוס מקבל עדכונים, זה נשמע כמו בעיה אחרת. תנסה להעלות את FIREFOX במצב בטוח ולסגור זמנית כל מני FIREWALL ותוכניות אחרות ולראות אם הוא מצליח לגלוש.

פורסם

זה טוב רק אם אתה רוצה להרוס לגמרי את המערכת הפעלה. בכל מקרה, אם האנטיוירוס מקבל עדכונים, זה נשמע כמו בעיה אחרת. תנסה להעלות את FIREFOX במצב בטוח ולסגור זמנית כל מני FIREWALL ותוכניות אחרות ולראות אם הוא מצליח לגלוש.

איך יצירת יוזר חדש יהרוס את המערכת הפעלה?

פורסם

עוד מעט 3 עמודים וכל מה שאנחנו יודעים ממך זה

"האינטנט לא פועל" !

עד אתה לא מסר לנו בדיוק מה בעיה באינטרנט אתה להמשיך לקבל ניחושים.

פורסם

לא זה, העתקה של תיקית חלונות.

פורסם
  • מחבר

עוד מעט 3 עמודים וכל מה שאנחנו יודעים ממך זה

"האינטנט לא פועל" !

עד אתה לא מסר לנו בדיוק מה בעיה באינטרנט אתה להמשיך לקבל ניחושים.

תעבור לעמוד הראשון, שם בהתחלה הצגתי את הבעיה, וכמה הודעות אחריה פירטתי בדיוק את כל מה שאני יודע על הבעיה.

ניסיתי ליצור יוזר חדש(הגדרתי כאדמין)- לא עזר.

גם פתיחה של FF ב-SAFE MODE WITH NETWORKING לא הצליחה.

אני מדגיש גם שהסמן הפך מאפור ללבן (תיקייה c:\windows\cursors ריקה) - לכן יתכן שמחקתי בטעות קבצים חשובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים